Eski sevgilimle 3 yıllık mesafeli bir ilişkimiz vardı. Ayrıldıktan 6-7 ay sonra tekrar konuşmaya başladık. 1,5 yıldır ayrıyız ve şu an askerden izne gelmiş. Dağıtım için de bulunduğum şehire gelip 1 hafta kalıcak. Beni görmeyi istemedi orası ayrı tabii. Neyse samimi olduğu bir arkadaşımla whatsappda grup yapmış konuşuyoduk. Eskiden çok kavga ederdi, askerde de ediyomuş etme falan dedim. Sonra özelden mesaj attı her boku gruptan mı konuşucaz diye. Sonra devam ettik konuşmaya ama sonuç bu şekil :/ Sizce konuşmak mı istemiyo ? İstiyosa ne yazmalıyım ? Benim için herkesten değerlisin dedi.
Yeşiller o ise , ilgisiz ve gergin olan sen gibisin.. o konuşmak istiyor.. Ve grameri çok düzgün. bu nadir bir şeydir. konuştuğu şeye önem verdiğini gösterir.. ve o konuşmaya.
İkili değil.. Herkes herşeyi bilmek zorun da değil. Siz zaten ayrılmışsınız, her şey bitmiş. Artık bşrbirinize nötr'sünüz.. Geçmişi kurcalamayın benden tavsiye. Ama eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Aynen öyle.. Onunla konuştukça eskiyi hatırlayacaksın. Her an "Acaba geçmişe dönebileceğiz mi, eskisi gibi olabileceğiz mi?" türünden gereksiz, sadece zihnini ve zamanını harcatacak düşüncelerle dolduracaksın kendini. Ben senin için söylüyorum, yoksa yine bildiğini okuyup, üfleyebilirsin. Tecrübelerimle sabit yani.
Kendisi sporcu dövüş eğitimi falan da var. Biri ona bulaştığı zaman sessiz kalmaz. Ama kimseye de yok yere bulaşmaz. Biri ona bulaşmış o da kavga etmiş.
konuşması tahrik edicide olsa sonuna kadar dinle. onu sevdiğini sana neden böyle kırıcı yaklaştığını sakince anlat. ona seni kırmadan derdini anlatmasını söyle vb.
Ama grupta çok güzel konuşuyoduk. Özelden yazdı bana her boku gruptan mı konuşucaz dedi. Aynı konuyu konuşucaktık ama değiştirdi. Gruptayken daha iyiyiz bana göre.
En İyi Cevaplar