- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBu kültürdür yaşam tarzıdır inanış biçimidir bu insanların farklı olduğu dogrudur ama farklılık kötü degil zenginliktir aslında. Albert Einstein a atfedilen bir söz var çok hoşuma gidiyor "Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8'den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2'ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar. Cok net ifade etmiş kendisi gerçekten böyle. Dedigim gibi herkesin aileden gelen bir yetistirilme tarzı var ve bunun dışındakiler insanlara anormal geliyor... insanların ana konularda denk olması, evlilik için ideal olandır. Olaylara, durumlara, insanlara aynı gözle bakabilmek; aynı olmasa bile benzer kültürel değerlere sahip olmak sağlıklı bir ilişki için gereklidir. Farklılıklar ortak alanı azaltır ve sohbet ortamı da öyle anlaşmak için değişim ve taviz gerekli ancak ana konular bellidir biz ne istiyoruz amacımız ne soruları sorularak insanlar doğru yolu bulup mutlu olabilmeliler. Sonuç olarak bu siz ve karşınızdaki insandan ne bekliyorsunuz ve neden sonuç iliskisi ile sorgulanan bir yasam tarzı olmalı... yakında bu konularla ilgili yazilarımı paylaşacağım bir platform kurdum sizleri de bekliyorum arkadaşlar daha detaylı olarak bunları tecrübelerimi vs paylaşacağım şimdiden teşekkür ederim ( https://okantia.wordpress.com )
42 Yorumla- +1 yıl
Abi Einstein lafı falan çok alakasız konuyla. Bayağı saçmalamışsın :d
- +1 yıl
Linke tıkla tekrar oku istersen sonra tekrar tartışalım bu yorumu yapan ilk kişisin neden öyle yazdığımı açıkladım https://okantia.wordpress.com
En İyi Cevaplar
evlenmem arkadaş benim gördüğümü herkez görmemeli... en doğrusu kızların haşema giymesi. Ha Bikini giymiş Ha İncir yaprağıyla örtmüş Haksızmıyım kardeş
04 Yorumla- +1 yıl
denize nasıl girecez başka diyorlar bide sanki bikini olmadan denize girilmiyor mu illa bikinimi olması lazm
- +1 yıl
evet çok iyi anladım :D
bu iğrenç durumun adına özgürlük diyenler, kimse karışamaz özeli diyenler var, işte saçma sapan, masum gibi görünen cümlelerle savunanlar var ya işte onlara yazık diyorum.
ulan bu nasıl bir karakterdir, hiç mi nefis yok.
hadi onu da geçtim özelse git özel yerde yap ya da yaptır, neden topluma açık yerlerde özelini sergiliyorsun. bunun adı özgürlük de olamaz. çünkü özgürlük başka. ki bu durumun, benden çok seni rahatsız etmesi gerekir, sen bu karını teşhirciliğe itiyorsun.. apaçık yanacaksin deniliyor ayette bir koca eşini nasıl kötülüğe iter anlamiyorum...
Aslında karısının göğüslerini kalçalarını millete seyri alem yaptırmak isteyen erkektir. bazılarına normal gelmesini anlamak pekte zor değil. karımızı vitrin niyetine alanlar sırf ben çağdaşım işte görüyorsunuz her yerimden modernlik akıyor diye namusumu ortaya koyanlar.51 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum 👍
+1 yılisteyen istediği yerde istediği kıyafeti giyebilir, buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur fakat ülkemizde böyle bir mantık varolmadığı için her kıyafetin bir yeri bir adabı vardır yoksa toplumun okları seni vurur. Ama ne yazık ki bikini giyen kadınla evlenilir mi evlenilmez mi tartışmasının yapılması bile toplumumuzun ne kadar geri kafalı ve yobazlığını açıkça ortaya koyuyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Başkası yapsa neyse de en acısı bunu bir kadının yapması... Asıl ben beni öyle kabul etmeyecek biriyle evlenmem. Bu kadar aciz olmayın. Yazık...
67 Yorumla- +1 yıl
ben sadece insanların bu konudaki düsüncelerini merak ettim evlenilmez demedim bu kadar abartmayın bence
- +1 yıl
Sevgili killertua damlamışsın hemen yoruma. Yaran vardı sanırım... Zaten geniş düşündüğüm için öyle bir yorum yaptım. Hep kadın bedeni üstünden yürüyor evlilik muhabbetleri. Erkekler için böyle bir durum yok. Bikini ya da mayo giyilmesini kadın namusu üstünden yaftalıyorlar. Cinsiyetçiliktir bu başka bir şey değil. Kadın veya erkek olmaktan önce insan olmanın önemi daha kavranamamış bu ülkede...
- +1 yıl
ben zaten hiç giymedim giymeyi de pek düsünmüyorum zaten yasadığım yerde deniz de yok
- +1 yıl
herkesin bu konudaki dusuncesi farklı senin gibi dusunmeyenler de varmış ogrenmiş olduk
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılbakire ve geçmişi temiz olsun yeter hani sevgilileri olabilir zamanında ama aralarında birşey geçmesin yeter benim için mayo giymiş bikini giymiş çıplak yüzmüş hikaye önemli olan cinsel ilişkiye girmemiş olsun
22 Yorumla- +1 yıl
beyni şeyinde olanlar derneği başkanı bu arkadaş net bilgi yayalım
- +1 yıl
nah şeyinde olanlar ben namus düşünüyorum siz verip verip sonra gelin evlenin bakir erkeğe yazık be
Ne var ki bunda evlenilemiyecek? oda bir insan sonucta
en azından bikini ya da mayo giyiniyor
giyinmeyenlerde var bu ülkede
isteğe göre insan cok
takılma arkadaşım böyle şeylere
kuracagın yuva bikiniye bağlı olmasın
kalben baglan eşine...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eee kız denizde havuzda ne giysin? Sim siyah çarşaf giyen İranlıların karıları kızları bile o şişman vücuduna bikini mayo giyip denize havuza giryor. Giyerim bikini mayokini mayo istemiyorsa uzaya gider 😡
00 YorumlaHavuzda gelinlik giyilmeyeceğine göre? Evlenirim neden evlenmeyeyim. O kadar da yobaz olmayın anasını satıyım.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. biri beni bu yüzden almazsa hiç almasın o adamla ömür geçmez
50 YorumlaBunu sormak bile yersiz. Bizim giyim terchlerimiz erkeklerin lütfuna mı kaldı. Giyime karışıyorsa , kapı koridorun sonunda :)
30 Yorumla
+1 yılevimin havuzunda hiç mi hiç problem değil ama halka açık alanda olmaz. istemem. O kadar geniş mezhepli değilim. Zaten bu düşüncemden dolayı o benle evlenmez :D
14 Yorumla- +1 yıl
belli olmaz :D
- +1 yıl
ya en iyisi yaklaşmamak gerekir. Kendi bileceği iş ama işte düşünce yapımız uymaz öyle giyinimli biriyle. Bu bakımdan çatışma olmaması için hiç evlenmeyek daha iyi :) mantık çerçevesinde düşünüyorum :D
- +1 yıl
tamam :D
- +1 yıl
:D hadi bakalım kısmetin açık olsun ahahahakf :D
+1 yılO ne demek ya. Sapittiniz iyice. Ne giyecek donla mi girecek denize?
52 Yorumla- +1 yıl
Illa bikini mayo Şart değil haşema da bikini mayo gibi denize girmek için üretilmiş @BayanÇıngaÇıkarıcı
- +1 yıl
bu don mu şimdi gayet güzel
https://i.hizliresim.com/OqXNGn.jpg
Tam olarak bunun kafasındaki insanlardan nefret ediyorum.
https://i.hizliresim.com/OqXDqA.jpg10 YorumlaEvli bir kadın mayolu bikinili fotoğraflarımı sosyal medyada paylaşmam ama benimle tatile gitmeyecek, denize girmeyecek adamla da evlenmem.
Elbette ki yerine göre giyerim mayomu bikinimi.00 Yorumla
+1 yılBöyle bir kız zaten açıktır, o yüzden bunu göze alır zaten birlikte olduğu kişi, tesettürlü olsa zaten bu soruyu sorman mantıksızdı, eğer açık olmasına sesi çıkmıyorsa erkeğin mayo bikiniye de ses çıkarmaz bence
10 Yorumlaİsminden de anlaşılacağı üzere soru zaten gereksiz olmuş. Kıskançlık falan tamam bir tarafa da kız denize ne ile giricek? O da insan, bu kadar da yobaz olmayın
00 Yorumla
+1 yılGayet te giyinilebilir ne olacak ki isterse yukata giysin isterse kimono isterse mayo isterse bikini ne fark eder ki onları giydi diye sevginden vaz mı geçeceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruya bak :D bilmem evlenen evlenir evlenmeyen evlenmez? peki haşema giyen kızla evlenir misiniz? ben şu an 3ünü de giymedim ama heşama düşünüyorum :D ama normal haşema kapalılarınki değil çünkü kapalı değilim malesef :(
22 Yorumla- +1 yıl
Kapalı değilim diye üzüldügunuz için sizi tebrik ederim. İnşallah en yakın zamanda kapanirsiniz : )
Cevap sahibi+1 yılamin inşaAllah , kısmet olursa :) @isteklicocuk
Şort veya sıfır kol giyen bir erkekle evlenirmisin kadar saçma bir soru :D evlenirim tabi herzaman mı giyiyomuş bunları bu kız :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenmeyeyim ya. Ne oluyormuş bikini mayo giyince
30 Yorumla
+1 yılNiye evlenmeyelim. Ayrıca Gençken giyecek tabiki giysin. Yaşlanınca zaten giyemeyecek. YAKIŞIR BENİİM KARIMA :D ama sevgilim bile yok ayrı konu. d
40 Yorumla
+1 yılbikini ve mayo kıyafet değil mi tabi ki giyecek ve tabi ki evlenirim
20 Yorumla
+1 yılTabi ki neden evlenmeyeyim haşema mi giysin arkadas ne sacma soru or*spuluk kilik kiyafetle olmuyor bakire olmayan bir kizla evlenir misiniz diye degistir bence soruyu
20 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem.
Benim eşim denize girmemeli zaten ben de girmeyeceğim belki baş başa havuzlu bir yazlığımız olursa orada haşema ile girmesine izin verebilirim ya da kapalı mayo.20 Yorumla
+1 yılneden evlenmim ki..
bikinide giyer mayoda evlenmeme engel degil10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii. Giyer bikinisini, ben de mayomu giyerim. Gideriz banyoya, gireriz leğenimize. Çılgınlar gibi eğleniriz. :/
42 Yorumla- +1 yıl
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :D
- +1 yıl
Eyvallah dostum. :)
+1 yılBikini veya mayo giymeyen kızla evlenmem haşemomudur nedir onu mu giyecek? Plajda şalvarla mı dolaşacak?
30 Yorumla
+1 yılNerede nasıl giydiğine bağlı... mantıklı bir soru aslında düşününce anladım
10 YorumlaBikini giydiği için evlenmeyenini de ilk defa bu sitede duyuyorum yalnız.
20 Yorumla
+1 yılne giyecek peki tabiki bikini ve mayo giyecek. o zaman tüm hatunlar evde kalırdı. bu görüşe göre.
30 Yorumla
+1 yılya nerde sımdı onu gıydırmeyecek erkek bea burada herkes asmıs kesmıs ewlenıp balayına gıdınce salvarmı gıydırceklermıs hepsı bole bakar kalır karılarına
10 YorumlaDenize girince ne giyeceğiz pardon? Yani evlenmek istemeyen evlenmesin kendileri çok namuslular ya.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Bune sacma bir soru 24 saat bikinj mayo ile dolasmicak ya herhalde evlenirim
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan bikini, mayo falan giyer giymez önemli şeyler değil. Önemli olan usturuplu olmasıdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşın bunları artık ya. Ne meraklısınız milletin ne giydiğiyle, herkes kendinden sorumlu. Ve hayatımda bu kadar saçma bir soru da görmedim.
22 YorumlaYokk evlenmem onlarıda çıkartsın :)) ya nerde hangi dünyada yaşıyoruz allah aşkına geçin bunları artık
00 YorumlaBazı erkekler var ya hani izin vermeyen. Sokakta görüyorum onları yiyecek gibi başkalarına bakmak iyi tabi ama yanımdakine kimse bakmasın.
Oldu canımmm?00 Yorumla
+1 yılBen Evlenmem Çünkü Perdesi Olan Ev Doludur Değilmi Yani Sahibi Vardır Ama Perdesiz bir Ev Ya Satılık Ya Da Kiralıktır..
01 Yorumla- +1 yıl
sen de o* ettin kızı ya. Ben de istemem ama bu yaklaşım da yanlış be kardeş. Sana bana ya da bir başkasına düşmez bu laflar kardeş
Gel evlenek denizi bende sevmem yayla varken mis gibi çam ne öyle tuzlu tuzlu su :)
10 Yorumla
+1 yılPek istemem... baska erkeklerin gozunu senlendiren insanlarla isim olmaz
10 YorumlaEvlendikten sonra giymesini istemem göötünü memesini niye başka erkeklere göstersin ki
20 Yorumlabu kafa yapısını belediye çağırıp zehirletmek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhanımın orasına burasına baktıracak kadar domuz değilim. sadece domuz hayvanı eşini kıskanmaz.
30 Yorumla
+1 yılE tabi kız dediğin bunları giyicek ben kapanmaya karşıyım çok açık olmadığı sürece kız istediğini giyer yani :)
00 Yorumlaneden olmasın namusunu mu kaybetmiş oluyor bunları giyenler?
00 YorumlaHahahah :D Yok evlenmiyecem Töbest. Evlenirim tabi canım neden evlenmeyim :P
00 YorumlaNeyle denize girilir pardon? Bu soruya hayır diyenler harbiden saçmalıyorlar^^
01 Yorumla- +1 yıl
misal ;
https://i.hizliresim.com/OqXNGn.jpg
tabii bunun çeşitleri de var. neyse isteyen istediğini giyer ama sonuçta merak etmiş sormuş kız ama sadece bikini mayo yok haşema da var. önemli olan denize girmek serinlemek haşemayla da olur..
Denize bikini mayoyla girilir zaten. Bu soruya hayir diyenler değişikler.
10 YorumlaYANİ DAHA KAPALİ GIYINIRSE DAHA İYİ TABİKİ AMA AŞIK OLDUGUM KIZ ÖYLE GİYİNDİM DİYE AYRILMAK DEİLİM
01 YorumlaSuperrr bir soruu wcdemı aklına geldi
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirim tatilde ne giyecek?
123 Yorumla- +1 yıl
daha dogrusu denize girdiginde
- +1 yıl
vala hiç denize girmedim
- +1 yıl
haşema giyebilir normal şekilde mesela.
+1 yıleline erkek eli değmiş bir kızla dahi evlenmek istemem
20 Yorumla
+1 yılBikini veya mayo giyince tecavüzemi uğramış oluyor ne alaka
20 Yorumla
+1 yılYa tabi giycek kadin o sacmalik
90 YorumlaHiç giymeyen de var :)
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar saçma bir soru.. denizdeki tatildeki karılar hep mayolu hepde yaşlı koca karılar evli barklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlajdan sorun yok da şimdilerde çoğu sokakta böyle dolanıyor, milletin mast kaynağı olan kızı napiyim
10 Yorumla
+1 yılDüğünde giymicek olduktan sonra evlenirim tabi niye evlenmiyim :D
00 Yorumla
+1 yılO değilde gözü dönen adam herşeyi yapar onu bilir onu söylerim...
00 Yorumla
+1 yılevet neden olmasın evlenmem diyen geri zihniyetlidir :D
00 YorumlaBeyin bedava! amaç ne? Bıkmadınız mı?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMayo neyse de bikini olmaz seviyorsam da söylerim kadınlar pilajı neyse
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@normalinsaniste 😊
Cevap sahibi+1 yıl@normalinsaniste Oralardamısın😊
+1 yılOnlarla evlenilmez diye bir kaidemi var?
10 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne