bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum. ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok. hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karısını vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusunu ortaya koyanlar... Diyecek laf yok. yazık...
Resimde ki kız artık kız olup olmadığındanda pek emin değilim ya neyse beni ırgalamaz müslüman mı değil mi önemli olan bu bence gerçeği olanda giyiyor kısa şort ama aralarında bir kaç cm fark oluyor uzunluk bakımından haksız mıyım tatlişkom @üzgünkız215
haklısın valla canım bak ben antalyadayım böyle giyen çok valla buradakiler artık yadırgamıyor bile , neyse bizi alakadar etmez biz kendimizden sorumluyuz ;) :)
Kaç kere kocanıza bunu giydirir misiniz diye bir paylaşım gördün? Artık erkeklere köle olacağına kendin ol. Bu senin vücudun istediğini giyersin, izin vermiyorsa kapı orada! Bayanlar bir taraflarını kapatacaklarına erkekler kapatsın. Bakmasın abi! Her ota bka bakıp azıyorlar. Diyeceğim sana kimsenin izin vermesini bekleme. Nasıl istiyosan dolaş, takıl kafana göre
Gayet güzel ve şık duruyor :) Ben sevgilimin giyimine karışmam, zaten kendisi hangi ortamda ne giymesi gerektiğini bilir. Sadece giyilmeyecek ortamlarda onu kırmadan kibarca uyarırım ama yine de kendi bilir. Sevgilime şunu giydiririm, bunu giydirmem demek bence geri kafalılıktan başka birşey değil.
giydirir misin ne demek yahu kadının kendi aklı istekleri yok mu? ben kimim ki ya da başkası kim ki kendi sevgilisine karışacak her kadının kendi tercihi ne istiyorsa kendisine neyi yakıştırıyorsa onu giyer, kurtulun artık bu erkek egemen bakış açısından. Kadın dediğiniz olgu kimsenin malı ya da eşyası değil yani ona şunu yapma şunu giyme deme şansı yok kimsenin. Eğer yakışıyorsa yani kendisine yakıştırıyorsa giyer, ben yanımdaki kadını taşıyamam diyorsan o senin problemin. Yani saygılı olun bu konularda ve kadına şunu yap bunu yapma demeye hakkınız yok. Kadına bu tarz konularda müdahale etmek özgüven eksikliği ve kompleksten başka bir şey değil
@Amysky Elalemin bakması için değil kendi rahatlığım için giyerim, her yerde ve ramazan ayında kesinlikle giymem. Seninle bu konuyu tartışacak değilim.
@Amysky ikinci yorumun gelmedi bana ne ilginç ki şimdi gördüm özür dilerim. Haklısın, ülkemizde her şeyden cinsel anlam çıkaran insanlar olduğu sürece asla ilerleyemeyz biz...
Türkiye'de onurlu ve şerefli bir erkek sevgilisini böyle giydirip koluna takıp gezdirmez. Adama çok farklı gözle bakarlar. Ha bana sorarsan keşke o gözle bakanlar olmasa da bizde rahat rahat dilediğimiz gibi giyinsek ama olmuyor maalesef.
Ben Antalya gibi bir yerde yaşadığım için halden anlarım. Bu sıcakta bende şort giyiyorum. Ama eşimin ve sevgilimin bu kadar kısa giymesine izin vermem. Şort giysin giymesin demiyorum hava sıcak ama bu kadar kısa asla.
Giyin desede giymem ben bir erkege aitken baska erkeklerin bana bakip fantezi kurmasina dikkat cekmeme gerek yok. esiminde bu konudan muzdarip olmasina gerek yol ilk kendime sonra esime saygi duyarim ve mahremimin esime ait olmasini yeglerim
Ben yanindayken etekte giyebilir sortta , ben yokken uygun olabi giymeli.(uzunluk olarak) Giydigi seyin acikligida bisry ifade etmiyor artik bakan kapali olanada bakiyor.
Eşim karısır ona bişey demem ama sevgilimde kimmiş benim namusum babamda onun parasını babam veriyo o izin veriyosa kimin ne haddine ama vermiyo bende giymem ayrı konu 😂
sevgilim yüzünden dayak yemek istemiyorum ( olay örgüsü ; bu şortla sokakta dolaşırız , 3-4 kişilik gurup manitama (!) laf atar , gururuma yediremem saldırırım , 1 zorlasan 2 sini ağır hırpalarım ama çok pis dayak yerim. son)
Giyebilir diyen beylere soruyorum Elin abazan sapiklari sevgilinize bakip fantazi kurunca hoşunuza mi gidiyor? özgürlük diyecekseniz yani illa şu el kadar şort mu özgürlük. Pantolon giysin elbise giysin
onu giymesine gerek var mı ki bikini ile dolaşşın ne farkı var ama onla dolaşsa ayıp olur dimi toplumun algısı o kadar saçma gelen şey var ki bana anlatamıyorum
ben yanındayken giyebilir. farklı şehirlerdeyiz şu an ona diyorum ben yanına gelince dekoltemi giyersin şortmu giyersin bilmem. gelene kadar düzgün şeyler giy dışarı çık adamı deli etme
Giyemez. Yani bu kadar kısa olmayan bir şort giyebilir oda ancak tatilde falan. Hatta orada da giymesin katil olurum biri dönüp bakıp bişi derse bana özel olsun. 😒
emanetle gezmek lazım , biri baktımı çıkar tan sık burada keko çok kız böle giyse köpek gibi peşinde gezerler sonuç: giyemez ısız bir adada benim yanımda giysin giycekse :D
ya her konudada kadınıma karsı saygılı olucagıma canı gonunden ınanıyorum ama ne bılım ya bu şortta yakısmıyor abı bı kadına :D millattn önceki insanlar geliyor aklıma :D
En İyi Cevaplar