Takıntılı eski sevgili nasıl kurtulucaz fikir?

1 ay önce görücü usulü sozlendim. Eski takıntılı sevgilim de nasip değilmiş diyip bitirmistik en son 5 6 yıl beraberdik ama ilk iki yıldan sonra sürekli tehdit ederdi bende korkar belki düzelir diye devam ederdim kimseye söyleyemedim kendi soğur gider diye düşünürdüm. Ama şu an yine rahatsız etmeye başlamıştı annemde sozlendigimi söylemiş deliye döndü o işi bozucam kimseye yar etmem bu şehirde evlenemez buna izin vermem falan diye tehdit savuruyor. Annem ablam abim hepsini aramış aynı tehditlerle benim hayatımı mahvettiniz şerefimle oynadınız diye. Ya siz Boz'un ya da ben bozucam bu işi diyor. Sozlume üstten söyledim ne yapacak falan dedi bana geçmişini anlatma dedi konusturmadi. Çocuk deglim dah basimi burası falan dedi. ama o sozlume farklı şeyler anlatıp farklı fotoğraflar atarsa nolur bilmiyorum onunla hiç açık bsy yaşamadım hc bsy olmadı öyle ama kendimi ispatlayamam kimse bana inanmaz ki öyle bişey yaparsa babamın haberi yok duymamasi lazım hukuki yola nasıl basvurabilirim ispat pek yok sdece rahatsiz ediyor arıyor yaziyor bunlar yetermi onu nasıl durdurabilirz ailecek bsy yapamıyoruz rezil edicem diyor bı fikir verin lütfen?

Takıntılı eski sevgili nasıl kurtulucaz fikir?