• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Burcunuz ne? Sevdiginizin burcu ne gelin size taktik verip yorum yapayim? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Burcunuz ne? Sevdiginizin burcu ne gelin size taktik verip yorum yapayim?
Sevgi Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

31

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Caglar_aydinnn
    Caglar_aydinnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Koc brcuyum:)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

koc burcu erkeginin asil amaci gorup begendigi hatun ile ne olursa olsun beraber olmaktir. beraber olmanin anlami sadece sevismek olarak algilanmasin lutfen. koc burcu erkegini yola getirmek isteyen kizlara tavsiye hemen eyvallah demeyin bu genclere. biraz surundurun kesinlikle pesinizden gelecektir bunlar. kacan kovalanirmantigi herhalde kendilerine atalarindan kalan bir mirastir.

bu erkek sizinle beraber olmayi basardi mi ilk zamanlar mukemmel asik davranislarini sergileyecektir. bu surenin uzunlugu sizin ne kadar elde edilmez bir yaratik oldugunuzun derecesiyle olculebilir. onceleri super karizmatik gelmektedir bir burcun erkegi sebebi kendilerinden super insan diye bahsederler siz de kanarsiniz ancak yavas yavas foyasi ortaya cikacaktir. efendim, zaman ilerler bu erkegin ne kadar gozunun disarda oldugunu anlamaya baslarsiniz oysa keske goz capkini olsa. sizinle beraber 3-4 hatunu daha idare edebilecek kapasitedir bunlar. aci gercek gozune kestirdigi hatunu sevismeden de birakmaz.

Yorumla
  • viteskolu
    viteskolu Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Balik burcuyum :)

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

son iki yıl içinde bu burç hakkında master yapacak kadar araştırma yaptiğim ve takip ettiğim bir erkek. aşk adamıdırlar. çapkın diye düşünülmesinin altında aradığı aşkı bulamamak ve ısrarla ve inatla o aşkı bulmak için bir sürü deneme yanılma yapmalarındandır. sevilmeye dokunulmaya çok ihtiyaçları vardır. doğuştan şanslı olurlar. çoğunlukla işleri yolunda gider bu burcun erkeklerinin. içine kapanıktırlar. o derece duygularını söyleyemezler ki sallamıyor, umursamıyor izlenimı bile uyandırabilirler, aslında çok sevdiği için konuşamaz. aşık olduğu kadının yanında çok heyecanlanır.
      #

Yorumla
    • viteskolu
      viteskolu
      +1 yıl

Haklisin. doktora tezini benim üzerinde tamamla istersen :) hazir balik erkegiyim ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eski sevglim balıktı. s :D

Yorumla
    • viteskolu
      viteskolu
      +1 yıl

bir balik hayatından cikmissa kaybin büyük ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çıkmadı zor çıkardım kanka 4 sene oldu ayrılalı hala arayıp seni seviyorum diyor dillere düştü
      ben kimsede böyle seven görmedim

Yorumla
    • viteskolu
      viteskolu
      +1 yıl

bir seversek tam severiz oda var ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla oyle oldu ama dunyada tanidigim en iyi erkekti. Sana dokunmaya kiyamiyorum derdi. Ama iyi erkekler hep kaybeder nedense

Yorumla
    • viteskolu
      viteskolu
      +1 yıl

Ben gibi :( ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen dogru olmaya devam et egri zaten belasini bulur. Psmanim hemde cok onun karsisina onun gibi biri cikar ins. Benim geriye donme gibi bir luksum yok

Yorumla
    • viteskolu
      viteskolu
      +1 yıl

Neden boyle yapiyosunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenmeden dogru bulmuyorum. Benimde hormonlarim var belki de digerlerinden fazla duygularim var ama ben kendmi kontrol edebikirim. Yapmayinca ölüm yok

Yorumla
  • erksen
    erksen Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Leopar

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ukala, vurdumduymaz, umursamazdırlar. her$eyin en iyisini en kalitelisini isterler. dikkat çekmek uğruna her$eyi yaparlar. duygularını belli etmezler, o yüzden bazı tereddütler ya$arsınız. sıkıntıya gelemezler, üstüne dü$ülmesini hiç sevmezler, hemen daralırlar. sevdiler mi sonun kadar severler, her ne kadar kıskanç olmadıklarını söyleselerde yalandır çünkü kıskançtırlar ama hiç belli etmezler. kolayı değil zor olanı severler. eğer aslan burcu erkeğiyle güzel bir ilişki yaşamak istiyorsanız onun gibi vurdum duymaz davranacaksınız, üstüne dü$meyeceksiniz. kar$ısındaki kızla uğra$mayı sever kolay lokmadan hemen sıkılır, avucuna hemen dü$en kızlarla hevesenin alır ve hemen bırakır.

Yorumla
    • erksen
      erksen
      +1 yıl

Haaa bende karşı tarafta ceylan burcunu seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ceylan ashjgahjd

Yorumla
    • erksen
      erksen
      +1 yıl

Hhhha biraz saçmaladıkmı haaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biraz?

Yorumla
    • erksen
      erksen
      +1 yıl

İyi geldi ama arada yapmak lazım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Oglak erkegi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sag gosterıp sol vurabılecek erkek cheshıdıdır, burcunun kadınından daha tehlıkelı olup, parayı dunyadakı hersheye tercıh edebılır, ınadına ayak dıremezsenız bır sure sevımlı gozukur, o arada sızı mahvetmenın planlarını yapıyordur oysakı, ıyı yonlerı de mevcuttur; sorumluluk hıssı, kendı kendıne ogrenme ve ogrendıgını uygulama kaabılıyetı gıbı, bır de eshını ya aldatmaz ya da aldatsa bıle ıkıncı ılıshkısını ustalıkla saklar, ve ılıshkı evlılıgını tehtıd etmeye bashlarsa eger , ıkıncı kadının kıchına tekmeyı koyar derler bu burc erkegı ıchın, esh olarak secheceklere mujdeler (artık nası bı mujdeyse), ıkıncı kadın olucakları ıtınayla uyarırız. (ta bashında uzak durursanız sorun chıkmayacagını da garantı ederız)

Yorumla
  • emelda
    emelda Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

aslan

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakmayın öyle yırtıcı, üstün varlıklar gibi durduklarına çok duyguludur aslında aslan burçları. ama yapıları gereği belli etmezler bunu. üstelik ne$eli insanlardır. içleri kan ağlar, onca dertleri vardır ama gülmeyi* güldürmeyi* bırakmazlar. bırakamazlar.

Yorumla
  • desouzaalexxxx
    desouzaalexxxx Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Başak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mükemmelliyetçi, detaylara önem veren, savunduğu konuyu ya da olguyu sonuna kadar taviz vermeden savunan, titiz ve düzenli, don quijote, dış görünümüne de oldukça önem veren, çok kitap okuyan, insanlarla çok fazla içli dışlı olamayan/olmayan, haksızlıklara hiç gelemeyen, zaman zaman sinirlenen ve bu yüzden kırıcı olan, oldukça espritüel, yalnız yaşamayı seven/sıkılmayan, gerçekten sevdiği ve yakın duyduğu kişilere son derece sadık, dışardan bakıldığında çok soğuk ve mesafeli görünen fakat yakından tanındığında bunun tam tersi olduğu görülen, ince ruhlu, mantıksallık ile duygusallığı çok iyi harmanlamış, yemek seçen, çok çalışkan, her fırsatta insanlara yardım etmeyi seven, analizci erkek.

Yorumla
    • desouzaalexxxx
      desouzaalexxxx
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • endLessLovers
    endLessLovers Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Akrep burcuyum

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

krep erkekleri hakkında bir kitaptan alıntı:
      "harap edercesine çekici, güçlüce cinsel dürtülü ve becerikli bir sevgili, herhangi bir kadın daha fazla ne isteyebilirdi? akrep erkeği yatakta seks fırtınası gibidir. fakat yüzeyde, soğuk gibi durursa da kararlı bir aşıktır. ilgi çeken ve gizemlilik yaratan bu erkekte tehlikeli bir hava vardır. hiç kimse akrep erkeğinin, şeytanca seksi olduğunu inkar edemez. sabit bir burç olarak akrep erkeğinin bir eşe inanılmaz vefası olduğundan, bir akrep erkeği ile beraberlik uzun bir zaman sürecek demektir.

bir çok çekingen ve dikkatli oğlak bayanı, akrep’in kollarında çılgınca coşkuya sürüklenmişlerdir. onun bu çekingenliği, bunu bir fırsat olarak gören akrep’e çekici gelir. duygusal bir aslan erkeği, bir oğlak bayanını yılmaz bir şekilde şehvetin içine iter ve bu işlem sırasında kendisi bir epeyce tatmin olur.

akrep diğer venüs güdümlü burçlar olan ve akrep’in dayanma gücünün kıymetini bilen boğa ve terazi’nin de şehvetliliğinin de tadını çıkarır.

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

Teşekkürler peki senin burcun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bogayim

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

Biz zıt burçlarınız ama ince noktalar gelince mükemmeliz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Meseka ne gibi

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

sen doğal ve kültür peşinde koşarsın tatlı dillisin ama akrep tam tersidir dediğim dedik olacak cinsten sen herşeye olumlu yaklaşırsın ben karamsar ama tamamen hayatı burçlara bağlamak gerkemez çünki ben hayatta inanmam burçlara ve insanlaırn burca göre yabdıgı tabire ama neden akrep burcu cinslelik özelliğini sonuna kadar taşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biraz dogruluk payi var kararimdan vazgecirebikirler beni. Ikiside sabit fikirlidir ikiside sadiktir en azindan. Eh cinsellik diyince zaten yay, boga, akrep gelir akla!

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

ama gerçekten manyak şekilde seks düşkünlüğü var buda güzel birşey :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tartisilir. Hayvani bir durtu bence

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

iyide bu hayvani bir dürtü neden bizde var o hayvani dürtüyü aynı şekilde sana uygulandığında sende iyi biliyorsunki o dürtü seni senden alıp herşeyi unutturuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben inkar etmedim ki. Ama olayin sonunda oismanlik kalmamali akilda kanimca. Anlik haz

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

Mükemel drece bir sevişme uç noktada olmamalı ve orgasm son damalsıan kadar olursa işte ozaman pişmanlık olmaz pişmanlık tamamen doymadıgın dan kaynaklanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence pismanlik degerleri cignediginden kaynaklaniyor. Sen hic kari kocanin oisman oldugunu gordun mu

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

hayır iyide ilişki yasadım kişilerde de görmedim bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki sen toplum normlarini onemsemiyorsundur. Senin deger anlayisinin icinde o yoktur. Hala iddea ediyorum hayvani bir ihtiyac. Yemek yemeden yasayamazsi ama cinsellik yapmadan yasarsin

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

cinsellik benim hayatta birinci pilanım kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak o senin hayatinda iste benim icin daha onemli seyler var

Yorumla
    • endLessLovers
      endLessLovers
      +1 yıl

tamma ozaman teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben koç o aslan

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu birliktelikten olağanüstü fikirler, verimli sohbetler, ilginç maceralar çıkar. birbirlerinin hoşlarına gidecek bir çok özelliği kendilerinde taşırlar. beraber hayatın limitlerini zorlayıp, büyük hayallerinin peşinde koşarken birbirlerine destek olabilirler.

koç burçları tutkuludur, eğlencelidir, dışa dönüktür ve birini beğendiklerinde yanlarına gidip konuşmaktan çekinmezler. ben odaklı burç olmaları ikili ilişkilerde de bazı hareketlerinin bencilce olarak nitelenmesine neden olabilir. koç burçları kolay arkadaş edinip, kolay ilişki kurar ve aslında hayat onları ne yöne sürüklerse o yöne gitmeye meyillidirler. hayatın önlerine çıkardığı kişilerle iyi vakit geçirme felsefeleri vardır. en iyi arkadaşları hobilerini paylaştıkları kişilerdir dolayısıyla hobileri ve ilgi alanları değiştikçe sosyal çevreleri de değişir. bütün bu özellikleri romantik ilişkilerini de uzun süreli yapmayabilir.

öte yandan sosyal olmayan bir aslan burcu zümrüdü anka kuşundan daha nadirdir diyebiliriz çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biliyordum ki ben 😆 ama teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama ricalar :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Koç burcuyum

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oglak burcu kadiniyle karsilastirildiginda, kesinlikle arkadas olarak tercih edilmesi gereken kadindir; dedikodu yapmaya bayilir, mahalle muhrtari gibi hareket eder...
      kendilerini sevmeleri ve durust elestirilere acik olmalari yonunden takdir toplarlar... dik kafali olmalari, istekleri konusunda inat etmeleri, hep zor yollara sapmalari olumsuz yonleridir...
      tiyatral yetenekleri ve mizah duygulari gelismistir; yanlarinda kesinlikle guclu erkekler isterler, guclu gorunen korkaklarla karsilastiklarinda ortaligi kisiye dar edip tekmeyi basarlar...
      bazen istekleri konusunda kabalastiklari da olur ancak cesur ve enerjik olmalari, arkadasliklar konusunda istedikleri zaman verici olmalarindan dolayi iyi kadınlardir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

doğru hepsi :D
      koç başak uyumu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendindeki her turlu zayifliga karsi dogustan kor, dolayisiyla baskalarinin zayifliklarina karsi tahammulsuz ve acimasiz basak erkegi icin, hep guclu ve baskin olan koc kadini, bulunmaz hint kumasidir aslinda (burada basak erkeginin kendisinde ve burcdasi hemcinslerinde var olan korlugun farkina vardigi ve bu korlukten kurtulmak icin caba icerisinde oldugu varsayilmistir.), zira korluk, korluktur; guzellikleri gormeye engeldir. koc kadini, basak erkeginin hayatinin dinamosu olur, ki bir basak erkeginin gercekten ihtiyaci olan budur; yapmak istedigi cokca sey vardir, bu noktada yaratici da olabilir, fakat bunlari yapacak enerjiden yoksundur ve o enerjiden koc kadininda gani gani bulunur. koc kadini, basak erkegine neleri hayal edebilecegini ogretmekle kalmaz, hayallerin peslerinden kosmak icin var oldugunu da gosterir. hem, supheci koc kadini, aptalca bir kendine guven icindeki basak erkegini hizaya getirecek, bu gereksiz kendine guvenin yol acacagi yanlislarin olusmasini engelleyecekti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani benim anladığım koçla başak burcu anlaşabilir mi aşk olarak?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet anlasırlarmısss :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bide koç-aslan/ koç-yay ilişkisini de yazar mısın merak ettim de :D
      eski sevgililerimin burçlarıydı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oha bacım :D:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam o zaman sadece aslan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesinlikle bir facia! kiskanc kadin, cok egolu bir erkek! her seye hakim olmak isteyen bir kadin, durtmezsen hareket etmeyen, yönlendirmen gereken bir erkek... sakin, kendi halinde bir erkek; kendini kistirilmis hissederse cok saldirgan olabilen bir kadin... aslan burcu bir erkek arkadasimin basindan gecti, kendini zor toparladi... ve kadin hemen bir baskasiyla nisanlandi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:/ :/ :/

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İkizler koc

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte orijinal ve sıra dışı bir ilişki. Akıllı ve neşeli iki insanın karşılaşması sonucunda aralarında güçlü bir aşk doğar. Ateş ve hava karışımı bu birliktelikte her şey vardır. İkizler insanı, çok yönlüdür ve karşısındaki kişi onunla birlikteyken asla canı sıkılmaz. Bir Koç olarak siz; meraklı ve hareketli yapınızla İkizler’ de, ortak çok şey bulacak ve “İşte Aradığım Aşk “ diyeceksiniz. Fakat ısrarcı bir Koç insanız iseniz, İkizler’ in sizden kısa sürede uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Paylaşımlarınızda, gezdiğiniz yerlerde, zevklerinizde belirleyici olmak ve onun adına karar vermek; yapabileceğiniz en büyük hatalardan biridir, unutmayın. İkizler için kıskançlık son derece itici ve tahammül edilmez bir şeydir. Özgürlük duygusunun önemli olduğunu bilir ve bu konuda asla taviz vermek istemez. Eğer kendinize güveniyorsanız, bu ilişkiye başlayın. Yoksa! unutun gitsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Netten almis olma :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oldum bile :D

Yorumla
  • Berkecan845
    Berkecan845 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Koç ikizler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yay burcuyum

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ah yay burcu 3 senedir ömrümü yiyen adamın burcu iste herseyinizi anlataym :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlat anlat bu arada senin burcun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadaslıgınnız süper coj iyi dost olursunuz ama iş aşka gelince illallah. annenizde çok çekmiştir sizden. Dediğim dedik kararından döndermek zor. Başına buyruk her an herseyi yapabilmelisiniz ayak bagınız olmamalı bu yuzden zor baglanırsnız. cogunlukla önce gezer tozar çapkınlık yapar en sona evliliği koyarsınız. He allah var mantıklı düşünebilme kabliyetiniz çok yüksek duygulardan çok işler. Genelde kuşlara hayvanlara falan ilginiz oluyor. Yalanı sevmezsiniz söyleyeni de. Patavatsız denecek kadar açık sözlülüğünüz var ama kalbi onarmayı da bilirsiniz. Gezmeyi çok sever para konusunda çok savurgansınız. Daha bir sürü yazarım da yoruldum :)

ben boğayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bazı bölümleri doğru

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Burcunuz ne? Sevdiginizin burcu ne gelin size taktik verip yorum yapayim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hadi size tarot bakayim? 16 cevap verildi
Hosunuza giden gif'leri paylasir misiniz? 15 cevap verildi
İzlenecek sitxom diziszi onerin, dertlesmek isteyen yazsin? 3 cevap verildi
Kararmis altin ve gümüs parlatilirmi? 17 cevap verildi
Tanri sizi kutsasin nasilsiniz makaryoslarim? 10 cevap verildi
Tarot bakar mısınız bana arkidişlerrr? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨