Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki, evlenmek yuva kurmak eşime ve çocuklarıma hayatımı adamak istiyorum, iki hafta sonra otuzuma gireceğim, hiç kısmetim yok adayım yok.Çevremiz hiç yok,kimseyle tanışamıyorum, tanıştıran da hiç yok,sosyal çevrem de yok.Diyeceksiniz güzel değilsin o zaman, güzellik göreceli ama çevremdeki herkes güzelliğime iltifat eder,uzun boylu zayıfım,her zaman şık bakımlı olmaya özen gösteririm,görseniz bu kız şimdiye kadar ooo dersiniz ama hiç öyle değil, zaten herkes sevgilim olduğunu düşünüyor,böyle bir kız yalnız kalmaz diyorlar biliyorum,öyle erkek arkadaşlarım da olmadı,hep uslu kızlardan oldum,yalnız insanlarız biz.Huyum da güzeldir, herkes sabrımı,tavırlarımı örnek alır,edepli ağırbaşlıyımdır,narin ve hassasım.Görüntüm öyle göstermez pek ama dinime de bağlı olmaya çalışırım gücüm yettiğince, zaten tek dayanağım inancım, vardır herşeyde bir hayır diyorum,çevreme bakıyorum tüm arkadaşlarım evlendi, beni unuttular evlenince,artık hiçbiriyle görüşmüyorum, hiç arkadaşım kalmadı, hiçbir zaman koca delisi olmadım ama insan paylaşmak istiyor, hayatı mutlulukları üzüntüyü herşeyden önemlisi kalbimde o kadar büyük bir sevgi var ki,tüm kalbimle ve sadakatimle bunu önce bir erkeğe sonra da o erkekten olacak çocuklarıma vermek istiyorum ama nasip diyorum,ne yapayım sizce, bir kaç kez bazı akrabalarıma şaka yollu bahsettim,onlar da beni evlenmek için tutuştum sandılar,bana uygun olmayan insanlarla tanıştırmaya kalktılar,herkese bahsedemiyorum utanıyorum da,sokakta hoşuma gidene de teklif edemem ki.Sosyal ol da demeyin, kurslar vs,klişelere değil daha akılcı daha somut tavsiyelere ihtiyacım var. Ne yapmam gerek lütfen esra erol a çık gibi tavsiyeler de istemiyorum,akıllı beni gerçekten anladığını düşünenlerin fikirlerini tavsiyelerini almak istiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle anlatayım belki bir yardımı olur. ; abim var böyle yaşı geçtiğini düşündüğümüz, üç veya dört yıl çevre eş dost derken kız bakardık , hepsinde hüsran ya abim beğenmez ya abimi beğenmezlerdi, gel zaman git zaman, bir gün tayin istemiş memlekete , bizim haberimiz yok, nerden nasıl olduusa memleketten birisini bulmuş, bir altı ay gibi bir sürede isteme mişan düğün vs hepsi oldu, çok güzel bir evlilikleri var allah nazarlardan esirgesin, bir yıl sonrasında çocukları oldu, demem o ki ; yazılan bir kosöet varsa şayet ondan ötesi olmaz , vardır elbet bir zamanı, bahsettiğiniz karakterde bir insan olduğunuzu düşünüyorum, noktası virgülü hepsinden anlaşılıyor, çok iyi tasvir etmişsiniz herşeyi adeta yüzümde canlanır gibi oldu , bunları düşünmeyiniz, akışına bırakıp olduğu gibi yaşayınız, sizi dürüst ve gerçekler bulur, ayrıca bugüne kadar hep şuna inandım ! Yanılmadım da hiç ; bir insan ne ise karşısınada onun gibileri çıkar , eş dost çevre hangisi aklınıza geliyosa bu dediğimden, dilerim gönlünüzce istekleriniz olur..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herşeyin vakti saati vardır zamanı gelince hepsi olur sen hiç sıkma canını nasibin öyle biyerden gelirki sende şaşarsın Allahım hayırlı gönlüne göre birini nasip eder inşallah sana yaşınıda hiç dert etme senin yaşında çok insan var evlenmemiş bu kader kısmet meselesi vakit tamam olunca Elbetteki kısmetinde gelicek sana tabikide herkez evlenip yuva kurmak ister ama doğumun ölümün bir vakti saati varsa ve bunların ne bir dk öncesi ne bir dk sonrası varsa evlilikde de öyle vakit tamam olduğu zman olucak...
31 Yorumla- +1 yıl
17 ile 20 li yaşlarda kişilerin vakti saati geliyorsa 30 ve üzeri yaşlardaki kisilerinmi vakti saatine daha var vakit saat inancı ile milleti kandırmayın Allah aşkına bir nasip seni bulur diye kesin konuşuyorsunuz ya bulmazsa ne olacak bakalım o zaman ne diyeceksiniz
Çok merak ettim şimdiki durum nedir? Evlenebileceğiniz birisi çıktı mı karşınıza? tam olarak beni anlatmışsınız.. ve evli insanların benim evlenme isteğime sanki çok ayıp birşey istiyormuşum gibi yaklaşması yok mu? resmen abesle iştigal... keşke sizinle irtibata geçebilsek çok isterdim sizinle tanışmayı
42 Yorumla- +1 yıl
Bende merak ettim sizde en son durumlar nasil?
Bende bu aralar evde kaldim modundayim ve baya üzülüyorum 😕 Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin - +1 yıl
@Seyma972016 Şeyma hanım eğer evlenmediyseniz tanışabilirmiyiz bende evlilik düşünen bayan arıyorum özelden görüşebiliriz isterseniz
+1 yılşu an nasilsin? Anliyorum seni inan, tek degilsin 1. Iki cok dua et, icten ice, cok iste ve cabala. Cevrende arkadaslarina ve begendigin buyuklerine konuyu ac. Ol demesiyle olur ancak, insallah Allah tez zamanda hayirli birsekilde hayir es nasip eder.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
29Cevap
+1 yılNette gezerken denk geldim bu dert kadınlardada varmış. Dert etme kardeş ben de 33 yaşıma girdim maddi hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen hatta övünmek için söylemiyorum boyu posu şekli şemali de iyi biriyim ama bende evlenemiyorum. Çok istememe rağmen hatta güzellik boy pos maddiyat vs ir hiç bir beklentim olmamasına rağmen. Ayrıca bir erkek için bu iş daha zor çünkü genelde bizim yaşlara yakın tüm kızlar genelde ya evlenmiş ya nişanlı çok nadir tabiri caizse boşta olan var oda bize denk gelmiyor. Birde evlilik gerçekten çok çetrefilli ve zor iş bu yaşlarda onu anladım. Çünkü insan yaşı ilerledikçe maddiyattan güzellikten çok maneviyata önem veriyor bir erkek olarak diyorum kadınlarda düşünce nasıldır bilemiyorum. Yani yukarda yazdıklarımı deilde daha çok huzuru sukuneti arıyorsun aklı selim biriyle mutlu huzurlu vs ir yani. Benim aksine çok geniş bir çevrem var bana bu güne kadar annem ve ablamdan başka hiç kimse bir kız tavsiyesinde bulunmadı. Annem kaşına gözüne bakarak tavsiye etti ablam ise maddiyat ve yaşı küçük olanları ve bu tavsiyelerde şöyle yani olurmu olmazmı istisna ayrıca hiç biri benlik deildi inannın :D. Çok zor yeminle hiç olmazsa senin bir avantajın var elbet biri talip olur. Ya ben veya benim gibiler garibiz yeminle illa ilk adımı biz atmalıyız ne diyecez ne anlatıcaz bak evde kaldık bir sen kaldın mı diycez. Birde şu cevaplara gıcık oluyorum yav evdemi kaldınız daha gençisiniz. Arkadaş ne düğünlere gidebiliyorum ne mevlite bakkalda bile tanıdık biri denk gelince hala evlenmedinmi ahmet bak yaşıtlarınnı boyunca çocuğu var ne eksiğin var milletin evi yok işi yok evleniyor say say bitmez. Yani yer yarılsa içine girsem diye düşünürsün. Ne diyim kardeş Allah hayırlısını nasip etsin herkese ne diyelim.
82 Yorumla- +1 yıl
Abi nr yaptın evlendin mi peki merak ettim
+1 yılBende aynı durumdayim evlenmeyi çok istiyorum çocuklarım olsun yuvam olsun eşime yardım edeyim gezelim yemek yiyelim her gün dua ediyorum bazen oluyor haykira haykira ağlayarak dua ediyorum ve bende sizin yaptığınız gibi bende evlenmek istiyorum bir kız bulunda diyemiyorum bende bir kaç kişiye şaka amacli birilerine dürüst bir kız yok mu ayarla dedim onlarda direk bana senin dosttun arkadaşın yok mu onlar bulsun dedi anne babam ablalarim sürekli sıkıştırıyor bir kız bulamadın evlenemedin. Kimseye belli etmeden kendim araştiriyorum iyi biri olsun diyorum ama bulamıyorum. Bir iki duyduğum gördüğüm oluyor onlara da yanaşamiyorum iyi birileri acaba beni yanlış mı anlar bana ne der utancımdan yerin dibine girerim o zaman. Bide bu var ben çok utangacim. Sürekli evlenmek için zikir dua ayet var mı onları okuyayım diyorum okuyorum da. Abim ablam nolacak bunun halı diyorlar. ben imanli iyi birini arıyorum iyi olmayan biri de bulamıyorum ama bulsam bile bir ömür mutsuz bir yuva ahiretim kayıp gidecek. İnan şu an sizi en iyi anlayan benim herhalde. Çok istiyorum evlenmek ailemde baskı yapınca napayım yoldan geçeni mi cevireyim zaten arabası evi parası olmayana vermiyorlar. Bir kız istemeye gittik mi arabası var mı kaç para maaş alıyor sayıyor da sayıyor biri bile demiyor ki bak oğlum ben sana kızımı verecem ama imanın var mı namaz kiliyormusun imanın şartlarıni biliyormusun demiyor. cok şükür marketim var ama söz para mülke gelince ben aşırı bunaliyorum para için gelen kız istemiyorum herşeyin hayırlısı diyip geciştiriyorum durum bu ben de çok doluyum
20 YorumlaGünümüzde kızlar ve erkekler geçiçi ilişkiler peşinde olduğundan. senin gibi ciddi birini pek tercih etmiyorlar..
ayrıca hem güzel hem ciddi hemde aklı başında birini kolay kandıramayacakları için, işlerine gelen parmaklarında oynatacakları kullanacaıkları tiplerin peşindeler..
E sende beğendigin biri olsa bile ilk adımı kolay kolay atmazsan sonuç böyle oluyor..
BİR DE ŞU VAR.. Etrafta hep sahte insanlar sahte aşklar sahte davranışlar yaşamlar varken. insan pekte aralarına katılmak istemiyor.. kendin gibi birini arıyorsun. boş kimselerle uğraşmak istemiyrosun. fakat bazen yalnızlıkta canına tak ediyor tabii..
SEN UMUDUNU YİTİRME ELBET SANA GÖRE BİRİ ÇIKACAKTIR.. önemli olan senin kendini bilmen ve KENDİNDEN ÖDÜN VERMEMENDİR..
bahtın açık olsun40 Yorumlavala arkdş okurken içim geçti bir boşluk varya anlatamam,sanki beni anlattın inan aynı dert bende var,hiç bir kızın süsüne edasına altanıp yelken açmadım çünkü geçiçi oldugunu biliyom,kimsenin ahını almak istemdigim için hep uzak durdum şimdiki sosayl hayat tam bir faciaa allah sonumuzu hayır ettisin iyisiyle karşılaştırsın,şimdi milllet ilk okulda başlıyor sevgli eskitmeye bu huyla yetişende geriye baktıgı zaman bir sürü eski çıktıgı enkaz var iş işten geçiyo tabi::insanlar kuzu postu giymiş kurt,%75 evlisi bekarı oynaşta..
31 Yorumla- +1 yıl
şu an evli misin bekar mısın
sevgili kardeşim yaşım buralara geldi diye sakın kendine baskı yapma çevreninde baskılarına aldanıp bir hataya sürükleme kendini her şeyde bir hayır vardır elbet.. ama hayırlısı nasıl olsa bir gün çıkar karşıma diye evde beklemek de bence doğru değil. sana şu programa katıl sosyal ol da demiyorum hayattan nasıl hoşnutsan öyle yaşa ama bu yaşantına + lar katmalısın farkedilmelisin kendini farkettirmelisin insanların seni görmesini sağlamalısın bunun için çaba göster birde tanımadan kimseyle evlenme... Allahım inşallah karşına aradığın beklediğin mutluluğu huzuru vericek kişiyi çıkarır..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedir bu kadınların üzerindeki 30'una geldin, evlenmen lazım baskısı... Benim ablam da 30'una kadar gıkını çıkarmıyordu, 30'una geldi koca arayışına girdi.
Sizi seven, sadık olan bir erkeği bulamadıktan sonra ha 20'inde evlenmişsin, ha 40'ında.
Artık 21. yüzyılda 30 yaş hiç de büyük değil. Gençliğin dolu dizgin yaşandığı, en aktif dönemlerden biri.
Somut tavsiyeler istiyorsun... Allah'tan zinadan uzak durmuş, edepli ve eli yüzü düzgün bir erkek iste... Başka da tavsiyem yok. Kısmetse o gelir seni bulur.40 Yorumlaayy canım aynı benim gibisin ...
bende 27 yaşındayım kimse yok ...
biri çıkıyor beklentisi farklı oluyor diğlerinide ben beğenmiyorum ..
off ne yapcaz bizz .elim yüzümde düzgün dediğin gibi ... ama işte kısmet ..
koca delisi olmadık kimseyi aramadık edebimizle bekledik ama şu işe bak44 Yorumla
+1 yılBen 30 yaşımda bir erkeğim, tip olarak iyiyim, giyimimde iyi temiz gezerim hep, çevrem yok, mesela birisi yle konuşmaya çalışsam hemen ilk önce evin var mı diye soryolar, bütün kızlar yani çoğu öyle, işim gücüm iyi çok şükür, zor geçinen bir insan da değilim, ailemle yaşıyorum, maaşımda düzgün ama işte olmuyo hep karşı taraf rahatlık peşinde, napcam bende bilmiyorum, İstanbul da yaşıyorum, bende sevmek sevilmek istiyorum çocuğum olsun istiyorum ama yok yook yoook. normal bir kız la tanışsam anlaşsak güzel bir düğün yaparım, Allah büyük inşallah nasip, herkes diyo evlenmiyonmu diye evlenemiyorum napim, yok işte çok tipsiz insanlar hep evli hep çoluk çocuk sahibi..
31 Yorumla- +1 yıl
Allah çirkin şansı versin derler ya hep. Doğru bir söz mü bilmiyorum ama... şu an ne yapıyorsun? Evlendinmi
Merhaba Ben de aynı sizin gibiyim. Dış görünüşüm iyi ama bugüne kadar neden anlamadım hem bulamadım hem beğenmediler beni. Nedense şimdiki kızlar hep paraya bakıyor. Efendiliğe, ağırbaşlılığa, dürüstlüğe önem vermiyor. Hep dua ediyorum Allahım iyi insan olsun, güzel insan olsun, sadık olsun yeter bana. Ama yok işte insanlara söylüyorsun sana yardımcı olmuyorlar. Hayatım hep koşturmacayla geçti işime gücüme baktım. Şimdi istiyorumki mutlu olayım, mutlu edeyim. Sevmeye, sevilmeye o kadar çok ihtiyacım varki 😢
00 YorumlaSelamünaleyküm ben turgut yaşım 30 evlenmek isteyen elini vicdanına koyan Alah cc diyen namaz kılan ifetini koruyan islami evlilik isteyen efendi ağırbaşlı kuranı kerimi bilen ya da bilmek isteyen kısacası Alah cc yolundan gitmek için bütün çabasıyla gayret eden hanımlar demiyorum kaderimdeki kişi sana diyorum varmısın her daim Alah cc demeye numaramda bu 05522811617 numara bıraktım diye lütfen Alah cc hatırı için kimse eylenme amacı aramasın sadece bu söylediklerime ayak uyduracak tesetürlu Alah cc için kapanlar ararsa sevinirim izmirde yaşıyorum bu arada herkese hayırlı geceler
00 Yorumla
+1 yılHanimefendi caninizi sıkmayin musterih olun sizin yasadiginiz duygulari bizde yasiyoruz. Inan bana temiz, simarik olmayan agirbasli insanlarin ortak sorunu bunlar. Yahu isimiz gucumuz yerinde saglikta sihhatte bir sorun yok ama olmuyor. demekki yaradan belli bir zamani bekletiyor. demem o ki sadece sabirli olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak benim durumumu ve duygularımı anlatmışsınız. Ama insanlar anlamıyo evlilik toplumun bir dayatması.. ama insan yanında biri olsun istiyor, biri kıymet versin istiyo , biri onu dinlesin anlasın , başına bişey geldiğinde merak etsin istiyo biliyorum. Tuhaf karşılayan evlilere söyleyin o zaman boşansınlar ya da hiç evlenmeselermiş. Bunu söylediniz zaman gerçekten susuyorlar. bem de çekindiğim için kimseye söyleyemiyorum bu yüzden. Umarım istekleriniz gerçek olmuştur ve isteyen herkesin olur 🙏
00 YorumlaÇok güzel anlatmışsınız tam olarak aynı durumdayım. Karakterimde bahsettiğiniz gibi. Bence evlilik için biraz uyanık ve cadı olmak gerekiyor. Onlar gözüne birini kestiriyor uğraşıyor napıp edip evleniyorlar😀 biz naif ve kibarlar kimseye bakmadan oturup evde iyi bir kısmet gelsin diye bekleyip duruyoruz ama gelmez çünkü iyiler dışarda biryerlerde kapılıyor😂 Tanıdıkların getirdiği kısmetlerede razı olup evlensen denk değil oturup sohbet edemezsin, seni anlamaz yani çok zor bir durum...
33 Yorumla- +1 yıl
Peki ne yapılması lazım naifliğimizden vaz mı geçeceğiz
- +1 yıl
Bende evlilik düşünen bayan arıyorum yaşım 34 boy 167 İstanbul'da oturuyorum mezhebim hanefi 0535 855 71 13
Bende aynı dertten muzdaribim. Çok şükür elim yüzüm düzgün ayaklarının üstüne basan biriyim. Maneviyat benim için önemli vicdanlı merhametli bir kişi nasip olsun diye çok dua ediyorum. Dua edicez canım hayırlısını isticez ve de Kendimizi sürekli bir işle meşkul edicez
30 YorumlaAyni durum benim icinde gecerli. Sevdigim benden ayriidi. Kimseyi onun yerine koyamiyorumsevemiyorum. Aslinda cok istiyorum onun agirliginda tavirlarinda birinin olmasini ama hic kimse yok teklif bile almiyorum. Zaten aklimdan da cikmiyor surekli yasanmisliklari dusunuyorum kafayi yedim sanirim ben. Yok yani bana da vermiyor Allah sabir deyip bekliyorum ama nafile..
10 Yorumla
+1 yılBenim. de bir türlü kismetim. cikmiyor da 30 yaşıma girdim hala. arayistayim ama. olmuyor. İstanbul'da. yasiyorum isim gücüm yerinde evlenmek. istiyorum çocuklarım olsun nasip olmuyor tanıştığım insanlarda hep sorun çıkıyor ne. yapmam. gerekiyor bana ulaşıp. oneride bulunmak. isteyen lütfen instegramdan. ulassin🙏🙏🙏
00 YorumlaRabbim. hayirli kismet nasip eyle. amin
Rabbim. hayirli nasip. eyle amin
Rabbim hayirli nasip eyle. amin
Rabbim. hayirli nasip eyle. amin
Rabbim hayirli nasip eyle ami
n10 Yorumla
+1 yılİnan bende senin gibi yim 30 yasina girecegim yok kismetim etrafimsaki herkez evlendi ama benim kismetim yok. Biraz da takıntım var o yuzden belkide boyum 1.89 ben simdi 1.50 kizla nasil evleneyim davul dengi dengine çalar. Allaha sukur maddi durumum da iyi . Benim de boya kafayi taktim kendime yakin boyda ne bilim 1.70 üzeri olcak bir sevdigim bir insani bulamadim. Evliligi o kadsr2 cok istiyorum ki burnum da tutuyor o yuva sicakligi ama yok hoca ya gidicem bende
03 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın? Durumlar nasıl?
- +1 yıl
Evlenebildinizmi
Genelde hanımefendi kendi halinde insanların bu zamanda ortak kaderi sanırım bu durum canını sıkma belkide Allah seni birilerinden koruyordur en hayırlısını bekliyorsundur...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı. bak bir sürü talibin çıktı değerlendir birini, ilk görüşte aşkı beklemiyorsan seninde dediğin gibi güzellik görecelidir. bugün tipsiz bulduğuna yarın öbür gün aşık olabilirsin. kaldıki herşey dış görünüş değildir
00 YorumlaNasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden. Evlilik kader kısmet işidir, Hak ne zamana yazmışsa ayağına dolaşır arkadaşım. Sen sen ol hayırlısını iste.
00 YorumlaYazdığınız şeyleri okudum ve sanki benim yazmak istediğim şeyleri siz yazmışsınız rabbim yardımcımız olsun bu durumda olan herkese hayırlı kısmetler nasıp etsin inşallah gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilemez
00 Yorumla
+1 yıldoğru yoldasın emin ol kendin ol . o seni bulur çokta kafana takma .
takılacak bir şey değil çünkü .01 YorumlaLa Bende dayandım sayılır otuza hali hazırda aynı durumdayım gerçi hadi evlenelim desem bir birikimde yok Aynı hayırlısı diyip devam ediyorum ölene kadar forever :)
01 Yorumla- +1 yıl
Abi şimdi virüs var evlenemezsin de. Sen şimdi birikim yap
Bu yazıyı okuyacağım ve buraya yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi lakin seninle aynı durumdayım eğer halen evlenemediysen bir tanışsak nasil olur nasip kısmet hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılSende benim gibisin. Bende kiz bulamiyorum evlenmek icin
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar bir nefeste okudum. Başarılar canıms :(((
00 Yorumlaİyi akşamlar bende böyle birini arıyorum iyi niyetli sabırlı birisiyimdir bu işler nasip kısmet denir vakti gelmemiştir
02 Yorumla
+1 yılBende hala evlenemedim yaşım 36 oldu hala nasibim çıkmadı
00 YorumlaNerede fingirdek kız var el üstünde tutuluyor
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım
10 YorumlaMerhaba bana ulaşırmısız
00 YorumlaEmeklim var çaya çıkalım mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Bende evlenemedim İstanbuldayım 34 yaşımdayim hiç evlenmedim instagram serkan32437
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeşim ne yaptın?evlendin mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır, kısmet diye düşünmek zorundayım,hayat herkese adil davranmıyor malesef,beni en çok üzen insanların önyargıları ama olsun onlara da alışıp hayatımı sürdürmek zorundayım,saol sorduğun için
Cevap sahibi+1 yılben araştırdım Allah karşına çıkaracak sen de seçeceksin yani sabırla bekle ve dua et.
Soran+1 yılteşekkür ederim, inşallah,hayırlısı olsun hakkımızda..
- +1 yıl
Var mı bir gelişme kardeşim
- +1 yıl
@Toprak0638
yok maalesef
+1 yılTanışabilirmiyiz hanımefendi 🌹
00 YorumlaBenimde öyle yalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılŞu an bulabildin mi birini?
00 Yorumla
+1 yılKısmet bende aynı dertten muzdaribim
00 Yorumla
+1 yılEvlenebildin mi canım?
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazıpta evlenen oldu mu merak ettim?
00 Yorumlaevlendın mı kız
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği