Gayet açık ve net bir soru bence
Tip
karakter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 sinide seçemem.. ama şöyle bir şey önce birini görürsün beğenirsin... daha sonra davranışları hareketleri yani senin deyiminle karakteri hoşuna giderse aşık olursun seversin... İsterse dünyanın en güzel kızı olsun hareketleri hoşuma gitmezse hiç şansı yok... Ama şimdi şöyle bir gerçekte var ilk görüş beğenme... Daha sonra en zor kısım davranış hareketler karakter.. Burayı geçerse zaten sevmiş aşık olmuş olurum... Ama yalan söyleyemem ilk görüşte önemli... Belki daha sonradan tanıyıpta sevebilirmyim belki oda olabilir... Sadece 1 kere aşık oldum oda ilk söyledğim gibi
tip fragman geçer karakter filmin kendisidir.
Önemli değil, bu cümle çok hoşuma gitti😄
Dışını beğenen içini merak eder önce tip sonra karakter bu herkes için geçerlidir yani 😊
Bir insan tiple gelir karakterle gider diye bir söz var
Cevap
59Cevap
Hiç tanımıyosam önce tipe bakarım sonra karakteri devreye girer iyi olursa sıkıntı olmaz tersi sıkıntı. Tabi böyle şeyler düşünmediğin bir insanın karakterini tanıdıkça seversen tipi geri plana atılabilir. Onun karakterine aşık olabilirsin. Biraz karışık bir durum.
Dikkat edersen bakar? diye soruyorsun, karakter direkt görünen bir şey olsaydı belli bir olgunluğa erişmiş herkes karakter derdi tabi ama bu durumda tabi ki önce tipe bakarlar güzel kardeşim..
Tam olarak tip değil de, ben ona enerji, çekicilik diyorum. Bu da kişiden kişiye değişir. İlk önce fiziksel tabiki çeken ne ise. Sonrasında ise kafa yapısı uyuşmuyorsa, direk elerim. İsterse dünyanın en güzeli olsun. Hiç fark etmez.
Açıkçası konuşmak için önce tipe bakarım herhalde beni o etkiler çünkü. Ama başka şekilde konuşmaya başlamış isek benim için karakter ön plandadır. Konuşmadan karakterini anlayamam
Önce tipten yanaşır, sonra karakterini çözmeye çalışır.
bunların sıralaması yakınlaştıkca değişir ama ilk önce tipe bakarız sonra tanıdıkca karakter ön plana gelir... uyarsa devam uymazsa güle güle
sana bişi söliim mi saniyeliktir böle şeyler karekterde olabilir tipde o anki konuşması cezbedebilir seni yürüyüşüme bile bakış da olabilir duruma göre o 2 şık değişir
herkes tipe bakar ama karakter degerini artirir veya yok eder
tüm canlılar tipe bakar bunun kadın erkek ayrımı yoktur.
Bu 2 siktan tip daha cazip geliyor ama bence hem erkek hem de kizlarda onemli olan ve bence herkesin ilk dikkatini ceken sey cekiligidir, cekicilik de bana gore ozguven+tip+fizik tir ama bu 3 unden en onemlisi bence ozguven
mümkünse bana güzel gözüksün başkalarına çirkin bir tek onu ben seveyim karakteri önde gelir
Ben karaktere bakarimda kızlarında baktigindan şüpheliyim
önce karaktere nasıl bakılabilir? taktiği varsa önce bakmak isteyebilirim
Erkekler karakterin daha onemli oldugunu soylerler ama dis gorunusunu begenmedikleri bir kizin karakteriyle ilgilenmezler butun erkekler ayni degil ama cogunluk boyle
tipi güzel olmayan biriyle konuşma tenezzülünde bile bulunmazlar
önce tip ama kişilik iyi değilse tipi bile itici geliyor bir süre sonra
Mecburen önce tip bir anda karakteri kimse anlayamaz mantık olarak tipe sonrada önemli olan karakter
Tipe bakmadan karakterini tanimak istemem once tipinden hoslanir ardindan karakterini bilmek isterim sahsen
önce tip sonra karakter ama ikiside olacak yoksa olmaz
Tip ilk bakışta belli oluyor. Ama karakteri zamanla çözüyorsun.
erkeğe baglı abazalık istiyosa fiziğe bakar diğer fiziği cok incelemez
Önce göz eğer bana huzur veriyor ise kareketere geçerim direk 😊
önce karaktere bakılamaz ki zaten zamanla anlaşılır asdf
Karakter ve doğallık çirkin bayan yoktur kendine güvenmeyin ve bakımsız bayan vardır ok
ilk tip karakter tanıştıktan sonradır ama burada ilk karakter sonra tip
Asil onemli olan karakterdir ama sana yogunlasmasi icin ilk once tip 😆
karakter tanıdıkdan sonra olur.
ama önce demişssin.
-tip
onunla nasıl düşüdüğüne bağlı gelecek istiyen bir erkek ise kareter biraz daha ağır basabilir tabi her erkekte aynı durum söz konusu değil
Değişiklik gösterir bu
Kimi vücut hatlarına bakar kalçana göğüslerine dudaklarına giyinişine azginlik modu
Kimi sadece bir gülüşe bakar
Her ikisine de bakarız fakat karakter her zaman daha öndedir
Her insan ilk görüşte tipe bakar ama bir şans ile sohbet ederse karaktere aşık olur.
ÖNCE TİP... KARAKTER 2. SEÇENEK... OLMASI GEREKEN TAM TERSİ OLSADA...
İlk görüşte direkt tipe bakmak normaldir daha sonra karakter önem kazanır.
tipi guzel olmayana fazla yanasmazlar ilk tip sonra ic...
Kutunun dışını beğenmezsen içine bakmak istemezsin
Karaktere bakar diyenler yalan:D
Ciddi değilsek tipe. Ciddi isek karaktere
Erkekler önce memeler e bakar canım
karakter diyenler buna inanıyor mu 😊
Karaktersiz bir kızın tipi hiçbir işe yaramaz.
Önce göte sonra yüze bakar :D
Cevabı da gayet açık ve net bir cevap bence
Önce gözler sonra kalça sonra karakter
önce tip ama karakter de önemli benim için
tip galiba çirkine bakan yok
Önce tip sonra karakter
ilk tipi goruruz sonra karakterin onemi artar
Ben karakterciyim arkadas
Önce tipten etkilenilir bence.
Tip önemli ama karaktere bakıyorum şahsen
Herkes önce tipe bakar.
insanı insan yapan karakterdir
Genellikle tipe bakarlar.
Tüysüzmu diye bakarim
güzellik gelip geçici karekter ve huy önemlidir.
Önce tip maalesef :(
Çoğunluk tipe bakar.
Tipe bencee :)
tipe
Önce dıs görünüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar