+1 yılKardeş bence çok yanlış yerde çözüm arıyorsun. Yani böyle bir durumda bir daha güvenemezsin. Ki güvenmende saçma olur. Yani 1 kişiyi yakaladın belki kadın 10 kişiyle yapmıştı aynısını. Belki hamileyse çocuk sana ait bile değil. Veya olmayacak. Affedersen sadece cesareti yükselir. Baksana özür bile dilemiyor. Şimdi sen onu üzülüyor olarak hayal ederken o başka bir erkeğin koynunda avutuyor olabilir kendisini. Ve sen affetsende devam edecektir tahminime göre. Aşağıda bir yerde bekarken parayla yaptığını yazmışsın. Ama adı üzerinde bekarken. Üstelik birinizin yanlışı öbürünü telafi etmez. Üstelik birisi ile aşk yaşamadın. Bunlar aşk yaşamış diyorsun. Yani kadının sevgisi zaten senden başkalarına kaymış. Affedersen sırf enayi olark gördüğü için daha çok aldatır benden söylemesi. Üstelik çocuklarının kendine ait olduğundan emin olamazken, karının kimle düşüp kalktığını bilemezken bunlar sürekli kafanı kurcalayacak ve eşin aldatmasa bile ilişkiniz zaten zedelenecek, bitecek, sen aldatacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını bende yaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi :(
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
+1 yılkesinikle ayrıl. Seninle evliyken nasıl başkasıyla yatar? olmaz bu iş. Ayrıl eğer ayrılırsan kötü yola düşceyinden korkuyorsan ona hayata tutunması için yanında kalmasına zaman ver, ama o zamanda evde oturmakla geçirmesin gitsin kendine iş bulsun kira baksın artık ne yaparsa. Eğer senden başka erkekle yatağa gire biliyorsa tek başına ayakta durmayı da başarır. Ve sen asla affetme hatasını alayıp ayağına kapanırsa min azcık affetme gibi durum ola bilir ama düşün senin dehayatın kararıcak sürekli beni aldattı dıyceksın zamanla ondan tıksınıceksın ona zarar vermeye kalkışıcaksın yani bunu yapma hayatın deyerlı ve oyle seylere deymez. Bu yuzden ilk adımı izlemen doğrusudur.
00 Yorumla
+1 yılEşinin sen hastanedeyken gelmeye yüzü yokmuş dedigin gibi. Sen barışma taraftarisin yazdiklarina gore ama eşinde seni isteseydi sen ogrendigin anda yanina gelir beni affet hataydi diye ayaklarina kapanirdi degil mi? Ayrica sevgin çok ama guvenin sarsildi. Is yerinde calisirken simdi ne yapiyor nerde acaba yalanmi soyledi diyerek kendini kemireceksin bir sure sonra sen ayrilmayi engelledigin icin onun başına kalkacaksin. Bir kere yapan, agiz egdin diye her zaman yapar bunu çevrede bile çok görüyoruz o yüzden iyi düşün kardeşim durumun cidden zor
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çok severek evlendin arkadaşım dediğim adı insan bunu tehditle ve zorla sahip olmuş esimde bir anlık boşluğa düşmüş eve gelince ağladı yalvardi bende ağladım onu ağlarken görünce insanlar karını öldür veya dov diyor ben böyle bişeyi yapamam cani değilim ben bilmiyorum kafam karışık kayinbabam karım benden ayrilirsa onu eve almiycagini söylemiş. bilmiyorum inan :(
- +1 yıl
Eger cidden karın pişmansa bırakma. Ama bir sure mesafeli durmalisin güvenini sarsti çünkü. Baska bir şehre gidersiniz daha iyi bir duzen kurarsın eger gercekten karın pişman olmuşsa.
Soran+1 yılMesafeli nasıl durabilirim ki peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Kardesim senin bu sakinligin zaten inanilmicak birsey ki eger zaten bu saatten sonra kabulde edersen tabiri caiz herkezin kullandigi bir kelime ''boynuz'' lu olursun artik ne gucen ne daril erkek adamsin cok yazik ciddiyim. cok yazzziiik senin onlari vurmadigin bile hata ki assada bir yorumunu gordum hala karin denecek tobe tobe onu kayiriyosun ya ayiptir be kardesim gorusum hic bir sey yapmadin bari bosan hadi eyw ha sunuda soyleyim bu goruslu arkadasim olsa kesinlikle arkadasligimi bitirirdim kavga bile ederdim neyse.
10 YorumlaHata hiç bir zaman tek taraflı değildir. Eşiniz bir hata yapmış. Doğru. Fakat onu bu hataya yönlendiren sebepler arasında sizin payınıza düşenler nelerdir. Önce bunları kendinize itiraf etmelisiniz. Evet hayat şartları zor ve haklısınız gecenin bir yarısına kadar sadece kendiniz için çalışmıyorsunuz. Yaptığınız işin sorumluluğu bu. Eşinize olan duygularınızın bu durumun üstesinden gelebileceğine inanıyorsanız eşnize olan karşı hatalarınızı düzeltmeye çalışmalı fakat diğer taraftan da sessizce önleminizi almalısınız. Eğer bu durumun üzerinden gelemeyecekseniz medeni bir şekilde ayrılmanız en doğrusu olacaktır. Gerçekten zor bir durum ve akıl almaz bir tesadüf. Fakat, hayatın ilginç bir espri anlayışı var malesef. Kontrolünüzü kaybetmemeniz dileğiyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. pek inanasım gelmiyor benim bu senaryoya, yazı tam bir hikaye tarzında, türkçe güzel, hikaye akıcı bağlaçlar ki ler da lar falan güzel okunuyor.
tekel bayileri 10da kapanmıyor mu? ben mi yanlış biliyorum?
Hatta biraz abartıp bir erkek değil de kadın mı uydurmuş bu hikayeyi diye düşünüyorum. Hiç sinirlenme yok, sadece şaşırıyor ve boşanmak yerine affetmekten bahsediyor. O kadar çok merhametli ki bu kadar naif bir erkek olabilir mi? üstelik böyle bir naiflikle gecelere kadar tekel bayi işleten bir erkek? :D
Bu arada Yorumlarda döven, işkence eden, öldüren sadist ve katilleri görüyorsunuz değil mi? Onlar her zaman aramızda dolaşıyor işte böyle...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Hocam benimde iddaa bayiim var. Aşşa yukarı aynı işi yapıyoruz. Burayı bir süre önce devraldım. Asıl sahibinin başına tam olarak aynı şey oldu 25 senelik karısıyla hem de. Kadın başkasıyla kaçtı direk. Sonra geri gelme durumları filan var diyede burayı bana bırakıp, evini taşıdı. Şimdi bu yaşanmışlığın üzerine birkaç tevsiyede bulunucam sana, özellikle bu işi yapmaya devam edeceksen. Her şekilde karıyı boşa, çünkü yapan tekrar yapacaktır, belli ki ilgi istiyo ve onun o açlığını bu işi yaparken doyurman zor. Daha az ilgi meraklısı birini bul. Yine de kadınlar herşekilde ilgi isteyecektir, hakkıdır, bu yüzden işini hayatın yapma, hayatına finansman olarak gör. Bazı günler kendine müsade et. Kadınla vakit geçirmen lazım. Öküzlüğün de alemi yok. Ama tekrar diyorum bunu boşa, dediklerimi bununla yapsan da aldatır o. Hızlı kalemin mesela alkolse hafta içi öğlen aç, ne kaybediceksin, değer mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gece ekmek yiyorum gündüz sadece meyvesuyu kola gibi ürünlerin satışı oluyor. gece gelip alkol ve sigara alıyorlar gündüz insanlar çalışıyor adam akşam işten eve giderken sigara alkol alıyor açtığım yer işlek bir yer gece 12 de kapatıyorum saat 8 gibi kapatsam iflas ederim ben
+1 yılSorunun doğru olduğunu varsayarak yazıyorum. Seni aldatanı affedersen bir daha yapmayacak mı? Yapmayacak olsa bile bunu düşünmeden yapabilecek misin? Acı gerçek kaçarak evlenmişsiniz ve 1 sene olmuş şimdiden seni aldatmaya başlamış. Yine yapacağı aşikar. Eğer gururun onurun varsa unutmaya çalış ayrıl. Seviyorum deme çünkü sevgi şerefinin üstüne çıkarsa orada kaybedersin...
02 Yorumla
Soran+1 yılKacarak evlendik ailesi eve almaz akrabası desen yok sokaktami kalsın belki bir hata etti allahin hatrina affedicem belki bidaha yapmaz o bana allahin emaneti içim rahat etmiyor birdaha yslmiyscagina yemin edip secdede tövbe etti allaha
- +1 yıl
Allah inancı ve korkusu bolsa zaten yapmazdı. Kardeşim bu konuda tecrübeli biriyim. Aldatan aldatmaya devam eder ama bu sefer daha dikkatli olur ve ruhun duymaz. Eve alıp almamalarını düşünüyor olsa zaten böyle birşey yapmazdı. O düşünmüyor da sen mi onu düşünüyorsun? Neyse senin bileceğin iş ama 1-2 ay sonra tekrar aldatıldım diye buraya sorma.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilginç genelde kaçan kızlar kocalarına fazlaca aşık olurlar. Seninde payın var mı acaba bu durumda. Birde evli değil misiniz? Evli değilseniz büyük hata yapıyorsunuz. Belki ondan demiştir nasıl olsa evli değilim olmuşken tam olsun demiştir. Sen bilirsin olumsuz cevap verenleri terslemişsin, affedeceğe benziyorsun. Sen bilirsin hayat senin. İstersen çocuk yok, evlilikte yok gibi yol yakınken ayrılmakta mantıklı ama sen seviyorsun bu kızı bir şans ver istersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir sans vericem kapandı ve namaza başladı hergün secdede kuran okuyup tövbe ediyor ağlıyor komşu çağırıyor oraya bile giderken izin istiyor bir sans vermeliyim.. benim suçum söyle oldu cinsel yönden birlikteliğe sıcak bakmadım benim penisim 9 cm bişey zevk alamıyorum oda alamiyordur eminim o yüzden ilişkiden hep kaçtım. Utaniyordum zaten bamya kadar bişeyle eşimin karşısına geçmeye :(
Bence ayrilma sen belli ki iklemde kalmissin kabullenmissin yapmqyacagini bilsen bununla yasabilecek gibi yazmissin onu anladm ben ya olabilir yanu konusmak lazim simdi sen soyleyince senin yerne koydm kendimi ben bisiler yapardm kendimce yani tekrar olup olmayacagni tepkilerinden yapmacik davranislarndan o kadar insan tanidm ki hayatmda xok kisi oldu o yuzden kimin ne b*k oldgnu az da olsa anlayabiliyorum
00 Yorumlaaslında kafama takılan eşin ile kenan denen adam nasıl tanıştı
ayrıca geç saatlere kadar çalışılcak işte olma hoş değil karın evde sen dışarda
bütün yorumları okudum karını boşayamıyorsun gidecek yeri yokmuş sevdiğinide diyorsun ama unutma sevgini merhametini kullanabilir affetsende olgun gibi davran ve eşinle çok vakit ayır arkadaşlarınla tanıştırma06 Yorumla
Soran+1 yılTekel büfe isletiyorum gece musteri çok oluyor napim?
Soran+1 yılÇok soru sordun hepsine nasıl cevap vereyim tanışmış zorla beraber olmuş sonra tehdit ederek devam ettirmiştir. ikincisi benim kendime ait isyerim varken neden ise gireyim belirli bir düzenim var 3. su benim eşimin niye aldattigini tahmin ediyorum 9 cm benimki kalın ama kısa yani buda hiç bir bayan i tatmin etmez kimle evlenirsem evleneyim doyuramam bide şu var penisim küçük peki bir bayana nasıl zevk verebilirim penis küçükse olmuyormu bu işler?
- +1 yıl
her zaman diyorum sorularda kaç kez görüş olarak yazmışımdır ama kimse öğüt olarak almıyor umursamıyor
kendine aşık birini değil ALLAH a aşık biriyle yuva kurulur çünkü insana aşık nefsiyle olunur ama ALLAH a aşık ölse kötülük yapmaz karına şantaj yaptığını söylüyorsun karın bu şantajı sana söleyebilirdi ALLAH a sığınsaydı suçlu açağa çıkabilirdi bu durumu yaşıyorsun hala para derdindesin hala dükkan dükkan diyorsun ben bişey demiyorum ama nefsinle hareket ediyorsun bunu bil
Ne kadar yüzü olmasa bile gelirdi hastaneye yalnız bıralmazdı seni o bahanesi, olmuş bkere. O kendine bir kapı bulur sokakta kalmaz merak etme. Yine aldatır o çünkü siz, evleneli daha 1 yıl olmuş sıkıldı desen 1 yılda, sıkılmaz demek ki içinde var kusura bakma karın ama gerçekleri görmen lazım. Yol yakınken boşanın çocuk falan yokken daha zor olur yoksa
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatmasinin nedeni benimkinin küçük olması olabilirmi utanarak söylüyorum ama 9 cm zevk aldığını sanmıyorum doktora da gittim 9 cm is görür dedi napicam ben :(
- +1 yıl
Kusura bakma o zaman ama seni sevmiyo demek ki sadece seks yapableceği biri gözüyle bakıyo . Seni sevse her türlü zevk alır almasa, bile aldatması için bahane değil küçük olması. O kadını unut sen ondan sana hayır gelmez kardeşim. Şimdi yollarınızı ayırmassan daha kötü olur senin için. Sende o zaman önüne bakıcaksın. Afederdin ayıp olucak ama büyültücü ilaçlarmı ne var onlarla bir şekilde büylt önündeklere bak.
Soran+1 yılBuyutuculeri denedim değişen bişey yok onlar para tuzağı ayrıca bosansam bile evlenecegim kadında zevk almaz inanmıyorum hiç bir kadının bamya kadar Bişey den zevk alacağına :(
Soran+1 yılAmeliyat var ama doktor tavsiye etmiyor ereksiyon olamama sorunu olabilir 100/40 bir ihtimal öyle olursa daha beter olurum ben
+1 yılYani yorum yapmak cok zor ama bence ayril. Desen ki iste 5 yillik evliyiz ben ilgisiz biraktim umursamadim suc sende olurdu. Ama ben sevgilim bana ilgisiz davranmasina ragmen 1.5 yil her seyi idare ettim onu sevdim. Sonra tukendim o ayri mesele. Ama siz evlisiniz.. Yani pisman olmayacagin bir karar ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okudum da nikahım yok demişsin.
Nikahın olmayan biri nasıl karın oluyor?
Kaçırdım diyorsun, arkadaşının senin 'karın' olduğundan haberi yok.
Hikayenin neresinden tutarsam elimde kalıyor.
Yine de cevap vereyim, dost hayatı yaşadığın biri başkasının da dostu olur.
sende de bu genişlik olduğu sürece affedersin sen.20 Yorumla1. si sen ne kadar geniş bir insansin karın seni aldatıyor sen bu olayı ballandıra ballandıra yazıyorsun.
2. O mesajlari goren adam bayilmaz kenan dedigin adami dövmeye başlar hatta öldürür o hastanede açar
3. Ben böyle sacma sallama görmedim yalan yerede yemin etme fantezini buraya yazarak kendinin ne kadar aşagilik. biri oldugunu gösteriyorsun.
4. Bayan aldatmaz erkek ilgi göstermemistir adam olaydinda karınla ilgileneydin dügün yapaydin ona değerli oldugunu hissetireydin20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce geçmiş olsun.. kardes yuva yıkmak çok günah hatta yalan söylemenin sadece helal olduğu yer bile karı koca arası düzeltmek.. lakin bu yaptığı eşinin çok ağır birşey ben derim ki ne karar verecek isen çok iyi düşün öyle karar ver.. ve eğer ayrilmama kararı verirsen de bu olayı kafanda sil at ki beynini kemirmesin..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :(
+1 yıl1 yıl içerisinde seni aldatmaya başlamış'sa ilerisini nasıl düşüneceksin, senin ileride çocukların olmayacakmı? bu çocuk başkasından mı diye şüphelerlemi yaşayacaksın.
Eşin sana kaçarak evlenmiş ve seni aldatmış belkide özgür olmak için sana kaçtı şimdi de senin ona güle güle demenin zamanın gelmiş00 YorumlaKardes defalarca beraber olmuslar diyosun kiz kucuk flaan değil 19 yasinda boyle bir ahlaksizlik olamaz ne hallere gelmisiz , karim dedigin kisi aslinda senin degil baskalarinin olmus ve yine olacak bir insani degistiremezsin belki sadece kuafor degildir boşa yol yakinken cunku omur boyu aklina gelecek
00 Yorumla
+1 yılBu iş olmaz artık. seni aldatan birini ne diye affedesin ki. ağır olacak ama ondan cok var. guvenmelimiyim diye bir soru bile yakışı kalmiyo bu duruma artık. o yoluna gitsin ki yolu belli sen kendi yoluna git.
42 Yorumla
Soran+1 yılYolu belli derken? Sözlerine dikkat et ne kadar kötü olsada o benim karım bana allahin emaneti
- +1 yıl
O adamla olucak yine gercek bu malesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim.
Yorumlarını okudum. Eşini savunmuşsun hep. Belliki affedeceksin eşini.
Madem ona kıyamıyorsun, madem bu olayı sineye çekmeye hazırsın al eşini karşına konuş. Açık ve net şekilde. Eğer sana güven sağlarsa al eşini git başka bir şehire.02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum bacim zaten
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
eşini affedip affetmemek değil mevzu da bişey kafama takıldı. ALLAH ın emaneti deyip seni aldatan kadını affetmeyi düşünüyorsun. burada senin ALLAH a olan bağlılığını anlıyorum ben... fakat tezat olan bir durum... hem içki satıp hemde ALLAH a bağlılık nasıl oluyor?
bu musibet belki de senin bu hatadan dönmen için bir işaretti... her şerde bir hayır olduğunu unutma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılAdamla ilişkini kes gereksiz fiziksel sözel tartışmalara girme çok kötü etkiler ve yorar seni... Pisliğe de ne varsa topla evimi terket de sadakatsizlik yapan insanda ne aşk vardır ne sevgi nede şeref, ben böyle düşünüyorum umarım sert olmamıştır. allah yardım etsin kardeşim
00 Yorumla az güçlü olun be bu ne ben anasını s*kym s*kme takmazdım yapacağım şey belli aslında ama onu sana yap demem. senin yapacağın tek bişey var ikisini de hayatından siktr et ulan toplumda utanma kalmamış sen bunları anlatıyorsun ben evlenmiycektim daha da sksler evlenmem. ne biçim toplum olduk * iksnn de anasını skrdm ben açık konşym
00 Yorumla
+1 yılannesinin babasinin evinden kacan onlarin yüzüne düsüren seni arkadasinla aldatan kizdan halen hayir mi bekliyorsun? mutsuz oldugunda disara yönelen biri anlasilan daha evlilik yürütecek olgunluga erismemis
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında belki bir cahillik etti çok pişman yemin ederim bidaha tövbe diyor :/
- +1 yıl
iste cok genc daha karekteri yerine oturmamis her büyük hatanin bir bedeli vardir bana göre olmasa devam mi gelir senin bilmen gereken birsey sonucda sen yasiyorsun güvenebileceksin tekrardan mutlulugu yakalayabilicegini inaniyorsan kal yaninda
Ben anlamiyorum bu seref yoksunlarinin derdini adami niye uzersin o kadar kacmissiniz ugrasmissiniz askiniz icin simdi bu ne boyle. Birak abim birak. Senin canin boyle yanarken onlar aman neyse bence ihanet eden biri ikinci şansi hak etmez
04 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum zaten kacarak evlendik ailesi eve almaz akrabası da yok sokaktami kalsın?
Soran+1 yılHaklısın ama ben 5 vakit namaz kılan orucunda biriyim aynı zamanda 4 defa hacca gittim çocukluk askimdi o babası vermediği halde ailesine sırtını dönüp bana kaçtı. Yapmış bir hata kuran okurken dün gece gizlice baktım ağlıyordu. affedicem mecburum Vicdanım izin vermiyor o kadar çok seviyorum ki elimi bile kaldıramadim :(
Güzelce döv sonra da mahkemeye git
Hala ne affetmesi54 Yorumla
Soran+1 yılKadına el kalmaZz
- +1 yıl
Abi çok güldüm yaa ::)
- +1 yıl
Adam haklı :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm senin adına 😔 Bence kesinlikle şans falan verme böyle bir kadına. Affedilir bir yani yok bunun. Arkadaşında da suç var ama hadi o neyse senin olduğunu bilse belki de yapmazdı ama yine de yapmamalıydi böyle bişeyi sonucta sen oldugunu bilmese de kocasi oldugunu biliyormuş. Ama kesinlikle affetme o kadını
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( :(
Cevap sahibi+1 yılAz önce cevaplardaki yorumları okudum pardon da saf misin kadın seni bir kez de değil defalarca aldatmis sen hala kaçarak evlendik sokakta mi kalsın diyorsun
aldatan gızlı kalacagını sanıyora yanılıyor allahın sopası yok dedıklerı olay ıste.. gelmıs gecmıs olsun ayrıl bak yoluna
15 Yorumla
Soran+1 yılAbi şimdi ayrılSam kızın ailesi bir neden soracak ayriyeten eşim babasına ayrilicaz demiş babası bu evden gelin olarak çıkan bidaha giremez demis başka akrabası yok belki bir cahillik etti sonuçta 19 yaşında daha evimi alıp başka bir şehire gitsem?
- +1 yıl
karım benı aldatsa ben onu ölümlerden ölüm beğendirim sonuç da insan namusu için yaşar ya da ayrıl ailesine anlat durumu mahkeme de söyle beni aldatı de irek boşarlar hiç başın agrımaz ama sana yaptığını yanına koyma butun akrabalarına ailesine anlat onlar da bilsin kızının nasıl bir orosbbu oldugunu sinir oldum
+1 yılBoyle kadinlari komaya sokucaksin şiddeti hak eden aşagiliklar bunlar. Ayril gitsin tut kolundan at babasinin önüne ne evine al nede yanina yaklastir.
43 Yorumla- +1 yıl
+1 yılacik konusuyorum evlilikte bu noktadan sonra hic bisey yolunda gitmez ona elini her surdugunde o adam gelicek aklina her eve girdiginde birimi var evde diceksin korkarak yasamaktansa yigitce ayrilmak daha iyi sahsen ben karinin dediklerinede inanmiyorum hicbir suclu sucunu kabul etmez iyi niyetini anliyorum ama inanki bu evlilikten hayir gelmez
00 Yorumla
+1 yılAffetsen bile bu hic aklindan cikmayacak ve miden almicaktir.. Bigun yine yapar aynisini.. Ben bunun ilerisini gormuyorum acikcasi. Seninde bir gururun onurun olmali..
22 Yorumla
Soran+1 yılAma ben çok seviyorum nasıl ayrilayim yalnız başıma napicam :(
- +1 yıl
Sevmek yetmiyor kardes. Guven ve saygi en onemlisi. O artik senin ona olan guvenini yitirdi. Gecmis ola.
+1 yıldirek ayrıl ustam. başka şehre git onunla bidaha görüşme. senin yerinde olsam ama kenanı bir ormana götürür öldürene kadar döverdim. git ustam git uzaklara.
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi şimdi ayrılSam kızın ailesi bir neden soracak ayriyeten eşim babasına ayrilicaz demiş babası bu evden gelin olarak çıkan bidaha giremez demis başka akrabası yok belki bir cahillik etti sonuçta 19 yaşında daha evimi alıp başka bir şehire gitsem?
- +1 yıl
usta 19 yaşında kız benden 1 yaş büyük. ve bunu sana yapması hiç doğru değil. evini al taşı son 1 şans ver baktın buna benzer olay yaptı direk ayrıl bu sefer ama senin yerinde olsam asla affetmezdim sokakta yatsın sürtük derdim
kahkaha attım. Troll ama beğendim.
https://i.hizliresim.com/l7AojB.jpg14 Yorumla
Soran+1 yılP vallaha trol defilim benn
Soran+1 yılNereyi terkedim sen ne biçim konusuyon öyle?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılDediklerine inanıyorum. . çok korkunç bir durum...
bence guvenmemelisin. . ilerde başına kalkacaksin o yuzdenn ayrı bu pislikten24 Yorumla
Soran+1 yılAma biz kacarak evlendik ailesi eve almaz akrabası desen yok sokaktami kalsın belki bir hata etti allahin hatrina affedicem belki bidaha yapmaz her insan hata yapar. önemli olan bu hatayı bidaha yapmamak evlendik allahin emaneti o bana
- +1 yıl
Olsun.
o hatayi yapmış. ..
Ailesi kabul eder etmez.
O onun sorunu.
Ayrıca zorla diyorsun kız kendini kurtarmk için her türlü şeyi der..
Yalanda olabilir.
Soran+1 yılBen kenan la bunu yuzlestirdim kenan evet şantaj yaparak zorla yaptım onun suçu yok senin esin olduğunu bilmiodum dedi
- +1 yıl
O zaman şans ver..
+1 yılSeni aldatan kadına ve adama yapılacak en büyük kötülük ikisini başbaşa bırakmak. Kadın o erkeğe saracak, erkek ondan kaçacak, kadın defalarca onu aldatmaya devam edecek.
Bu sarmaldan çık ve kurtul. Düşğnme bile.06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birakim çocukluk askimdi ben babasından istedim vermediler ailesine sırtını dönüp bana kaçtı kimseside yok başka yapmış bir cahillik tövbe etti affedicem kardes
- +1 yıl
Tekrar yapar. Ve bu olay seni zayıf gösterir. O kuaför kaç kere kaç kişiye anlatmıltır kim bilir...
Soran+1 yılKuaför korkusundan dükkanı bırakıp gitmiş kayıplara karıştı piyasada yok
- +1 yıl
Nikahlı karın mı?
Soran+1 yılBen nedenini Sana söyliyim belkide bana sapık diceksin ama asıl sorun penisimin 9 cm olması ve onu bir yıldır tatmin edememem doktora da gittik 9 cm is görür dedi ama eşimin zevk aldığını düşünmüyorum napim kucuklukten beri bu boyda :( evet nikahli
- +1 yıl
Evlilik öncesi birliktelik oldu mu?
İkisinin de hayatını s*km*k yerine sen bayılmayı mı tercih ettin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSara hastasıyım üzüntüye gelince bayılıyorum ilaçlarla yaşıyorum gulunecek ne var bunda?
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya boyle kadınlar senin gibi iyi niyetli birine bunu nasıl neden yapar aklım almiyo
010 Yorumla
Soran+1 yılBen nedenini Sana söyliyim belkide bana sapık diceksin ama asıl sorun penisimin 9 cm olması ve onu bir yıldır tatmin edememem doktora da gittik 9 cm is görür dedi ama eşimin zevk aldığını düşünmüyorum :( napim kucuklukten beri bu boyda
Soran+1 yılYa hapları çayları denedim eşimden ayrıldım diyelim hangi kadın beni bu halimle kabul eder evlenmedende benimki küçük denmez bir bayana napicam bilmiyorum bir kadını penis olmadan doyuramammi tatmin edememmi peki?
Soran+1 yılYa naparsam penis açığını kapatır im allah için yardım et bana bu evlilik bitsede başka evlilikte lazım olucak napmam gerek
Soran+1 yılOral hariç hepsini denedim de oral da zevk vermez ys sanmiyorum
Soran+1 yılTiksinirim ya ben
Seni severek evleniyor aileaine karsi cikiyor ve kaciyor daha sonra seni aldatiyor bu kadinin hoc mi akli yok sensen bundan ayril yoksa olmaz
00 Yorumla
+1 yılhemen ayrıl devam etsen ileride çocukların olsa iç, nde devamlı şüphe olacak daha kötü şeyler olmadan seni Allah a havale ediyorum de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Bu kadar iyimser olma bence. Bir kere yapan birdaha yapar bu iş olmaz. Hiç vakit kaybetmeden boşan gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Affeden kişi zavallıdır.. Adam değildir..
Onunla boşan ve şehir değiştir.. Şehir değiştirmek pisikolojine çok iyi gelecek..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurumunu yüzüne anlat ve anlaşmalı olarak boşan. O kendi yoluna sen kendi yoluna git. Ruhunun bile duymayacağı bir durum gözünün önüne serilmiş, affetsen karakteri böyle olan yine fırsatını bulunca devam edecektir.
00 Yorumla O... Tövbesi y... görene kadarmış! Miden kaldıracaksa seninle birlikteyken arkadaşınla kırıştırması devam et buraya bu soruyu yazman bile midem kaldırır demek oluyor. Buraya bunları yazacağıma mahkemeye dava açarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru ateist bir kancık tarafından yazılmış ve kesinlikle fake. Aksi halde bu durumda olan bir erkek kendine erkek dememeli. Erkekliğin onurunu ayaklar altına almışsın mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılElhamdurullah Müslümanım namazimda orucum dayım fake ise inanmiyosan cevap verip kendini yorma
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla affetme. Bir kez aldatan bir daha aldatır. Aldatmanın affı olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi seni sitede takip ediyorum ve seviyorum da ama çok aşığım ayrilamiyorum olmuyor yemin ederim kalbime söz dinletemiyorum
- +1 yıl
Hayat senin hayatın. Ben sadece fikrimi belirttim. Sana doğru gelen ne ise onu yapacaksın zaten. :):
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirader sen iyi niyetlisin yorumlarından bunu çıkardım ama Allah derki zina ya yaklaşmayın o çirkin ve pek fena iştir. Boşamalısın çünkü huylu huyundan vazgeçer mi? Geçmez sen böyle saf olursan seni çok kandırırlar. Bir sözle tamamlak istiyorum sen eşşek olursan semer vuran çok olur. Yani sen bu kadar iyi niyetli olursan daima kazık yersin.
00 YorumlaAsla affedemezsin neden mi çünkü sen yapmazken o sana yaptı. Bu çok ağır birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bekarken yapmıştım para karşılığı ama
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. biz burada ne desek boş sen zaten affetmeyi kafaya koymuşun ama hata yaparsın aklın sürekli orda olucak. Unutmucan yaptıklarını
10 Yorumla
+1 yılMahkemeye ver tazminat davası aç ikisinede para alırsın yüklümiktarda
10 YorumlaBen olsam oldururdum ikisinide onu yapamiyosan bosanma davasi ac bosa bas tekmeyi ne hali varsa gorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe öldürmesi ys tavukmu olduruyon sen?
+1 yılCok üzücü bir durum allah sabir versin ama bunun sonu gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme her insan hata yapar arkadaşım dediğim insan tehdit ederek yapmış bunu karım a oda ben ikisinide oldururum diye bişey dememiş durum baya karışık
nasıl bu kadar sakinsin merak ediyorum? kesinlikle ayrılmalıısın
22 Yorumla
Soran+1 yılNapim siteyimi ateşe vereyim karimimi oldureyim allahin emanetine zarar mi vereyim
- +1 yıl
öldürmede bu sakınlıkte fazla. mıllet sana yardımcı olmak yazıyo mılletın zoruna senden daha cok gıdıyo sen onlara saldırıyosun. kızın bıırne sende sevısmıssındır bakıre degılsın yazmıssın. e sende haysıyetsızsın o zaman haketmıssın. napıyosan yap madem bu kadar heveslısın affetmeye gıt aldatılmaya devam et allah allah fıkır soruyosun sana yardımcı olmaya calısıyolar sen onlara hakaret edıyosun delı mısın nesın. madem rahatsız degılsın nıye soruyosun. kadın defalarca yatmıs kalkmıs sen burada baska kıza herkesı sen sanma dıyosun. hey allahım
Resmi nikah yapmadınız mı? Affedilmez bu, ayrıl bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılResmi nikah var tabiki
Ayril tabi. Hersey belki af edilir ama ihanet asla.
Bu gibi durumlarda dini nikah bile düşüyor.32 Yorumla
Soran+1 yılDini nikah yapmadik ki
- +1 yıl
Dini nikah yapmadiysan evli değilsin zaten gayrimeşru yaşıyorsun. yani adamın karimddedigine yaptigiyla aynı
+1 yılne affetmesi ya.. bu saçmalık bana pek inandırıcı gelmedi ama "git kafana sık"..
02 Yorumla
Soran+1 yılCezaevinemi giricem bide? Ömrümü ordami geciricem
- +1 yıl
karını öldürmediğin ya da boşamadığın sürece sen yaşadığınımı zannedeceksin... kusura bakma ama evli kaldığın sürece ha ceza evi ha genel ev... senin eve giren çıkan belli olmaz.. kızma sinirlenme yardım istedin fikrimi söyledim.. boşa gitsin ya da iki boynuz al gez ortada...
Affetme tabikide ayril araniza cocuk girmeden. Ilerde daha buyuk pismanliklar olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılşimdi sen en iyisini yaparsan o der ki ben bunu zaten biliyordum der yaranamazsın sen git bebegini al karına ver onu tutma
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim yokki
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılben olsam o kadınıda o adamıda oracıkta öldürürüm yaşatmam. namus davası bu. kolay mı öyle başkalarının hayatıyla oyuncak gibi oynamak?
02 Yorumla
Soran+1 yılSonrası nolacak bütün ömrüm cezaevinde geçecek banada yazık değilmi degermi?
- +1 yıl
sen ayrısın ben ayrıyım.. ben zaten öyle bir durumda ömür boyu içerde yatmayı göze alırım..
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle şeyleri gördükçe evliliğe olan isteğim azaliyor. Bu dönem de güvenilir kiz bulmakta samanlikta iğne aramaya benziyor... allah kimseye bunu yaşatmasin.
10 YorumlaBişeler yaşanmış olmaması gereken ben olsam bu saatten sonra kesinlikle güvenemem kendini burada bile ayrılırım geçmiş olsun çok üzüldüm
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 eşim 19
+1 yılDaha affetsem mi diyor? Gönder gitsin or.. puyu. Her ikisinede dava aç.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi konuş!
kadinlara guvenilmez zaten, hepsi ayni hepsi seyinin pesinde ;) cok zor durum sans falan vermemelisin bir kez ihanet eden her firsatta ihanet eder
00 Yorumla
+1 yılKizin annesini banasini ara gelin kizinizi alin ben zapdedemiyorum de yaptiklarina yansin
12 Yorumla
- +1 yıl
Ozaman boynuzlarinla sana mutluluklar
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler