Günümüz erkekleri biz kadınları anlayamamaktan dertliler. Ne istediğimizi bilmemekten yana. Aslında anlaşılmayacak bişey yok. Tek istediğimiz sevilmek. Buda çok zor bişey değil. Tabi bu benim kendi görüşüm.
Peki bir kadın ya da erkek, karşı cinsten ne ister?
Sadece sevginin yettiğini düşünmüyorum yetmiyorda zaten istisnalar vardır tabi ki ama genel olarak durum böyledir. Genelde kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor ben şahsen severek evlenileceğini düşünmüyorum kesinlikle arada yalan ve rol yapmak gerekiyor (yalan büyük yalanlar değil tatlı yalan şeklinde tabir edilenler) rol yapmayayım dürüst olayım kendim olayım dediğinizde de hiç bir ilişki yürümüyor çünkü erkek hiç bir zaman kadın gibi değildir öyle aman aman tepkiler ve duygular alamazsınız erkekten. Erkek duygularını aktarmaya çalıştıkcada hep fazlasını ister genel kesim.
Benim bu yaşıma kadar gözlemlediğim durumlar bu şekildeydi en azından.
İşte bu da bakış açısıdır iki cinsin gözünde "fazla" miktarının ne kadar olduğu ile alakalıdır rakamsal olarak söylemeye çalışırsam 100 de fazladır 1000 de fazladır hangisine göre fazlasını istememek? iki rakamın arasında ciddi fark vardır çünkü bunun gibi. Bu yüzden istemekten çok hayatının geri kalanını istediklerinizi ortak yapıp yapamayacağınıza bakmak en mantıklısıdır yani bir erkek bir kadın karşındakine şunu sormalı ben bu erkek/kadınla bunu yapmak istesem yapabilir miyiz acaba? diye eğer sorunun cevabı evetse diğer aksesuarlara takılmamak gerekiyor.
Takdir ederseniz ki zaman geçtikçe her ne kadar inkar etsek bile bazı şeyler ölmekte bu yüzden ortak yapılacakları baz almak bir ilişkide ki en önemli detay bence duygu olarak tabi ki bir şeyler hissettirilmeli iyi kötü ama evliliğe giden yolda bir kadın ya da bir erkek ne isterden çok bir insan ne isterin cevabı benim dünyamda böyledir. Neyse.
Çok seven erkeklerde aldatılıyor ama bune ne diyeceksin? Kendi kuzenimden biliyorum adam kimi sevdiyse aldatıldı artık kızlara güveni kalmadı Ayrıca bu kız erkek olayı değil karakter olayıdır
Dile kolay tam 4 kişi oldu cinsel temasda bulunmadı hiç bir zaman kendileri ama o yapmadı sonunda onlar aldattilar herkesin karakteri başka sonrada temiz erkek arayanlara ben kızıyorum temiz olacaksın önce sonra temiz insan isteyeceksin kız erkek aynı bu
Bol para, bol kas, bol espri, her şeyin en uçlarını isterler... 18-30 yaş grubu öyle maalesef. İstisnalar önemli değil. 4-5 kişi ile fark yaratılmıyor.
kadınların istediğişey aslında o kadar basit ki. Güvenmek istiyolar. Sadece güven istiyolar hayatlarının her aşamasında gözleri arkada kalmayacak kadar güvenebileceği erkek istiyolar...
Sevilme istegi diye birşey olamaz birine Beni sev diyemezsin ısmarlama sevgi olmaz oluyorsa o sevgi değildir. seversin sadece seviyorsun diye Sevgi beklemek kendini beğenmişlikten başka birşey değil. Sence
Ayrıntı Önemlidir, sen sevgi görmek için seversen yanlış başlangıç olur sevgi böyle değildir demi :) hayvanları çok seviyorum beklentim beni öpmeleri değil sadece seviyorum beni sevsinler diye değil. Senin Bahsettiğin çıkar iliskisi, sevgi veriyorum sevgi ver gibi
Latife oldugunu açıklayarak büyüsünü kaçırıyorsun :) farklı fikirlerimiz var ve bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor yani beklentim yok hatta fikirler farklı olsada iletişim kurmayı becerebildiğimiz
En İyi Cevaplar