Kova burcu erkeği seviyorsa kolayca kafasında bitirebilir mi?

Sevdiğim kova burcu 7 gün önce ayrıldık..Çok değişken bir yapısı vardı bazen çok iyi bazen soğuk bazen heycansız Bazende Çok rahattı..Buda Beni rahatsz ediyordu.ilşkimiz 1 Sene sürdü Tabi ayrılıklarda çok yaşandı.Sürekli değiştiği için bir yönü bir yönünü tutmadığı ve bazen ilgili bazende ilgisiz olduğu için hep ayrılık kelimesini bana kullandırdı.Kimi zaman o döndü kimi zamnda ben ama en uzun ayrılığımız 15 gün oluyordu.Ve biz yine ayrıldık Oda her zamanki gibi kabullendi bundan önceki ayrılığımızda bana o döndü ve ben umudumu yitirmiştim artık bizden bişey olmaz felan demiştim oda çok sözler verdi herşey güzel olucak diye.Barıştık sonra baz davranışlarında ayrılmak felan istedim brakmadı beni BU son ayrılalım dememde tamam dedi.Çünkü ilşkimizde heycan kalmamıştı o bana mutluluk vermiyordu.Ama ben ona geri döndüm 1 gün sonra beni affetmedi hatalı oydu oysa.Umudunu yitimiş gibi konuştu.Mutlu olamayız felan dedi..Kendisi kova burcu gerçekten Bittiğine inanmışmıdır o kadar güzel şeyler yaşadık hayaller kurduk. Ne kadar yıpransakta ben yine umutlar içindeyim o lafta mı öyle demiştir yine barışırız umudu bitmişmidir.İlkleri bende yaşadı.Daha önce hiç bir kızın elinden tutmuş biri değil.
Kova burcu erkeği seviyorsa kolayca kafasında bitirebilir mi?