Hiç kısmetim yok adayım yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki, evlenmek yuva kurmak eşime ve çocuklarıma hayatımı adamak istiyorum, iki hafta sonra otuzuma gireceğim, hiç kısmetim yok adayım yok.Çevremiz hiç yok,kimseyle tanışamıyorum, tanıştıran da hiç yok,sosyal çevrem de yok.Diyeceksiniz güzel değilsin o zaman, güzellik göreceli ama çevremdeki herkes güzelliğime iltifat eder,uzun boylu zayıfım,her zaman şık bakımlı olmaya özen gösteririm,görseniz bu kız şimdiye kadar ooo dersiniz ama hiç öyle değil, zaten herkes sevgilim olduğunu düşünüyor,böyle bir kız yalnız kalmaz diyorlar biliyorum,öyle erkek arkadaşlarım da olmadı,hep uslu kızlardan oldum,yalnız insanlarız biz.Huyum da güzeldir, herkes sabrımı,tavırlarımı örnek alır,edepli ağırbaşlıyımdır,narin ve hassasım.Görüntüm öyle göstermez pek ama dinime de bağlı olmaya çalışırım gücüm yettiğince, zaten tek dayanağım inancım, vardır herşeyde bir hayır diyorum,çevreme bakıyorum tüm arkadaşlarım evlendi, beni unuttular evlenince,artık hiçbiriyle görüşmüyorum, hiç arkadaşım kalmadı, hiçbir zaman koca delisi olmadım ama insan paylaşmak istiyor, hayatı mutlulukları üzüntüyü herşeyden önemlisi kalbimde o kadar büyük bir sevgi var ki,tüm kalbimle ve sadakatimle bunu önce bir erkeğe sonra da o erkekten olacak çocuklarıma vermek istiyorum ama nasip diyorum,ne yapayım sizce, bir kaç kez bazı akrabalarıma şaka yollu bahsettim,onlar da beni evlenmek için tutuştum sandılar,bana uygun olmayan insanlarla tanıştırmaya kalktılar,herkese bahsedemiyorum utanıyorum da,sokakta hoşuma gidene de teklif edemem ki.Sosyal ol da demeyin, kurslar vs,klişelere değil daha akılcı daha somut tavsiyelere ihtiyacım var. Ne yapmam gerek lütfen esra erol a çık gibi tavsiyeler de istemiyorum,akıllı beni gerçekten anladığını düşünenlerin fikirlerini tavsiyelerini almak istiyorum.
Hiç kısmetim yok adayım yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.