Hiç kısmetim yok adayım yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var?

Hiç kısmetim yok adayım yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. henüzz 22 yasindayim cevremdeki neredeyyse herkez ya nisanlandi ya da evlii hepsi bu sene icinde olduuu delircem ya sansizligin bukadari
Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki, evlenmek, hiç kısmetim yok adayım yok., kimseyle tanışamıyorum, tanıştıran da hiç yok, sosyal çevrem de yok. Diyeceksiniz güzel değilsin o zaman, güzellik göreceli ama çevremdeki herkes güzelliğime iltifat eder, uzun boylu zayıfım, her zaman şık bakımlı olmaya özen gösteririm, görseniz bu kız şimdiye kadar ooo dersiniz ama hiç öyle degillll, zaten herkes sevgilim olduğunu düşünüyor, böyle bir kız yalnız kalmaz diyorlar biliyorum,öyle erkek arkadaşlarım da cok olmadi olmadı, hep vardır herşeyde bir hayır diyorum,çevreme bakıyorum tüm arkadaşlarım bahsedemiyorum utanıyorum da, sokakta hoşuma gidene de teklif edemem ki. Sosyal ol da demeyin, kurslar vs değil daha akılcı daha somut tavsiyelere ihtiyacım var. Ne yapmam gerek lütfen çık gibi tavsiyeler de istemiyorum, akıllı beni gerçekten anladığını düşünenlerin fikirlerini tavsiyelerini almak istiyorum.
Hiç kısmetim yok adayım yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var?