AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Koc brcuyum:)
koc burcu erkeginin asil amaci gorup begendigi hatun ile ne olursa olsun beraber olmaktir. beraber olmanin anlami sadece sevismek olarak algilanmasin lutfen. koc burcu erkegini yola getirmek isteyen kizlara tavsiye hemen eyvallah demeyin bu genclere. biraz surundurun kesinlikle pesinizden gelecektir bunlar. kacan kovalanirmantigi herhalde kendilerine atalarindan kalan bir mirastir.
bu erkek sizinle beraber olmayi basardi mi ilk zamanlar mukemmel asik davranislarini sergileyecektir. bu surenin uzunlugu sizin ne kadar elde edilmez bir yaratik oldugunuzun derecesiyle olculebilir. onceleri super karizmatik gelmektedir bir burcun erkegi sebebi kendilerinden super insan diye bahsederler siz de kanarsiniz ancak yavas yavas foyasi ortaya cikacaktir. efendim, zaman ilerler bu erkegin ne kadar gozunun disarda oldugunu anlamaya baslarsiniz oysa keske goz capkini olsa. sizinle beraber 3-4 hatunu daha idare edebilecek kapasitedir bunlar. aci gercek gozune kestirdigi hatunu sevismeden de birakmaz.
Balik burcuyum :)
son iki yıl içinde bu burç hakkında master yapacak kadar araştırma yaptiğim ve takip ettiğim bir erkek. aşk adamıdırlar. çapkın diye düşünülmesinin altında aradığı aşkı bulamamak ve ısrarla ve inatla o aşkı bulmak için bir sürü deneme yanılma yapmalarındandır. sevilmeye dokunulmaya çok ihtiyaçları vardır. doğuştan şanslı olurlar. çoğunlukla işleri yolunda gider bu burcun erkeklerinin. içine kapanıktırlar. o derece duygularını söyleyemezler ki sallamıyor, umursamıyor izlenimı bile uyandırabilirler, aslında çok sevdiği için konuşamaz. aşık olduğu kadının yanında çok heyecanlanır.
#
Haklisin. doktora tezini benim üzerinde tamamla istersen :) hazir balik erkegiyim ;)
eski sevglim balıktı. s :D
bir balik hayatından cikmissa kaybin büyük ;)
çıkmadı zor çıkardım kanka 4 sene oldu ayrılalı hala arayıp seni seviyorum diyor dillere düştü
ben kimsede böyle seven görmedim
bir seversek tam severiz oda var ;)
Valla oyle oldu ama dunyada tanidigim en iyi erkekti. Sana dokunmaya kiyamiyorum derdi. Ama iyi erkekler hep kaybeder nedense
Ben gibi :( ...
Sen dogru olmaya devam et egri zaten belasini bulur. Psmanim hemde cok onun karsisina onun gibi biri cikar ins. Benim geriye donme gibi bir luksum yok
Neden boyle yapiyosunuz
Evlenmeden dogru bulmuyorum. Benimde hormonlarim var belki de digerlerinden fazla duygularim var ama ben kendmi kontrol edebikirim. Yapmayinca ölüm yok
Leopar
ukala, vurdumduymaz, umursamazdırlar. her$eyin en iyisini en kalitelisini isterler. dikkat çekmek uğruna her$eyi yaparlar. duygularını belli etmezler, o yüzden bazı tereddütler ya$arsınız. sıkıntıya gelemezler, üstüne dü$ülmesini hiç sevmezler, hemen daralırlar. sevdiler mi sonun kadar severler, her ne kadar kıskanç olmadıklarını söyleselerde yalandır çünkü kıskançtırlar ama hiç belli etmezler. kolayı değil zor olanı severler. eğer aslan burcu erkeğiyle güzel bir ilişki yaşamak istiyorsanız onun gibi vurdum duymaz davranacaksınız, üstüne dü$meyeceksiniz. kar$ısındaki kızla uğra$mayı sever kolay lokmadan hemen sıkılır, avucuna hemen dü$en kızlarla hevesenin alır ve hemen bırakır.
Haaa bende karşı tarafta ceylan burcunu seviyorum
ceylan ashjgahjd
Hhhha biraz saçmaladıkmı haaaa
biraz?
İyi geldi ama arada yapmak lazım
Oglak erkegi
sag gosterıp sol vurabılecek erkek cheshıdıdır, burcunun kadınından daha tehlıkelı olup, parayı dunyadakı hersheye tercıh edebılır, ınadına ayak dıremezsenız bır sure sevımlı gozukur, o arada sızı mahvetmenın planlarını yapıyordur oysakı, ıyı yonlerı de mevcuttur; sorumluluk hıssı, kendı kendıne ogrenme ve ogrendıgını uygulama kaabılıyetı gıbı, bır de eshını ya aldatmaz ya da aldatsa bıle ıkıncı ılıshkısını ustalıkla saklar, ve ılıshkı evlılıgını tehtıd etmeye bashlarsa eger , ıkıncı kadının kıchına tekmeyı koyar derler bu burc erkegı ıchın, esh olarak secheceklere mujdeler (artık nası bı mujdeyse), ıkıncı kadın olucakları ıtınayla uyarırız. (ta bashında uzak durursanız sorun chıkmayacagını da garantı ederız)
aslan
bakmayın öyle yırtıcı, üstün varlıklar gibi durduklarına çok duyguludur aslında aslan burçları. ama yapıları gereği belli etmezler bunu. üstelik ne$eli insanlardır. içleri kan ağlar, onca dertleri vardır ama gülmeyi* güldürmeyi* bırakmazlar. bırakamazlar.
Başak
mükemmelliyetçi, detaylara önem veren, savunduğu konuyu ya da olguyu sonuna kadar taviz vermeden savunan, titiz ve düzenli, don quijote, dış görünümüne de oldukça önem veren, çok kitap okuyan, insanlarla çok fazla içli dışlı olamayan/olmayan, haksızlıklara hiç gelemeyen, zaman zaman sinirlenen ve bu yüzden kırıcı olan, oldukça espritüel, yalnız yaşamayı seven/sıkılmayan, gerçekten sevdiği ve yakın duyduğu kişilere son derece sadık, dışardan bakıldığında çok soğuk ve mesafeli görünen fakat yakından tanındığında bunun tam tersi olduğu görülen, ince ruhlu, mantıksallık ile duygusallığı çok iyi harmanlamış, yemek seçen, çok çalışkan, her fırsatta insanlara yardım etmeyi seven, analizci erkek.
Evet
Akrep burcuyum
krep erkekleri hakkında bir kitaptan alıntı:
"harap edercesine çekici, güçlüce cinsel dürtülü ve becerikli bir sevgili, herhangi bir kadın daha fazla ne isteyebilirdi? akrep erkeği yatakta seks fırtınası gibidir. fakat yüzeyde, soğuk gibi durursa da kararlı bir aşıktır. ilgi çeken ve gizemlilik yaratan bu erkekte tehlikeli bir hava vardır. hiç kimse akrep erkeğinin, şeytanca seksi olduğunu inkar edemez. sabit bir burç olarak akrep erkeğinin bir eşe inanılmaz vefası olduğundan, bir akrep erkeği ile beraberlik uzun bir zaman sürecek demektir.
bir çok çekingen ve dikkatli oğlak bayanı, akrep’in kollarında çılgınca coşkuya sürüklenmişlerdir. onun bu çekingenliği, bunu bir fırsat olarak gören akrep’e çekici gelir. duygusal bir aslan erkeği, bir oğlak bayanını yılmaz bir şekilde şehvetin içine iter ve bu işlem sırasında kendisi bir epeyce tatmin olur.
akrep diğer venüs güdümlü burçlar olan ve akrep’in dayanma gücünün kıymetini bilen boğa ve terazi’nin de şehvetliliğinin de tadını çıkarır.
Teşekkürler peki senin burcun ne
Ben bogayim
Biz zıt burçlarınız ama ince noktalar gelince mükemmeliz
Meseka ne gibi
sen doğal ve kültür peşinde koşarsın tatlı dillisin ama akrep tam tersidir dediğim dedik olacak cinsten sen herşeye olumlu yaklaşırsın ben karamsar ama tamamen hayatı burçlara bağlamak gerkemez çünki ben hayatta inanmam burçlara ve insanlaırn burca göre yabdıgı tabire ama neden akrep burcu cinslelik özelliğini sonuna kadar taşıyorum
Biraz dogruluk payi var kararimdan vazgecirebikirler beni. Ikiside sabit fikirlidir ikiside sadiktir en azindan. Eh cinsellik diyince zaten yay, boga, akrep gelir akla!
ama gerçekten manyak şekilde seks düşkünlüğü var buda güzel birşey :)
Tartisilir. Hayvani bir durtu bence
iyide bu hayvani bir dürtü neden bizde var o hayvani dürtüyü aynı şekilde sana uygulandığında sende iyi biliyorsunki o dürtü seni senden alıp herşeyi unutturuyor
Ben inkar etmedim ki. Ama olayin sonunda oismanlik kalmamali akilda kanimca. Anlik haz
Mükemel drece bir sevişme uç noktada olmamalı ve orgasm son damalsıan kadar olursa işte ozaman pişmanlık olmaz pişmanlık tamamen doymadıgın dan kaynaklanıyor
Bence pismanlik degerleri cignediginden kaynaklaniyor. Sen hic kari kocanin oisman oldugunu gordun mu
hayır iyide ilişki yasadım kişilerde de görmedim bunu
Belki sen toplum normlarini onemsemiyorsundur. Senin deger anlayisinin icinde o yoktur. Hala iddea ediyorum hayvani bir ihtiyac. Yemek yemeden yasayamazsi ama cinsellik yapmadan yasarsin
cinsellik benim hayatta birinci pilanım kusura bakma
Bak o senin hayatinda iste benim icin daha onemli seyler var
tamma ozaman teşekkürler
Ben koç o aslan
bu birliktelikten olağanüstü fikirler, verimli sohbetler, ilginç maceralar çıkar. birbirlerinin hoşlarına gidecek bir çok özelliği kendilerinde taşırlar. beraber hayatın limitlerini zorlayıp, büyük hayallerinin peşinde koşarken birbirlerine destek olabilirler.
koç burçları tutkuludur, eğlencelidir, dışa dönüktür ve birini beğendiklerinde yanlarına gidip konuşmaktan çekinmezler. ben odaklı burç olmaları ikili ilişkilerde de bazı hareketlerinin bencilce olarak nitelenmesine neden olabilir. koç burçları kolay arkadaş edinip, kolay ilişki kurar ve aslında hayat onları ne yöne sürüklerse o yöne gitmeye meyillidirler. hayatın önlerine çıkardığı kişilerle iyi vakit geçirme felsefeleri vardır. en iyi arkadaşları hobilerini paylaştıkları kişilerdir dolayısıyla hobileri ve ilgi alanları değiştikçe sosyal çevreleri de değişir. bütün bu özellikleri romantik ilişkilerini de uzun süreli yapmayabilir.
öte yandan sosyal olmayan bir aslan burcu zümrüdü anka kuşundan daha nadirdir diyebiliriz çünkü
Biliyordum ki ben 😆 ama teşekkürler
ama ricalar :)
Koç burcuyum
oglak burcu kadiniyle karsilastirildiginda, kesinlikle arkadas olarak tercih edilmesi gereken kadindir; dedikodu yapmaya bayilir, mahalle muhrtari gibi hareket eder...
kendilerini sevmeleri ve durust elestirilere acik olmalari yonunden takdir toplarlar... dik kafali olmalari, istekleri konusunda inat etmeleri, hep zor yollara sapmalari olumsuz yonleridir...
tiyatral yetenekleri ve mizah duygulari gelismistir; yanlarinda kesinlikle guclu erkekler isterler, guclu gorunen korkaklarla karsilastiklarinda ortaligi kisiye dar edip tekmeyi basarlar...
bazen istekleri konusunda kabalastiklari da olur ancak cesur ve enerjik olmalari, arkadasliklar konusunda istedikleri zaman verici olmalarindan dolayi iyi kadınlardir...
doğru hepsi :D
koç başak uyumu?
kendindeki her turlu zayifliga karsi dogustan kor, dolayisiyla baskalarinin zayifliklarina karsi tahammulsuz ve acimasiz basak erkegi icin, hep guclu ve baskin olan koc kadini, bulunmaz hint kumasidir aslinda (burada basak erkeginin kendisinde ve burcdasi hemcinslerinde var olan korlugun farkina vardigi ve bu korlukten kurtulmak icin caba icerisinde oldugu varsayilmistir.), zira korluk, korluktur; guzellikleri gormeye engeldir. koc kadini, basak erkeginin hayatinin dinamosu olur, ki bir basak erkeginin gercekten ihtiyaci olan budur; yapmak istedigi cokca sey vardir, bu noktada yaratici da olabilir, fakat bunlari yapacak enerjiden yoksundur ve o enerjiden koc kadininda gani gani bulunur. koc kadini, basak erkegine neleri hayal edebilecegini ogretmekle kalmaz, hayallerin peslerinden kosmak icin var oldugunu da gosterir. hem, supheci koc kadini, aptalca bir kendine guven icindeki basak erkegini hizaya getirecek, bu gereksiz kendine guvenin yol acacagi yanlislarin olusmasini engelleyecekti
yani benim anladığım koçla başak burcu anlaşabilir mi aşk olarak?
evet anlasırlarmısss :)
bide koç-aslan/ koç-yay ilişkisini de yazar mısın merak ettim de :D
eski sevgililerimin burçlarıydı :D
oha bacım :D:D
tamam o zaman sadece aslan
kesinlikle bir facia! kiskanc kadin, cok egolu bir erkek! her seye hakim olmak isteyen bir kadin, durtmezsen hareket etmeyen, yönlendirmen gereken bir erkek... sakin, kendi halinde bir erkek; kendini kistirilmis hissederse cok saldirgan olabilen bir kadin... aslan burcu bir erkek arkadasimin basindan gecti, kendini zor toparladi... ve kadin hemen bir baskasiyla nisanlandi...
:/ :/ :/
İkizler koc
İşte orijinal ve sıra dışı bir ilişki. Akıllı ve neşeli iki insanın karşılaşması sonucunda aralarında güçlü bir aşk doğar. Ateş ve hava karışımı bu birliktelikte her şey vardır. İkizler insanı, çok yönlüdür ve karşısındaki kişi onunla birlikteyken asla canı sıkılmaz. Bir Koç olarak siz; meraklı ve hareketli yapınızla İkizler’ de, ortak çok şey bulacak ve “İşte Aradığım Aşk “ diyeceksiniz. Fakat ısrarcı bir Koç insanız iseniz, İkizler’ in sizden kısa sürede uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Paylaşımlarınızda, gezdiğiniz yerlerde, zevklerinizde belirleyici olmak ve onun adına karar vermek; yapabileceğiniz en büyük hatalardan biridir, unutmayın. İkizler için kıskançlık son derece itici ve tahammül edilmez bir şeydir. Özgürlük duygusunun önemli olduğunu bilir ve bu konuda asla taviz vermek istemez. Eğer kendinize güveniyorsanız, bu ilişkiye başlayın. Yoksa! unutun gitsin.
Netten almis olma :))
oldum bile :D
Koç ikizler
Yay burcuyum
ah yay burcu 3 senedir ömrümü yiyen adamın burcu iste herseyinizi anlataym :)
Anlat anlat bu arada senin burcun ne
arkadaslıgınnız süper coj iyi dost olursunuz ama iş aşka gelince illallah. annenizde çok çekmiştir sizden. Dediğim dedik kararından döndermek zor. Başına buyruk her an herseyi yapabilmelisiniz ayak bagınız olmamalı bu yuzden zor baglanırsnız. cogunlukla önce gezer tozar çapkınlık yapar en sona evliliği koyarsınız. He allah var mantıklı düşünebilme kabliyetiniz çok yüksek duygulardan çok işler. Genelde kuşlara hayvanlara falan ilginiz oluyor. Yalanı sevmezsiniz söyleyeni de. Patavatsız denecek kadar açık sözlülüğünüz var ama kalbi onarmayı da bilirsiniz. Gezmeyi çok sever para konusunda çok savurgansınız. Daha bir sürü yazarım da yoruldum :)
ben boğayım
Bazı bölümleri doğru