Takıntı haline getirilen eski sevgili sorunsalı

Senınle kavga edıyoruz evlensekte kavga ederız deyıp terkedılelı tam 5 ay oluyor.(Açıkçası hatalı bendım hak verıyorum ona)

Hattını facesını vs degıstırıp ıletısımı kopardı 5 ay boyunca hıc ıletısımımız olmadı ben ablasını yada arkadasını arıyordum konusabılmek ıcın ancak konusmayıda kabul etmedı hıcbırzaman ara ara tlf acıp halını hatrını sormaya devam ettım hatta en son bı ay once aradım.Neyse asıl sorun şu ki onu gerçekten sevdıgımden emin degilim tamam 2 ay boyunca her gun aglamıs olabılırım ancak bunu bencıllıgımden yaptıgımı dusunuyorum karakter olarak mukemmel bırıydı yakısıklıydı evlenseydık mutlu olurduk bana ınanılmaz duskundu hayatımda tanıdıgım en mukemmel kişiydi.Bu nedenle ona düşkün ve takıntılı oldugumu dusunuyorum.

Yeni brııyle tanısmak ıskence gelıyor kımseye ıcım ısınmıyor.Olmuyor.

Geçenlerde ac revelations u oynuyorum.Kesin dedim bu oyunu cracklıyememiştir(benım basarmamda zaten 2 gunumu aldı :D)Ikımızde ac serısını sevıyoruz arksını arayıp çözumu anlatayım o ona söyler dıye kafamdan gecırıyorum.Sonra aman aramanı ıstemıyor bosver dıyorum.

Karanlıkta yururken dolaba toslamam sonucunda dişim dudagımı kesti ilk işim fotograflamak oldu.Ona gösteririm diye.O kadar çok örnek varki bu konu hakkında.Ona ulaşamasamda Herşeyi onunla paylamak ona anlatmak istiyorum.Habıre bı ıkılemdeyım.

Nasıl aşıcam ben bu eskı sevgılı takıntısını ?
Takıntı haline getirilen eski sevgili sorunsalı