Beni Reddetti Ama Hoşlanma Belirtileri var?

1 Ay önce bir kız beni reddetti sınıf arkadaşım kızdan hoşlanıyorum ama gidip konuşmuyordum. Sonra kız ve arkadaşları benle tanıştı konuştlar kızın arkadaşları ağzımı aradı. Ve sonunda kızla konuşmak için arkadaşlarını sordum bir an önce konuşmalısın dediler. Ve konuştum ama reddedildim. Sonra kız 3 hafta sonra bana mesaj attı. Whatapp da durum yazarken bana yazıyormuş hissi geliyormuş. Benim durumlarmı kendi üstüne alınıyormuş.Öyle bir durum yok ama. Ondan sonra arkadaşlarını buna benimle konuşması normal davranması gerektiğini söylemiş. Bu da sana nasıl davranacağımı napacağımı bilemiyorum dedi. Arkadaşlarıyla tek muhabbbetim internet üzerinden ders idi. Bu da onlarla konuşmamı istiyor.Önceden bir hata yapmış birisine karşılık vermiş ve hala psikopat davranışları sıkıntıları gitmedi dedi. O yüzden reddetmiş beni. Mesajlaşma boyunca anladığım kadarıyla benle konuşmak istediğini ama yazı ile ifade ederken senle konuşamam işte merhaba anca olur sonra ben tamam o zaman rahatsız ettim kb dediğimde de sorun değildemeye başladı. Mesajları ve olatyı anlattığımı yakın kız arkadaşlarım senden hoşlanıyor belirtisi var saçma gereksiz yerlerde seni kıskanıyor ddi. Olayı zamana bırakmayı ve mesaj atmamayı düşünüyorum ne yapmam gerekiyor sizce. Atılım Üniversitesi
Güncellemeler
+1 yıl
Beni whatapp durumlarıma bakması snap hikayelerini ilk izlemesi tuhaf geliyor bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Onu unutmam gerektiği umut vermediğibi böyle şeylerin boş olduğunu falan söyledi.
Beni Reddetti Ama Hoşlanma Belirtileri var?