KARIM tarafından aldatildim Detaya gelirmisiniz :( :( :( :( ?

1 yıllık evliyiz kacarak evlendik düğün bile yapmadik ben tekel büfe isletiyorum ve işyerini geceye yakın yani 12 gibi kapatıyorum.. benim tatil günlerinde yanına gittiğim kenan diye bir arkadaşım var kendisi erkek kuaförü ve bekar kenan in yanına gittiğimde çok sessiz biriydi son gittiğimde ise fazlasıyla neseliydi ne oldu hayırdır dedim bir kadınla tanıştım aşk yaşıyoruz ama evli dedi bende o kadar bekar insan var evliyle ne işin var kocası duyarsa basın yanar dedim oda bana kiskandin heralde dedi ve msjlari okuttu gözüm üstteki numaraya kaydı eşimin numarasiydi :( defalarca beraber olmuşlar. ne kenan eşimi tanıyor ne eşim kenan i ben orda bayilmisim gözümü acil servisinde açtım. sonrasında eve geldim eşim yanıma gelmeye yüzü yok :( affetsem guvensem bir sans daha versem olurmu yaparmi yinede.. ya da evimi tasiyip başka şehire gitsem? Fikriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Allah ekmek kuran carpsin troll değilim bunlar başıma gelen şeyler inanmiyorsaniz bişey diyemem yardım istiyorum akıl verin allah rızası için
KARIM tarafından aldatildim Detaya gelirmisiniz :( :( :( :( ?