Burcunuz ne? Sevdiginizin burcu ne gelin size taktik verip yorum yapayim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim kizin burcunu bilmiyrum adini 1 sene sonra ogrendim ama cok soguk duruyo disardan arkadasi varken oyle degil ama. Sonra cok sert bakiyo boyle iyi giyiniyo konusmayi seviyo ama arkadaşlarıyla sadece fazla arkadasi da yok. Şık giyiniyo bir de sence burcu ne bu arkadaşın
06 Yorumla
Soran+1 yılyengeç :D
Cevap sahibi+1 yılEmin misin peki sevdiklerini saklar mi bunlar bakr mi bakmaz mi gelikonusur mu tanismiyosa bakar mi surekli mi az mi bakar vs vs
Soran+1 yılAy kanka bilmiom salladim bu kadar guvenme bu burc meselesine ya
Cevap sahibi+1 yılSalladin da zaten guvenmem ilk kez baktim o kadar burc icinde kizin ozellikleri birebir yengecle tutuyor hayretteyim o yuzden sordum :D
Soran+1 yılAy egolu kaprisli falanlar ondan yengec dedm agshshsjja
Cevap sahibi+1 yılInternette diyor ki kocla yengecin aski cok tutkulu olur ama sonunda 2 den biri ayrilir koc surundurur yengeci eiyo :D
En İyi Cevaplar
Ben boğa, sevdiğim bey akrep, nasil davranmaliyim benden hoslanabilmesi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen başak sevgilim boğa burcu 😊
030 Yorumla
Soran+1 yılaşak burcu uyumlu karakteri sayesinde boğa’yı tavlayabilir. onun suyuna giderek kendine bağlanmasını sağlar. boğa gururunun okşanmasından hoşnut olur ve kendini başak’ın emin kollarına teslim eder. sonsuz bir sadakat ve ciddiyetle birbirlerini severler. üstelik iki taraf da titizdir, birbirinin ne dediğini iyice anlamaya çalışır, disiplin duygusuna sahiptir. bu çiftin evleri çok düzenli ve güzel olur, sağlıklı bir hayat sürmeyi ön plana alırlar. çevreleri geniştir, boğa’nın müthiş karizması, başak’ın yapıcı yönleri ve sabrıyla birleşir ve ortaya örnek bir çift çıkar. başak’ın eleştirel yönleri boğa’yı zaman zaman çileden çıkarsa da, aslında çok büyük sorun yaratmaz. çünkü boğa sevdiklerine karşı müsamahakar davranmayı bilir. başak da boğa’nın lüks merakını dizginler, onu tutumluluğa yönlendirir, yatırımlarını düzenler. birliktelikleri başarılı bir ortaklığın da başlangıcıdır. kolay kolay birbirlerinden vazgeçemezler.
Cevap sahibi+1 yılValla doğru hem de çok 😊😊 teşekkürler ☺
Soran+1 yılboğaları seviniz efenim :)
Cevap sahibi+1 yılÇookk seviyorum kendisini ömrümde tanıyıp tanıyabilceğim en güzel insan :)
Soran+1 yıltahmin edebiliyorum hersey vardır o insanlarda
edit:bende boğayım :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman sizinle de güzel anlaşırız 😄 açıkçası güzel insanlarsınız hem huyu hem gönlü güzel insanlar boğalar biraz inadı uğraştırıyo paşamın ama o da nazarlık artık 😀😀😄
Soran+1 yılya bencede öyle herşey yerli yerinde odunluk var duygusallık var kalp ar mantık vaaar :) inatta var ama sevdiğine gecmez o. he yeme meseleleri zatn ooo :)
Cevap sahibi+1 yılİnadını yapıyo bana ama karşılıklı inatlaşmayı seviyoruz şakalaşmak için sonra bırakıyo inadı bana özel farkındayım :) :) merhametli saygılı sevgisini gösteren anlayışlı fedakâr ailesine evine sevdiğine ha bir de keyfine düşkün homidi gırtlak bogalarsiniz şahane insanlarsınız bence 😄😄😄
Soran+1 yılay yine koltuklarım kabardı tesekkurler boganın ideal esi basak terazi filan sanırım zaten :) bir de çok küs kalamazz yüzüne gül unutur neye sinirlendiğini kesin
Cevap sahibi+1 yılBiz 1 yıldır beraberiz bir elin parmak sayısını geçmemiştir tartışma sayımız hiç kavgamız da olmadı öyle tartıştıktan 5 dk sonra da unuttuk hep neye tartıştımızı çok tatlı sevecen oluyosunuz ya kalp de kırmazsınız ben aşırı şanslı hissediyorum kendimi sevgilimden yana ne bilim çok övdüm gibi oldu ama gözlemlerimi paylaşıyorum valla :):):)
Soran+1 yılya biliyorum öyle çünkü bir anda parlar aniden söneriz keşke benmde karsıma bunları iyi özellik olarak gören biri çıksaydı...
Cevap sahibi+1 yılSinirlendigi zaman 1dk sürüyo ben kızdığını farkedince hiç bişe olmamış gibi tatlı bişeler söylüyorum hemen karşılığı geliyo o sinir gidiyo geçiyo anında bu çok güzel bir özellik benim için bana göre sizin burcunuzun bütün özellikleri çok çok iyi boğaların kıymeti bilinmeli bence hiç bişey için degilse bile sadakati için bilinmeli :)
Soran+1 yılSenin adina cok sevindim ya gercektek dogru bu burc meselesi sanirim bak anlasiyorsunuz mas. Aynen o an karsimdaki alttan alsa btcek sadece anlik bisey. Ama bizde daha ben sinirlenmeden o sinirleniyor haftalarca kavga ay cok sıkıcı :/
Cevap sahibi+1 yılAslında bütün ilişkilerde böyle olmalı bir taraf kızınca diger taraf alttan alıp yumusatmalı karşılıklı anlayış hoşgörü çok onemli ilişkilerde bizim bir şansımız sevgilim benim huyumu sever ben de onun huyunu severim o yüzden sinirlensek. bile kızmayız birbirimize biraz ondan biraz da hoşgörü sana da nacizane tavsiyem kızdığın zamanlarda sinirin geçene kadar yazma ya da konuşma sevgilinle sakinleşince bişey olmamış gibi güzel güzel konuş yani mümkünse böyle yap daha iyi olur sizin için inşallah
Soran+1 yılBen sinirlenince susamiyorum biliyor musun tek sorunumuz bu aslinda. Alttan almayi da becerebilen bir insan degilim o da oyle her zaman kavga var. Karsimda benim gibi biri olsa anliycak aslinda ama yok. Hep derler ya o atesse sen su olacaksin ama olmuyor
Soran+1 yılO da huylarimi cok sever aa bu sinir konusjndan dolayi hep bulanik aramis
Cevap sahibi+1 yılKeşke birinizden. biri daha sakin olsaydı iliskiniz çok çok daha güzel ilerlerdi. eminim biraz kendini dizginlemeyi susmayı saglamaya çalissan zamanla da kontrol etmeye alıştıkca zamanla daha sakin biri olursun bence onemli olan istemek cabalamak
Soran+1 yılBakma boganin cok guzel ozellikleri varda karsisindaki anlamazsa onu kirmizi pelerin girmus gibi saga sola carpar. Sen de iyi bir insansin anlayislisin anladigim kadariyla keske senin gibi olabilsem
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah sen kendi kişiliğinle katakterinle boğa gibi güzel bir burcunla çok özel çok güzel bir insansın her insan gibi asla diger türlüsünü düşünme biz bayanlar bazen hırçınlaşıyoruz burcumuzun özellikleriyle birleşince bu durum biraz daha artıyo olabilir napalım yani 😄 benim anladığım kadarıyla sizin tek sorununuz ikinizin de sakinligini koruyamaması alttan alma tavrını sergileyemiyo oluşunuz ama bak iradeni kontrol altına almaya calış bunu kendi iyiligin için yap sadece sevgilinle olan ilişkin için degil bütün yaşam ilişkilerin için yapmaya calis bunu mesela baktın sinirleniyosun içinden saydır dışa vurma ya da bir kağıda yaz ya da susmaya çabala açma agzini kesinlikle bunu en önce psikolojik olarak istersen ve de yaparsan emin ol çol kısa bir zaman da fiziken de eylem dökersin bir bakmışsın sakinligini istedigin ölçüde saglayabiliyosun denemeye değer bence sadece kendin için :)
Soran+1 yılYani sayılır. Ya bak gecen bir konu oldu ikimizde birbirimizin soyledigi arkli biseye alinmisiz o gsrs dyip gitti bende kendimi yedim sabahta tik yok boyle mi yapxaksn falan ters seyler soyleynce yeter kavga istemiyorum o biyle yaptkca ben sinirlendim. Ben istiyorum ki biseyleri konusarak cozelim ama nerdee
Cevap sahibi+1 yılBuluşunca sakin sakin izah etsen sevgiline ben aramızda sorunlar olsun istemiyorum birimiz kızgınken digerimiz alttan alsın bir sorunumuz olunca oturup konuşalim konuyu halledip bidaha açmamak üzere kapatalim desen anlaşmaya varamaz miisiniz uzlaşmaz mi seninle daha önce hiç böyle açık net konusup derdini anlattin mi sevgiline
Soran+1 yılTatlim bizim 3. yilimiz :) ama 2 yikdr farkli sehirlerdeyz. Belki uzakliktan boyle. Bilmiyorum bir kere daha deniycem umarim duzeliriz yoksa da benin sabrim kalmadi artik diger yarim i degilse demek ki
Cevap sahibi+1 yılBiz en başından beri farklı şehirlerdeyiz uzaklıktan degildir belki hani mesafeler anlasmaya uyuşmaya engel şeyler degil kanımca umarım bu defa istedigin gibi olur düzelir herşey çok zordur içinde huzur olmayan bir ilişkiyi yürütmek Rabbim yardımcın olsun inşallah
Soran+1 yılInsallah cok sagol dertlestin benle Allah seninde gonlune gore versin. Ben onu cok seviyorum yoksa hayatta drvam etmez
Cevap sahibi+1 yılNe demek keşke elimden daha fazlası gelse yardımcı olabilsem sana senden se Allah razı olsun.. Bak seviyorum diyosun bunu diyebiliyosan bırakma sevgilini ayrılmayı da düşünme yoksa sonrasında çok daha fazla üzürsün valla bak mutluluğun formülü irade sinirlendigin zamanlarda kızgınlığını kontrol altında tutmayı dene hersey düzelicektir o zaman inan ki :) :)
Soran+1 yılAh deniycem boyle yaparak kendmden uzaklastirdim ama geri dikkatini toplamayi becerirsem daha dikkatli olcam
Cevap sahibi+1 yılİnşallah istedigin gibi olcaktır sen yeter ki çabala ikiniz için o da senin bu uğraşlarını farkettiğin de olumlu dönüş yapacaktır mutlaka sana sevgi emektir azcık da fedakarlık hep aklında olsun olur mu çok çok kocamanca mutlu olun inşallah ☺☺☺
Soran+1 yılInsallah tatlim sende oyle zaten okcak gbisiniz siz mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çok teşekkür ediyorum güzel sohbetin için çok tatlı bak kendine hoşçakal :) :)
Soran+1 yılBende teşekkür ederim :) sende hoscakal :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Bende Google`den sevgilimle Burclarimizin uyumunu arastiriyordum.. :D :D Bir de senden duyalim bakalim... Ben Yay o Yengec :D
17 Yorumla
Soran+1 yılbende onalrı derliyorum zaten bakmadıysan söyliim :))
Soran+1 yılyaycığım,
yengecin aşırı derecede sevimli olmasından, espri anlayışından, konuşkanlığından, hareketliliğinden, -sen de seviyorsan eğer- yemeyi sevmesinden etkilendin değil mi?
sonra usul usul yaklaşmasına, tatlı tatlı cevap vermesine, seni hayallerine dahil etmesine kapıldın değil mi?
herkes 'olmaz' dedi ama sen yine umursamadan 'ne olursa olsun' dedin değil mi?
buraya kadar gayet iyi ama bunları yengece belli etme. o ince eler sık dokur, zamanla güvenir; sen zaten insanlara tanımadan güvenecek kadar safsın, kaybetmek istemezsin. sabretmeyi öğren. izin ver o sevsin, o üzerine düşsün. yoksa korkutursun. sen patavatsızlık yapmamak için kelimeleri özenle seçerken, o yalana bile baş vurur. sonra 'acaba daha önceki duygu, düşünceleri de mi yalandı?' diye düşünürsün.
sen okunu fırlatmadan, o yan yan kaçar; sen kendine kızdığınla kalırsın.
sen mi yengeçtin , o mu yaydı yoksa?
sen de centaur gibi dört nala uzaklaş.
hadi yolun açık olsun.- +1 yıl
Evet ben cok safim saflarin safi :) Sabir zaten yok.. :D Evet korkuyor zaten :)) korktugu icin uzak cekingen durmaya basladi evet bende önceki duygulari yalandan ibaretmiydi dedim.. Hatta ayrilmaya kalktim... :D Eskiden cok sinirli kizardi bana ama simdi tatli tatli konusuyorr garibim :DD Yay burcu olmayaymisim iyidi :( :D Neyse sagol güzelim yaa yazinin cogu bizi anlatmis sanki :D
Soran+1 yılyaylar cok değisik ya neden böylesiniz :) naaptıgıınızı s, z b, le sonradan farkediyorsunuz patavatsızsınız :))
Soran+1 yılaynen ben seviyorum :))) bilmem siz en cok birbirinizle anlasabilyorsunuz sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yay burcuyum.
Akrep ve Başak burçlarından çektiğimi bir ben bilirim...11 Yorumla
Soran+1 yılyay burçlarından çektiklerimizi biz biliriz :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen akrebim, hoşlandığım çocuk koç.. bilmiyorum onunla halimiz ne olacak, anlat bakem dinliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun akrep yükselenim başak , sevdiğim terazi yorumlarinizi bekliyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılaslına bakılırsa iki tarafın da zorlu yönleri var kendince.
fakat bu ilişkideki en iyimser yön; birbirlerinin yaşamını sahiplenmeden saygı duymalarıdır diyebilirim.
akrep burcu normalde çok kıskançtır evet. ama bunu aşabilenleri ya da hissettirmeden baskılayabileni de var. akrep kadını için, başak erkeğinin düşünce ve duygu yapısını çözmek çok uzun yıllar alabilir sanırım. çünkü akreplerin %90'ı septiktir. başak ta oldukça ketum. dolayısıyla öyle mi böyle mi derken süreç uzun olacaktır. her ikisininde maceracı ve birazda gamsız bir ruh yapısına sahip olmaları, ilişkiyi canlı kılmak açısından verimlidir. her ortama uyum sağlayabilecek bir çift olduklarını düşünüyorum. olaylara bakış açıları aynı olmasa da, birçok farklı konularda fikir alışverişi yapabilirler. akrebin ilginç soruları veya ilginç konulara olan eğilimi, başağın mantık mekanizmasını tetikleyebilir ve bu da başağı mutlu eder. her ikisi de maddeye önem vermezler.
sonuç olarak; güzel, şen şakrak bir ilişkileri olur.
dipnot: düşün, düşün, düşün.. allah sabır versin akreplere :p
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ama sevdiğim başak değil terazi ;) başak benim yukselenim
Soran+1 yılşimdi gençler olur bak bu. özellikle de terazinin yükseleni akrepse, daha güzel olur ki var böyle bir şey. ama şimdi burca göre de ilişki tahlil etmek ne kadar doğrudur bilemem. ancak şu da var, bu akrep terazinin kafasını siker, terazi için çanlar çalar, zıvanadan çıkar, sonra karşılıklı bir birlerinin ağzına sıçarlar. ama salak terazi kızmaya başladığı an pişman olduğu için olan yine ona olur, geri çekilir. yine de güzel olur, denemeden bilinmez tabi. yani birini sevmekten sırf burcu için vazgeçiyorsanız, ay biz bununla anlaşamayız, ay burçlar mı ben çok inanırım diyorsanız, çıkışlar sağdan. ha bu işin yatak boyutuna girmeye gerek yok sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkürler bildiniz tahminleriniz doğru :)
Soran+1 yılricalarr :D
başak benim. onun ki koç :))
03 Yorumla
Soran+1 yıloc burcu ve üstüne üstlük erkek cinsinden olmasından dolayı ukala, kendini beğenmiş ve egosu yüksek olan tarafa karşı başak burcu kendini aşıp sabırlı ve kanaatkar davranırken bir anda iplerin kopması büyük ihtimal olan ilişkidir. üzülen taraf dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan koç burcu erkeği değil, evcil, aşka inanan, görünmese bile naif ve duygusal olan başak burcu kadınıdır. özetle bu ilişki olmaz, olamaz. ilişki türünü arkadaşlıkta tutmak da fayda vardır. zira zararlı çıkacak olan kadındır. erkek tarafına bir şey olmaz, "hayat devam ediyor, içim çok rahat "der geçer gider...
Soran+1 yılkoçlar egoisttr azcık
+1 yılHadi bizi de yorumla :) Terazi ben, o da yay :)
013 Yorumla
Soran+1 yılYay erkeği genellikle hayatı özgürce yaşamasına yardımcı olacak kadınlardan hoşlanır.
Bunlar da yine ateş ve hava elementinden burçlar olacaktır.
İkizler, terazi ve kova burcu kadınlarından hoşlanabilir.
Yay erkeği ÖZGÜRLÜĞÜNE DÜŞKÜN olduğundan, bunu kısıtlamayacak kadınlardan hoşlanır.
Ona sınırlamalar koyabilecek dişi figürlerden hiç haz etmez.
Bunun için aynı zamanda zihinsel olarak PAYLAŞIMDA BULUNACAĞI kadınlara yakın hissedecektir kendisini.
Birlikte maceraya atılabileceği, birlikte hayatı yaşayabileceği ve bolca fikir paylaşımlarında bulunabileceği kadınlara karşı çekim hissetmesi çok normaldir.
Yay erkeğinin hoşlandığı kadınlar ayrıca DÜRÜST ve AÇIK olmalıdır, çünkü kendisi de çok açık ve net bir kişilikte olduğu için hilesiz ve dürüst olduğuna inandığı kadınlara karşı yakınlık hissedecektir.
Kendi aktif yaşantısına uyum sağlayabilecek kadınları tercih eder.
Onunla birlikte aynı derecede SPOR yapmayı seven, GEZMEYİ seven, hayatın içine bodoslama atlayabilecek kadınlar onun için uygun olacaktır.
Eğlencelidir.
Eğlenceden anlayışı da öğrenmektir, öğrenirken eğlenmiş olur bir yandan da. Bu yüzden de bu tarzda düşünebilen bir kadın onun için iyi bir partner olacaktır.
Soran+1 yılkanka yaylar zor adamlar bu arada :)
- +1 yıl
Hiç sorma.. Gerçekten zor bazen de umursamaz olabiliyorlar
- +1 yıl
Bu arada yorumun için çok teşekkürler :)
Soran+1 yılbazen de göklere çıkarıyprlar demi :)
- +1 yıl
aaa evet :) ömrümü yedi ama seviyorum benim herifi :D
Soran+1 yılbenim aşkışım da yay ne çekim be :)
- +1 yıl
Hahaha süper :) Birbirimizi iyi anlarız :)
Soran+1 yıldemi :) ama süper ya zeki umursamaz herese yuzz vermez cok seviyorum ou :)
- +1 yıl
Kesinlikle saydıklarının hepsi var :) mutluluklar :)
Soran+1 yılsize deee :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederiiiim :)
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılBen Basak burcuyum sevdigim Koca burcu
03 Yorumla
SoranKoca burcu afsgbddj
- +1 yıl
Kova la iste anla. Klavyemin icine dogmus evlencegimiz. Sjdnsnd. EIG secsene bunu herkes gorsun KOCA burcunu snxnsnd
Soran+1 yılbütün erkekler koca burcu demi hsgshjdf
benn balik ama sevdigim cikmadi daha😁
03 Yorumla
Soran+1 yılsezme kabiliyetleri aşmış durumdadır, karsılarındaki erkegin aklından gecen "hmm ne guzel kızmıs" dusuncesini daha erkek pratige dokmeden sezerler ve bunu sezdikten sonra da eger erkek afet-i devran kabilinden bir sey degilse heyecanları anında kaybolur. balık burcu kadınına yalan soylemeyin, kesinlikle anlarlar ama karsılarındakini kırmamak icin bunu belli etmezler. siz "hohoho nası da kandırdım hatunu, bir b*k cakmadı, amma da safmıs be" diye gerinirken onların aklından "bu da salak cıktı" dusuncesi gecer.
asla ayran gonullu degillerdir, cok secicidirler ve zor severler ama sevgilerini de kolay kolay ölduremezler, bu yonleriyle sömürülmeye cok müsaittirler, sömürülürler de zaten.
soyle de bir soz var belki alakalidir:
'the fish doesn't think, because the fish knows everything"
Soran+1 yılahaha rica ederim mutluluklar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcum boğa sevdiğim kişininkide terazi :)
14 Yorumla
Soran+1 yılterazi erkeği manav erkektir. kilogramlar elinde dolaşır. boğa burcu da ispanyol bir insan. kırmızı gördü müydü dalar manav tezgahına şangır şungur. aniden sakinleşir ''bu domatların kilosu kaça'' diye sorabilir. terazi de cebinin içinden orasını burasını kaşıya kaşıya ''iyilerinden seçelim abla'' diyerek boğa insanının kafasını tuttuğu gibi ayvaların içine geçirir. boğa insanı sakin sakin doğrulur. o anda elektriklenme olur. manav terazi, bandidas boğaya aşık olacakken tam, araya bakkal yengeç girer. kıskaçlarıyla boğa insanını çekiştirmeye kalkar. kasap oğlak da verir gazı boğaya; ''bu domatları kimse satın alamaz.. sen kiiim onları almak kim'' diye. boğa gaza gelmem asla dese de şahane gaza gelir. olduğu yerde 3-4 gün kıpırdamadan durabilir. bahe kılıçarslan da bir boğa insandır bak. terazi dükkanı kapar, gider gelir, mevsimler geçer, boğa kadını haala ordadır. kıpırdamadan elinde filesi yüzünde ne idüü belirsiz bir gülümsemeyle öylece durmaktadır. terazi erkeği ''lanet olsun böyle dükkanın içine ederim ben '' diyerek dükkanı tamamen kapamak zorunda kalır en sonunda.
Cevap sahibi+1 yılSözlükten biraz yardım alınmış sanki :D
Cevap sahibi+1 yılBu arada teşekkürler :)
Soran+1 yılbiraz değil efenim sözlük kaynaklı :) ricalar
Koç burcuyum , diğeri zaten yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde suratı asık olsa dahi küçük bir kıvılcımla çok çabuk patlar, espri yapar, eğlendirir.
abest esprileri veya saçma diyologların adamıdır. her işe elini atar doyduğu an bırakır.
önemli olan uğraştığı etkinlikteki kendi belirlediği zirvedir. bir işe girmeden önce "ahanda şuraya kadar gelsem bana yeter" derler ve oraya gelene kadar uğraşırlar ve de gelirler... sonra da bırakır başka bir uğraş bulurlar. önemli olan çevresindekilerin zirvesi değil kendinin belirlediği küçük zirvelerdir.
çok zor aşık olur. beynindeki mükemmel'i bozamazlar. sonraları o mükemmelin bozulması gerektiğini, bozulmazsa mutlu olamıyacaklarını anlayana dek pek kızları umursamazlar.
süper bencil insanlardır. tek başına mutlu olabilirler. biraz narsistlerdir.
dostluğa da çok değer verirler, vefalıdırlar. arkadaşlarının doğum günlerini bilirler ya da unutmamak için çaba gösterirler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ikizler sevdigim akrep
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yıpratıcı bir ilişki! bir kere akrep erkekleri tutkulu aşıklar olabiliyorlar, kafayı hiçbir şeye uzun süre takamayacak bir ikizler kadını olarak takdir ediyorum bu davranışlarını ama rasyonellikten uzak olabiliyorlar bir süre sonra. üstelik çok ciddi şüphe uyandırıyor bu huyları. güvenemiyorsunuz zira adamların taktığı şey "tutku" hissi aslında, sizin kaşınız gözünüz değil! çok fazla kıskançlar, bu da biz muhabbetsever kadın tipi için son derece iç bayıcı bir şey. çok fazla hırslı olabiliyorlar; bilemiyorum bana defolusu mu denk geldi ama bu hırs biraz da çok kolay gaza gelebilmelerinden kaynaklanıyor. bir de, bunlar için her şey ya siyah ya beyaz, halbuki bize, ya yeşildir, ara sıra kırmızı, turuncu da olabilir, vs vs... yahu, ikizler insanı rahattır, gazmış, hırsmış, böyle şeyleri ancak kısa süreli olarak hayatının merkezine koyabilir, kalan zamanda hayatını yaşar. bu adamlar ise, tam tersi. eğer "yok, ben kafamın her daim rahat edeceği bir ilişki istemiyorum, takılalım biz
+1 yılBana da söyle bari yengeç burcuyum
07 Yorumla
Soran+1 yıleve dair her seyle fazlasıyla ilgili, duzen ve intizam seven, hayatın inis cıkıslarına evinde saglam yuvasında gogus germeye calısan, biraz ice kapalı ancak kendini cok iyi ifade eden, adalet duygusu fazlasıyla gelismis, sevdigi kadına tapan erkek tipi... bu turun en belirgin ozelliklerinden biri de her konuda söylecek bir kac lafı olması, bilgili, kültürlü altyapısı ve de omur boyu degismeyen muhalif tavrıdır, tabii tum bunlar bana en yakın yengec erkegine dair gozlemlerim, istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
Düzen ve intizamı seviyorum ama uygulamıyorum geri kalan doğru gibi sevgilim olunca görecem emeğine sağlık bu arada :)
Soran+1 yılBenin pek emegim yok sen sagol :) su gurubusun toprak gurubuyla iyi anlasirsiniz camur olursunuz :)
- +1 yıl
Teşekkürler baktığın siteyi söyle o zmaan
Soran+1 yılEkşi sözlükte yorumlar var bakabilirsin
- +1 yıl
Tamam tekrar teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Koç. Hoşlandığım aslan.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu birliktelikten olağanüstü fikirler, verimli sohbetler, ilginç maceralar çıkar. birbirlerinin hoşlarına gidecek bir çok özelliği kendilerinde taşırlar. beraber hayatın limitlerini zorlayıp, büyük hayallerinin peşinde koşarken birbirlerine destek olabilirler.
koç burçları tutkuludur, eğlencelidir, dışa dönüktür ve birini beğendiklerinde yanlarına gidip konuşmaktan çekinmezler. ben odaklı burç olmaları ikili ilişkilerde de bazı hareketlerinin bencilce olarak nitelenmesine neden olabilir. koç burçları kolay arkadaş edinip, kolay ilişki kurar ve aslında hayat onları ne yöne sürüklerse o yöne gitmeye meyillidirler. hayatın önlerine çıkardığı kişilerle iyi vakit geçirme felsefeleri vardır. en iyi arkadaşları hobilerini paylaştıkları kişilerdir dolayısıyla hobileri ve ilgi alanları değiştikçe sosyal çevreleri de değişir. bütün bu özellikleri romantik ilişkilerini de uzun süreli yapmayabilir.
öte yandan sosyal olmayan bir aslan burcu zümrüdü anka kuşundan daha nadirdir diyebiliriz çünkü
+1 yılTerazi erkeği anlat bakalım benden iyimisin
01 Yorumla
Soran+1 yıladına bakıp önyargıya kapılan kimselerin, mensuplarından dengeli davranışlar görmeyi umdukları burcun erkek kısmı.
bu burcu anlatmaya başlamadan önce önemli bir noktaya barmak basmakta yarar var: burçlar karakteristik özellikleri yansıtır. amma ve lakin kişi bu karakteri kazanamamışsa, yani karaktersiz ise, bu kişilerde burcun yansımalarını aramak manasızdır. o yüzden istisna gibi gözüken, aslında matematiksel hesaplamalarla ifade edilecek olunursa "0" rakamına denk gelecek kişileri burada anlatılacak terazi burcu erkeğinin anatomisi kapsamına katmamakta yarar vardır.
bu burcun mensubu erkekler genel olarak sakindirler. sinirlendikleri çok az görülür, bu yüzden bu kişiler sinirlendiğinde şaşırılır. ve akabinde hemen kendilerine "fevri" sıfatı uygun görülür. bu yanlıştır. bu kişiler fevri filan değil, tam aksine koala gibi sakin ve tembeldirler. kırk yılın başı sinirlenir, o da insan evladı, mazur görmek ve dumur yaşamamak lazım gelir.
yukarıda da belirtildiği gibi bu adamlar it gib
+1 yılTeraziyim ve yalnızım.
01 Yorumla
Soran+1 yıl"bu burçta dogan kadin tam anlamiyla disidir. çok cazibeli, hos ve güzeldir. özellikle ask konusunda baska burçtan olan kadinlar bu burcun kadiniyla kolay kolay bas edemezler. bu ahenkli, rahat, güzellikler ve sevgiyle dolu hayat isteyen kadin üstelik çok yönlüdür.
terazi burcu kadini kendi çekiciliginin farkindadir. bununla neler yapabilecegini de iyi bilir. çevresine hayranlik uyandiran bir tiptir ve bundan zevk alir.
terazi burcu kadini, ayni burcun erkeginin aksine paraya önem verir. para ona hayatta istedigi pek çok seyi saglamasi için lazimdir. güzelliklere ve sevgiye düskündür. bunu elde etmenin pek kolay olmadigini bilir. ama bu, sizin onun cimri birisi oldugunu zannetmenize neden olmasin. çünkü tam aksine cömerttir.
terazi burcu kadininda mantik, akil ve zekadan çok hisler hakimdir. sever, baglanir ve her seyini kalbindeki erkege verir. sevecegi adami dikkatle seçer. rastgele birine asik oldugu pek görülmemistir. eger karsisindaki kisiyi sever ve baglanirsa çok fedakar olabilir. evde sizin rahat etmenizi, huzurlu ve ahenkli bir hayat sürmenizi saglayacaktir. fakat çok kirilgan oldugu için, ihmale hiç gelmez. karsisindaki kisiye hemen kirilip gücenebilir.
terazi burcu kadinlarinin çogunun vücutlari güzeldir. ince eklemlidirler ve giydiklerini yakistirirlar. ayrica çokta zevklidirler. her seyi kendilerine yakistirmayi bilirler. fakat modayi takip ettigi pek söylenemez. o kendine yakisani seçer."
+1 yılBalik burcuyum sevdigimin burcu ikizler
01 Yorumla
Soran+1 yılikizler kadiniyla basa çikması zordur balık erkeği için. zaten kendi dinginliğinde kaybolmayı seçmiş olan balık erkeği her an değişken yapıdaki kadına ayak uydurmakta zorlanır. şayet uyum yakalanablirse mükemmeldir ama uyum olmadığında kaos ortamı hazırlanmış olur. herşey o kadar uç noktadadır ki sevinçler de nefretlerde , her an herşey olabilir.
Basak burcuyun nissnlim oglak?
03 Yorumla
Soran+1 yıloğlağın başarılı, kararlı ve güven veren yapısı başağı, başağın sakin, düzenli ve şevkatli yapısı ise oğlağı cezbedecektir. bir arada her türlü işte başarılı olabilecek olan bu ikili; zeka, kültür, aile yapısı gibi konularda da uyumlu iseler aynı başarıyı ilişkilerinde ve muhtemel evliliklerinde de sürdürecektir. annenin şevkati ve babanın disiplini evde bir sinerji yaratarak sağlıklı çocuklar yetişmesi için uygun bir ortam hazırlayacaktır.
Soran+1 yılrica ederim :)
Koc ben sevgilim ikizler
01 Yorumla
Soran+1 yılikizler kadını bir ilişkiye girebiliyorsa karşı tarafın burcu hiç de önemli değildir. çok uyumlu olurlar koç'la da, ikizlerin aradığı anlık (salise falan) romantizm durumlarına koç erkeği ayak uyduramayabilir. asosyal koç erkeği ile ilişki özürlü ikizler kadını bir ilişki başlatabilir ve sürdürebilirse burçlar arası uyum teorileri diye bir şey kalmaz. (eksi sozluk astroloji servisi'ne mektuplarınızı bekliyoruz)
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. burcum oğlak sevdiğim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılsag gosterıp sol vurabılecek erkek cheshıdıdır, burcunun kadınından daha tehlıkelı olup, parayı dunyadakı hersheye tercıh edebılır, ınadına ayak dıremezsenız bır sure sevımlı gozukur, o arada sızı mahvetmenın planlarını yapıyordur oysakı, ıyı yonlerı de mevcuttur; sorumluluk hıssı, kendı kendıne ogrenme ve ogrendıgını uygulama kaabılıyetı gıbı, bır de eshını ya aldatmaz ya da aldatsa bıle ıkıncı ılıshkısını ustalıkla saklar, ve ılıshkı evlılıgını tehtıd etmeye bashlarsa eger , ıkıncı kadının kıchına tekmeyı koyar derler bu burc erkegı ıchın, esh olarak secheceklere mujdeler (artık nası bı mujdeyse), ıkıncı kadın olucakları ıtınayla uyarırız. (ta bashında uzak durursanız sorun chıkmayacagını da garantı ederız)
Benim terazi, onunki boğa.
05 Yorumla
Soran+1 yılboğalar iyidir :D
Soran+1 yılboğa burcu erkeği nin inanılmaz derecede sabit fikirli ve inatçı olması, terazi kadınının ise başına buyruk, gezenti ve hopidik olarak adlandırılabilecek bir hayat tarzını sevmesi ilişkide bir tarafın sürekli alttan almasıyla, aşk meşk, seks gibi eğlenceli şeylerle bir yere kadar idare eder ama sürekli hava üflenen balonun dayanamayıp en sonunda patlaması gibi birbirinin bakış açılarına tahammül edemeyen çiftimizin ilişkisi de bir gün infilak eder, hiç başlanmasa daha iyi olur.
Soran+1 yılbırakma coccuuu :D
+1 yılBenim Yengeç Onun İkizler
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ilişkide farklı hayat görüşleri problem yaratabilir. yengeç bir yere kök salmak isterken, ikizler çantası ile oradan oraya taşınmak isteyebilir. ikizler, dünyayı öğrenmek ve hayatta başarılı olmak için bu tür bir fedakarlığın gerekli olduğunu düşünecektir. yengeç burcu aile hayatına önem verirken, ikizlerin yüksek tempolu şehir hayatında yaşarken bazı aile sorumluklarını ikinci plana atabilir. ancak bu iki burcun duygusal olarak birbirlerine kazandıracakları sorunlarına aşmalarına yardımcı olabilir.
ikizler burcu ise gezmekten ve sosyal olmaktan çok hoşlanır. her an elinin altında bunları yapacağı arkadaşlarının olması gereklidir. arkadaş tercihleri çok yönlüdür, her birinin onlara katacağı şeyler farklıdır ancak kendileri gibi dışa dönük, her zaman harekete hazır kişilerden çok hoşlanır. hiç bir zaman konuşacakları konu bitmez, her tip insanla paylaşacağı bir şeyler vardır. bu yapıda bir insanı tatmin etmek için çok yönlü bir partner gerekir. ilişkilerde ikili yakınlık arayan kiş- +1 yıl
Yalnız ben yengeç olmama rağmen kök salmak istemiyorum yerinde duramayan herkesle muhattap olan biriyim ben :/ yoksa yengeç değilmiyim
Soran+1 yılyengeçlerin efendisi. s yukselenin farklidir
- +1 yıl
Yükselen Terazi ya sen bana mesaj atsana burçlarla aran iyiyse
Ben aslan karşı ikizler.
05 Yorumla
Soran+1 yılikizler kadınının keyfi yerindedir, konuşur da konuşur, sonra durulur sakinleşir...
aslan erkeği: eh, sonunda başardım seni etki altına almayı.
ik: nasıl yani?
ae: durdun işte. sakinleştin. alanına giriyorum yavaş yavaş...
ik: ...
ae: kendimi bir sınıfta gibi hissediyodum. bir sürü çocuk, biri birine silgi fırlatır, öbürü öbürüne tekme atar, sen susturamazsın, biri şarkı söyler... bütün bunlara hakim olup sınıfı susturman için "kudret" gerekir. sonra varlığını kabul ettirir ve dikkati toplamayı başarırsın...
ik: valla hayallerini yıkmak istemezdim aslancım ama bu ego olayın tavandan fırlamış durumda senin. hayata dönmen açısından hatırlatayım: çocukların susup uslu durmaya başlamalarının sebebi yorulmaları da olabilir gayet. enerjileri vardır, boşaltmak istemektedirler, boşaltırlar ve nekahat dönemine girerler. yani burada karşıdakinin kudreti değil, sınıfın yorgunluğu vardır. yani, karşıdaki x olmuş y olmuş, sınıf iplemez bile, enerji boşaltmaya bakar. ona göre yani.
ae: sustum.
ik: hah şöyle.
hikayenin anafikri: ikizler kadını aslan erkeğine "eeh eytere bea" diyebilir her an. aslan bekler ki ikizler onun heykelini diksin; ikizlerin aklına bile gelmez halbuki böyle bişey. cevap yetiştirir durur ancak. sonra da "üf sana bir egona iki" der, hızla uzaklaşır. bu işe girecekseniz iki kere düşününüz...
Soran+1 yıl:) mutluluklar
Soran+1 yılrica
+1 yıloğlak benim de terazi
060 Yorumla- +1 yıl
yoo :D @Aylin___ salladım öylesine :D
- +1 yıl
akrep diyim o zaman :D akrep terazi çok ateşli olurmuış :D
Soran+1 yılO kadar ugrascaktim ayip değil mi?
- +1 yıl
tamam uğraş nolmuş sanki
Soran+1 yılkandiriysiniz insanları
- +1 yıl
oğlak bir kız var belki sen yaz işte
Soran+1 yılbir terazi erkeği kesinlikle tavsiye etmediğim, zaten terazi erkeğinin zikerim l*n diyerek son noktayı koyduğu ilişkidir.
bu oğlak kadınları doğuştan yaşlı doğduğu için özellikle 20'li yaşlarda inanılmaz çekilmezlerdir. tamam eyvallah yatakta baskın taraf olmayı sevmeleri bir artı olsa da günlük yaşamın en fazla 10-12 saati yatakta geçtiği için geri kalan zaman da insanı inanılmaz kıskançlık tripleri, kızgınlık tripleri, hayal kırıklığı (nasıl oluyor demeyin oluyormuş) tripleri ve sebebi anlaılmayan bir takım başka triplerle* insanı hayattan soğutur. en sonunda eeh eytere bea diyerekten ilişki sonlanır. tutku terazi erkeği için güzel olsa da çekilen tripler o tutkunun en az on katıdır.
oğlak kadını açısından empati yapacak olursak, terazi erkeği duygusaldır, anlaşılmazdır ve en önemlisi çok sosyaldir. en yakın arkadaşları kadındır genelde ve bunu sindiremezsiniz. büyük konumayın, bir gece ansızın oğlanın mesajlarını karıştırırken bulabilirsiniz kendinizi.
özet geçmek gerekirse; uğraşmayın kendinize zarar derim.- +1 yıl
hadi ya :( akrep en iyisi yani
Soran+1 yıltersten olmus yalnız neye üzüldün :)
- +1 yıl
oğlak kızı bana göre değil mi şimdi :D
Soran+1 yılsana bir boğa verelim :D
- +1 yıl
terazi en iyi ikizler ve boğayla mı anlaşıyo öyle bişey vardı di mi :D
Soran+1 yılben boğayım genelde öyle derler :)
- +1 yıl
öyle duymuştum ikizlerle gerçekten iyi anlaşıyorum ama hiç boğa tanıdığım olmadı :D
Soran+1 yılbenimde terazi olmadı ama boğalar bir numara ya sadık seveyi bilen anaç alımlı zeki :))))
- +1 yıl
anaç olması iyi ama aşırı kıaskançlık iyi değil :) terazileri az çok bilirsin sıkılırlar ama ilgi de isterler az :)
Soran+1 yılkıskanclık yerine göre bence :) ya emin ol bizde öyleyiz
- +1 yıl
e tabi ki hiç kıskançlık da olmazsa zaten bişey hissetmiyosundur :D ben aslında kıskancım baya
Soran+1 yılbende bayaaaa
- +1 yıl
teraziler duygusal olur derlerdi abartı bulurdum :d geçen romantik komedi izledim nerdeyse ben oynuyomuşum gibi hissettim duyguları :D
Soran+1 yıltitiz olur derler bir de
- +1 yıl
çok titiz değilim ama bazı şeylere takıntılıyım evet
Soran+1 yılvalla ben diyenlerin yalancısıyı. hala içimce ukte bir çocuk vardı cocuktan hoslanmıstı lise 2 3 bir bseydi ardkas gidip sioylemisti sonra dershane cıkısı cocuk geldi yolda benle yurudu azcık konustu yollarımız ayrıldı bende burdan gidiyorum dedi tamam dedim gitti gidis o gidis bir daha da bisey olmadı o da teraziydi neden acep:D:D:D yakısıklı ve calıskandı :((:D
- +1 yıl
yakışıklı ve çalışkan a uyuyorum :D ayıptır söylemesi derslerim iyiydi hep bir ünide bozdum :D
Soran+1 yılya sen soruma cevap vver bu cocuk neden böyle yaptı bende havalı bir kızdm o zamanlar D: unutamıyorm halaaa
Soran+1 yılyani yaptgni
- +1 yıl
liseli çocuk utanmöış çekinmiştir :d unut gitsin kaç sene geçti aradan
Soran+1 yıl4 falan sanırım :Dya evet hiç sevgilisi olmamıs çok efendydi DD:D: ama gelip konustu sonucta
- +1 yıl
iyiymiş ben de lisede öyleydim :D şimdi çok değiştim kız gelse kucaklayıp götürcem nerdeyse :D
Soran+1 yılahaha ciddi mi ne okuyorsn :D
- +1 yıl
ezzacılık :D üni bozdu beni
Soran+1 yılçalıskan mı oluyorsunuz ne :D o çocukta ftr okuyor sanırım su an :D o da bozulmus mudur :D
- +1 yıl
bilmem valla :D eskiyi boşver bence sen. çok takıntılı olmayın yahu
Soran+1 yılahah napcam eskiyi sen aklıma getirdin şimdi nurtopu gibi sevgilim var kaçırdıgına yansın D::D
- +1 yıl
ee daha derdin ne :D sen terazi istiyodun ondan :D
Soran+1 yılyok ilk kez birini istedim elde edemedim ondan ahsfahjg
- +1 yıl
elde etsen tabi yüzüne bakmazsın :d ahh siz kızlar
Soran+1 yılgenelde öyle ama sonucuda terse geldim istedim elde ettim sonra çocuk bana herkes gibi davranmadı çarpıldımagsfgahs
- +1 yıl
vayy artize bak kimseyi de beğenmiyor :d ben de hiç aşık olmadım kimseye fazla değer veremiyorum hoşlanıyorum ama sonrasında hep ilgisiz kalıyorum gidiyolar :D
Soran+1 yılolma hiç tavsye etmiyorm :D
- +1 yıl
olamaıyorum zaten :D olsam mı bir kere ya
Soran+1 yılaamman sakın ha ben ettm sen etmee illu
- +1 yıl
ben istesem de olamıyorum ya :D seviyorum ama aşk yok işte :D
Soran+1 yılsayılsalcı kafası var sende :DD:
- +1 yıl
aynen :D sen ne okuyosun
Soran+1 yılmüh:D
- +1 yıl
kızdan mühendis mi olur ya :D
Soran+1 yıldenedim oluyor :D:D
- +1 yıl
aslında meslekleri değişmemiz lazım :D
Soran+1 yılMuhendiskik bir harika dostoom :D
- +1 yıl
ne mühendisliği
Soran+1 yılElektrik elektronik :D
- +1 yıl
ciddi misin merak ettiğim bişey var mesajda sorsam olur mu?
Soran+1 yılburada sorsan olur mu?
- +1 yıl
uzun ve özel bir konu bir işle ilgili
Soran+1 yılBurdan yazarsan seve seve
- +1 yıl
sen takip et ben sana yazıyım bir
iki koç olur mu sence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgerceklesmesi zor olsa da bir kere frekanslar kesisip de gercek oldu mu macera gibi gececek iliskidir. iki taraf duzenli olarak surekli yarisacak, surekli birbirinin etrafinda dort donecek, mutluysa ve asiksa karsiliksiz herseyini vermek icin elinden geleni yapacaktir. hatta bir seyler vermeye* o kadar merakli olacaktir ki iki taraf da, ne aldiklarini goremez, degerlendiremez hale gelebilir. cogu kez iliski bittiginde kendisinin neler yaptigi degil, karsisindakinin onun icin neler yapmis oldugunu anca anlayabilir bu iliskinin uyeleri. monotonlasmayin, biter, surekli olacak didismelerin icinden bir cikma yolu ogrenmeye calisin, yoksa biter, uzak kalmayin, tez halde biter.
bu iliskide iliski hakkinda cok fazla negatif dusunmemek, pozitif yonleri hakkinda yapici dusunmek lazimdir. zira koc-koc iliskisi ya hep ya hicdir. cok kavga edilir, cok sevilir, cok sevisilir. surekli lunapark icinde yasayip surekli degisik aktiviteler yapmak gibidir bu iliski, ayri kalip da aktivitelerinizi birbiri- +1 yıl
A a sen de mi koçsuunn inanmıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim burcum koç, onunki başak
01 Yorumla
Soran+1 yılbasak erkeginin evcilligi, sakin ve istikrarli hayati - koc kadinin hat safhada sosyalligi gezme tozma istegi, girisken aktif ruhu;
basak erkeginin sabri, sukuneti, titizligi, ince eler * dokurlulugu - koc kadinin sabirsizliligi, cani tezliligi, is bitiriciligi, cabuk sinirlenmesi,;
gibi temel cakismalar nedeniyle, belki bir sure birbirlerine katlanmak suretiyle devam edebilecek ama sonunda, kabusa donuserek sona erecek iliski.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık sevgilimin ikizler
04 Yorumla
Soran+1 yılsanırım olması biraz zor bir ilişki. sanılanın aksine balık burcu kadını çok duygusal olduğu için aşkı kendisinde ilahi bir duygu haline getirmiştir bu yüzden aşık olamaz. (en azından gördüğüm şekli için konuşuyorum) ikizler burcu erkeğiyse hayatını balık burcu kadınını görene kadar gayet hızlı yaşamıştır ve gördüğü balık burcu kadınını gözünde, benliğinde ilahileştirmiştir. bu yüzden sırılsıklam aşık olur. bu durumda balık burcu kadını böyle aşık birine aşık olamaz çünkü onun gözündeki aşk çok başkadır, ikizler erkeği sürekli kendisine aşık olan kadınlara alışık olduğundan sevdiği kadının kendisine aşık olamadığını kabullenemez. ikizler erkeği kıskanır, balık burcu kadını sanki gıcıklık yaparcasına erkeği serbest bırakır aynı şekilde kendisi de serbest olmak ister ama ikizler erkeği buna izin vermez. bunun gibi olaylar sıralanabilir; ancak bir noktası var ki bu iki insan ayrılamaz. yan yana geldiklerinde öyle bir çekim oluşur ki aralarında ne balık burcu kadını ne de ikizler erkeği buna anlam veremez. sadece dudaklarının buluşması bile ikisini deli etmeye yeter. neyse böyle değişik savaş tarzı bir ilişki, tuhaf
Cevap sahibi+1 yılHakıkatende ayrılamıyoruz çok kavgamız oldu ama yan yana gelınce sankı hiç kavga etmemısız gibi
Soran+1 yılAllah ayırmasın:)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı bakalım =)
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Boğa beğendiğim çocuk Koç sanırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılsanırsın emin değilsin yani :) bende boğayım iste kitabnı yazayım :)
Soran+1 yılcok fazla yumusak gorunen kadinlardir. onlara bagirirsiniz, ses etmezler; kapris yaparsiniz, aglarlar uzulurler ama affederler; ustelik inanilmaz guclu dostluk baglariyla sizi sararlar. o kadar siki sararlar ki bazen bogulursunuz, cok fazla severler, cok simartirlar. bir sure sonra bu hep boyle gidecek gibi gelir size. sikilirsiniz bu kadar ilgiden. bir de o kadar yumusak baslidirlar ki hani itseniz de geri donebilirsiniz istediginiz zaman, gibi gelir.
tabi o oyle degildir.
venus gizler ofkelerini, onlardan bile. uzun sure boyunca, siz aksi yonde cok zorlayana kadar sizi sevmeye devam ederler. ama herseyin bir siniri vardir, onun sabrinin bile. katlanamadigi seylerden birincisi yalandir. yalan soylerseniz sabirli davranmayabilir. ikincisi ikiyuzluluktur, entrikadir. cok durusttur boga kadini, dayanamaz entrikaya. sirf bu nedenle bile olsa akrep erkegiyle aralarindaki muthis cekime ragmen genellikle mutlu olamazlar.
diyelim ki azimli bir insansiniz, veya bir takim ruhsal sorunlariniz va
Soran+1 yılrica ederim tatlış ağlama çok :)
Koç. Terazi olur kendileri..
03 Yorumla
Soran+1 yılZarif Terazi ile ya birbirinizi tamamlayarak bütün olursunuz ya da rakip, ortası olmayacaktır. Aralarında altı ay fark olan burçlar birbirinin zıttı olurlar. Zıt burçlar ise birbirini çeker. Farklı kutupları bir araya getirmekte becerikli olan Terazi iyi bir arabulucudur. Aceleci Koç'un tersi olarak problemleri tarafsız bir gözle inceler, küçük parçalara bölerek analiz eder ve sonunda çözüm getirir. Kibar Venüs tarafından yönetilen Terazi son derece politiktir, ağzından asla kırıcı bir söz çıkmaz. Bu özellikleri ile iyi bir arabulucudur ve diğer tarafların ret edemediği uzun vadeli anlaşmalara razı eder. Terazi iletişimci hava elementidir. Bu yüzden söyleyecek sözleri ve fikirleri hiç bitmez. Hava Terazi Koç'un ateşini alevlendirerek daha canlı yanmasını sağlar. Canlı, aydınlık bir beraberlik olacaktır. Siz bireyselsiniz, Terazi ise ortaklıklar ve evlilik burcudur. Sevgiliniz sorunlarınıza adil çözümler önerirken sizin de diktatör huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Terazi evli iken daha
Soran+1 yılricalar :)
+1 yılOglak bnmki
01 Yorumla
Soran+1 yılgözlerinden herşeyi anlayabileceğiniz kadındır.
mantıklıdır, azimlidir, zekidir, temelde şanslıdır. ancak karşılaştığı aksaklıklar o kadar fazla olabilir ki (bkz: satürn); içindeki şansını görmesi epey zorlaşır. etraftan "vay be" duyduğu anda farkına varır kendinin ve bulunduğu yerin.
çılgındır. kendiyle inanılmaz çelişebilir görünebilir. oysa ister öyle ister böyle tutkudur onu büyüten. ortaya çıkış anları aşık oldukları zamandır.
güvenmek ister, belki de zayıf noktasıdır. karşısındaki erkek tutarlı olmalıdır.
bir nedenle başladığı olayları sonuna dek götürmek ister. bazen sonu olmayan şeyleri asıl hedeflerinin arkasına saklar ve karşındakini yanıltır.
çok güzel sever.
çok güzel aşık olur.
ama eğer ki tutarsız, adaletsiz bir duruşunuz varsa hayata karşı sakın derim! işiniz olmasın.
zarif, tutkulu tavrını çok keskin bir şekilde üzerinize doğru salar. eğer ki çok absürb birşeyle karşısına çıkmadıysanız her daim dostunuzdur, kalbinde yeriniz durur. valla kızdırmayın derim ben,
Ben Aslan o kova
04 Yorumla
Soran+1 yılefendim aslan erkekleri kova kadını gibi egoya doygundur. fakat erkegimiz aslan kesilip egosunu başkalarının eksiklikleri üzerinden tatmin etmeye kalkarsa, bu kova kadınına cok ters gelir.
örnegin:
aslan erkeginin yine kendini övdügü bir sohpetin ortasında, kültablasını degistiren garsonun ardından:
-bak hayatım adam 35 yasında neredeyse ama benim kültablamı temizliyor..
** * *
örnekte de görüldüğü üzere aslan erkeği ve kova kadını birlikteliği gerçekten ideal olabileceği gibi, bu beraberliği etkileyen burçlar dışında bazı gizli güçler vardır **
Soran+1 yıl"allaaaah seyreyleyelim eglenceyi" iliskisidir bu iliski...
oncelikle "hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarim"ci kova erkegi, "beni ne muhendisler ne doklar istedi"ci aslan kadiniyla muhtesem ego carpismalari yasayacaktir... iste bu carpismalar ne kadar keyifli olursa, iki tarafta o kadar senkronize bir sekilde dotu birbirine kaptiracaktir.. "libidom semalarda gezerim" kova erkegi, "her an herseye hazir" aslan kadiniyla hayatinin cinsel deneyimlerini yasayacaktir... iş bu iki asamadan sonra, adam gibi kisisel derinliklerini de paylasabilirler ise cok mutlu mesut bir çift olacaklardir.
+1 yılBalık aslan
01 Yorumla
Soran+1 yılbalık burcu kadını gözyaşlarının ve duygusallığının ardında sakladığı o müthiş politikliğiyle ve kadınlığını bol kullandığı ikna kabiliyetiyle aslan burcu erkeğinin nabzına göre şerbeti, yüksek dozda verdiği sürece yürümesi muhtemel ilişkidir.
aslan burcu erkeği ise pohpohlandığı sürece ve sözünün geçtiğini, ilgi duyulduğunu hissettiği sürece, gerek yürüyüşüyle, gerek hassaslığını ön planda tutuşuyla kadınlığını her daim hissettiren bu hamsiciklere uygun bir tava olacaktır.
Oğlak..
01 Yorumla
Soran+1 yılbu burcun kadini toplumda çok begenilen zarif insanlardandir. ayni zamanda akilli bir kadin oldugundan kimseye kolayca güvenmez. gerçekçi olan bu kadin erkeklerden daha temkinli ve kuskucudur.
oglak kadini havailikten, saygisizliktan ve cahillikten hiç hoslanmaz. seçtigi insanlar kültürlü ve zeki olacaktir. oglak burcu kadinindan ideal is kadinlari çikar. seçtigi iste basariya hemen kavusur, çünkü enerjik, hirsli ve dikkatlidir.
oglak burcu kadini evlilige de bir is gözüyle bakar. bu yüzden evliliginde planli bir hayati olur. her seyi kolaylikla idare edip planli bir yasam için mantikli önlemler alir. bu kadin parali bir es yerine kibar, nazik ve entelektüel birini arar. oglak kadini esini destekler, onun yükselmesi için tüm gücünü kullanir.
onda esrarli bir hava vardir. bu da erkeklere çekici gözükmesini saglar. mantigiyla hareket eden bu kadin için dostluk çok önemlidir. gezmeyi ve eglenceyi çok seven oglak kadini gürültülü yerler yerine kibar ve ilginç yerleri tercih eder. hayata
+1 yılBen oglak o yengec
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok güzeldir. oğlak kadını hep işinde başarılı, hırslı, tuttuğunu koparan olarak tanımlanır. işte böyle katı ve disiplinli görünen oğlak kadını bir tek yengeç gibi duygusal bir erkekte aradığı rahat ve sıcak kucağı bulabilir. onun yanında istediği kadar şımarır, küçük çocuk gibi yaramazlık yapar. yengeç erkeği de doğası gereği hep çocuktur biraz, o da şımarır eşiyle beraber. her daim cicim aylarındaymış gibi yaşayabilirler.
oğlak kadınının pratik ve analitik bir zekası vardır. bu özellikleriyle evini kolayca çekip çevirebilir. bu aslında yengeç erkeğinin biraz da işine gelir. aslında "evin erkeği" rolüne en iyi uyan burçlardan biri olmasına rağmen, bir tarafı hep çocuk olduğundan böyle büyük sorumluluklar boğar onu.
ikisi de özgürlüğüne düşkün, seyahat etmeyi seven tiplerdir. birlikte bir sürü yere gitme planı yaparlar ama ikisi için de evleri biriciktir, dönüp dolaşıp evlerinde olmak isterler.
ikisi de sorunlarını konuşarak halletmeye çalışırlar. "kızgın" değil, "üzgün"dürler, bu yüzden karşı tarafa acı çektirmek gibi düşünceleri olmaz. yine bu yüzden fazla küs kalamazlar. sorunlarını halledene kadar saatlerce konuşabilirler ama o masadan küs kalkmazlar.- +1 yıl
bir cogu yanlista olsa saol
Soran+1 yılahah işte burç sonuçta :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslan sevdigim bey başak
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşak burcunun egolara tahammülsüzlüğü ama aslan burcunun ego tanrısı olmasından dolayı tekler bu ilişki öncelikle bunu bilin.
ancak, kalite olarak gayet üst düzey bir ilişkidir. ilişkinin tarihini bile yazabilirler, kanımca sosyal yaşantıları ikisinin de paralel olmasından da ortak zevkleri vardır. aynı dili konuşabiliyor olabilirler zira her ikisinin de hayat görüşleri taban tabana zıtlık göstermez.
başak burcu kadını şunu bilmeli ki, katlanamayacağı, dayanamayacağı bir riski almamalı. zira aslan burcu erkeğinin geri döndürmek, af diletmek, süründürmek, cezalandırmak zor. dolayısıyla, kavgalarınızda, sürtüşmelerde ya da isteklerinizi yaptırma da doğru stratejileri belirlemeniz gerekebilir.
aslan burcu erkeği de şunu bilmeli ki, başak burcu kadını zor mutlu olabilir gözükse de, onun güvenini kazanmaya bakın. kazandığınızda, mantık abidesi bir kadını bile tanrı olduğuna inandırabilirsiniz. eğer söylediğiniz sözde, yaptığınız davranışlarda bu ortamı sağlarsanız, ulu manitu edasıyla kadının hayatında yer alabilirsiniz.
mutlu olun.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılburcum akrep sevdiğim ikizler
09 Yorumla
Soran+1 yıluzak durulması gereken erkeklerin başında gelen ikizler beyimiz asla ve asla akrep kadınına uygun değildir.. akrep derindedir ikizler su yüzünde.. yalancı ve ikiyüzlülüğün kitabını yazmış olan ikizler beyimiz akrebi kandıramaz hafiften laf sokar akrep ikizler hırçınlaşır yalanlar yetmez suçlar.. ama akrep dururmu en son bu adamın sadece kendisine değil etrafına söylediği bütün yalanları su yüzüne çıkararak ikizlere büyük darbeyi vurur.
Cevap sahibi+1 yılKızım korktum be
Soran+1 yılKorkma be kotu degiller bence bunlar benim yorumum degil benim ikizlerle sorunum yok :)
Cevap sahibi+1 yılHa iyi o zaman :)
Soran+1 yılBen iyi ablasiyorum yani:)
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun ne
Soran+1 yılben boğayım :))
Cevap sahibi+1 yılHım anladım :)
Soran+1 yıl:)).
+1 yılikizler
01 Yorumla
Soran+1 yılboşboğazın allahıdır ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir.
kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye*car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir. evet potansiyel cadalozdur bu hatunlar*.. ikna konusundaki başarıları da göz ardı edilemez hem..
ayrıca hamarattır bu kızlarımız genelde. sadece yemek açısından değil sofranın güzelliği, yeme içme adabı konusunda zevk sahibidirler..
herşeye rağmen çok sevdiğim ikizler kadınları olduğunu belirtir buradan hepsine selam ederim.
+1 yılBalık yükselen Aslan
04 Yorumla
Soran+1 yılson iki yıl içinde bu burç hakkında master yapacak kadar araştırma yaptiğim ve takip ettiğim bir erkek. aşk adamıdırlar. çapkın diye düşünülmesinin altında aradığı aşkı bulamamak ve ısrarla ve inatla o aşkı bulmak için bir sürü deneme yanılma yapmalarındandır. sevilmeye dokunulmaya çok ihtiyaçları vardır. doğuştan şanslı olurlar. çoğunlukla işleri yolunda gider bu burcun erkeklerinin. içine kapanıktırlar. o derece duygularını söyleyemezler ki sallamıyor, umursamıyor izlenimı bile uyandırabilirler, aslında çok sevdiği için konuşamaz. aşık olduğu kadının yanında çok heyecanlanır.
- +1 yıl
Beni tanıyor gibisin 😄 senin burç? 😕
Soran+1 yılagfsgjags ben boğa :D
- +1 yıl
😊😊
Akrep -kova
03 Yorumla
Soran+1 yılOldukça kıskanç, talepkâr davranışları olan Akrep ile, bağlanmayı ve söz vermeyi sevmeyen Kovanın anlaşması çok güçtür. Fiziksel olarak ilk anlarda ortaya çıkan çekim, Akrebin ihtiraslı yapısıyla karşılaşınca, Kovayı ürkütebilir. Aşka karşı daha mesafeli bir davranış şekline sahip olan Kovanın, Akrebin yoğun duygularını ve kuvvetli cinsel dürtülerini anlamakta da güçlük çekmesi çok normaldir. Ancak her ikisinin de keskin bir zekâya sahip olması, ortak bir alanın doğmasına ve alış-verişe girmelerine neden olabilir. Zodyakta oldukça zor bir etkileşim içinde bulunan, Sabit burçlardan Akrep ve Kova günlük yaşamda olduğu gibi, hayatın geri kalan kısımlarında da anlaşmakta zorluk çekerler. Akrebin stabilizasyon ve önünü görmek arzusu ile Kovanın özgürlüğe ve yeniliğe merakı ortak noktanın bulunmasını iyice zorlaştırarak, genellikle kısa süren bir ilişkinin yaşanmasına neden olur. Cinsel yaşamda da benzer problemlerin yaşanması söz konusudur. Akrebin hayatında cinselliğin önemi oldukça büyüktür. Oysaki Kova cinsellikten çok daha uzak bir yapıdadır. Akrebin tutkulu yaklaşımları, Kovayı ilk zamanlarda harekete geçirse de, zamanla Akrep ile yaşanan cinsellik bir angarya halini alabilir.
Soran+1 yılahahah ricalar :)
+1 yılOğlak
06 Yorumla
Soran+1 yılsag gosterıp sol vurabılecek erkek cheshıdıdır, burcunun kadınından daha tehlıkelı olup, parayı dunyadakı hersheye tercıh edebılır, ınadına ayak dıremezsenız bır sure sevımlı gozukur, o arada sızı mahvetmenın planlarını yapıyordur oysakı, ıyı yonlerı de mevcuttur; sorumluluk hıssı, kendı kendıne ogrenme ve ogrendıgını uygulama kaabılıyetı gıbı, bır de eshını ya aldatmaz ya da aldatsa bıle ıkıncı ılıshkısını ustalıkla saklar, ve ılıshkı evlılıgını tehtıd etmeye bashlarsa eger , ıkıncı kadının kıchına tekmeyı koyar derler bu burc erkegı ıchın, esh olarak secheceklere mujdeler (artık nası bı mujdeyse), ıkıncı kadın olucakları ıtınayla uyarırız. (ta bashında uzak durursanız sorun chıkmayacagını da garantı ederız)
- +1 yıl
yalan yalan söylüyorsun :) tutmadı
Soran+1 yılparayı seven, çalışkan, işini diğer hayati fonksiyonlardan önde tutan, aşk yaşamak isteyen ancak bu istemi sürekli ertelemekte bir sakınca görmeyen, kafasında kendiliğinden kaıplar bulunan, sabit fikirli, iletişimi sevmesine rağmen işine geldiğinde ancak iletişim kuran, çok geç karar veren, karşısındakinin sabır katsayısı ibresini zorladıkça zorlayan, yaratıcı olmasına rağmen hep meşgulum kırmızı ışığında duran, anlık hırslarla karar veren sonra bin pişman olan, ağzına geleni söylemesiyle ünlü, duygusal yönünü daha fazla ortaya koymayı becerebilse daha mutlu olabilecek kişilerdir oğlak burcu erkekleri...
- +1 yıl
yok yinr bilemedin yani %20 siniancak bildin :)
Soran+1 yılben gidiyorum :D
- +1 yıl
bencede iyi olur :):)
+1 yılIkiside
04 Yorumla
Soran+1 yılikiside?
- +1 yıl
Ne alaka ikiside asdfg
kusura bakma yay burcuyum
Soran+1 yılgshjagasha dengesiz :D
- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep..
03 Yorumla
Soran+1 yılgenelde hatları yuvarlak olur. ne kadar zayıflasa da kalçaları ilk olarak göze çarpar yerleridir. bundan hep şikayet ederler. kıskançtır, kincidir. sevdikleri insanlar için herşeyi yapabilir. dost olduğunda gerçekten dost olur. öylesine olan hiçbir şeyden hoşlanmaz. genelde başkaları konuşurken, aklında hep başka şeyler olduğundan, söz kesme olayı vardır -ki bunun için çekilmez çoğu zaman. komiktir. güldürmeyi sever. taklitler ve bilumum şebeklikler beklenebilir akrep kadınından. kendi içinde fırtınalar kopar. sürekli bir devinim içindedir. hafızası çok güçlüdür ve bunun yüzünden "şimdi"yi genelde yaşayamaz. hep eskilerde bir yerlerde takılıp kalır. dedikoducudur. konuşmayı çok sever ama sadece sevdiği insanlarla. kötü açılarla psikolojik sorunları olur, tikleri veya tırnak yeme gibi sorunları da vardır bu yüzden.
- +1 yıl
Bir insanın fiziği bu kadar iyi mi tarif edilir yahu..
Aşırı kıskanç değilim, ama kinciyimdir.. dedikodu yaptığımı düşünmüyorum.. Genelde dinleyen tarafımdır.. Ama çok konuştuğumda olur.. Tik olarak boynumdan öpülmesi gıdıklıyor beni.. Tırnak yemem, uzundur tırnaklarım..
Yorum için teşekkürler..
Soran+1 yılben teşekkür ederim sevindim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYay benim aslan sevdiceğimin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ilişkide ikili içlerindeki ateş enerjisi ile sonsuza kadar konuşup, birbirlerini motive edebilir. hatta bu beraberlik sayesinde sadece konuşmayıp, konuştuklarını hayata da geçirebilirler. her iki burç hayattan zevk almayı bilir ve beraber yapacakları bir çok hobi bulabilirler. her ikisi de macera ve eğlenceden hoşlanır.
genel olarak yaylar burçların içinde en filozof olanıdır, öğretme ve anlatma iç güdüleri kuvvetlidir. herkese hayatlarını nasıl iyileştirip, geliştirebileceklerini göstermekten büyük zevk alırlar. teknikleri pratik olmasa da, yetenekleri fikirler ve inançlar alanındadır. yaylar ilişkilerinde partnerlerinin vizyonunu genişletir, onları hayatın her türlü ihtimaline karşı hazırlayıp, problemlerine çözüm olurlar. yay burcunun sembolü oktur ve bu okun ucu devamlı yukarıya doğrudur. pozitif bir görüş açısı ile bir sonraki fırsatı görüp, kendini ve partnerini buna odaklar. filozof ve öğretmen olarak bu burç ikili ilişkilerde konuşmaların çoğunu yapıp, her konuda yorum yap
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. koç burcuyum
01 Yorumla
Soran+1 yılhenuz yukselen burcun ke$fedilmedigi bir tarihte insanlari 12 farkli tipe ayirmak yeterli gelmeyince "bir de bunlari erkek kadin diye ayiralim" kaygisi sonucu astroloji dergilerinin uydurdugu sinif.. koc burcuna mensup erkekleri betimler..
genelde bu dergiler bu tur tipleri $oyle zirvalarlar: "koc burcu erkegi her$eyi olmasi gerekenden daha cok isteyebilir ve bazen de tam aksine tamahkar olabilir. a$k ili$kileri duygusaldir ve romantizmi dorukta ya$amaktan cok da ali$ilmadik bir haz alirlar. bazen sert olabilirler ama bu yumu$ak yureklerinin sonradan ortaya cikmasina engel olmaz. bir$eyi yapmak icin istemeleri yeterlidir. u$engecliklerini yeterince istediklerinde kolayca yenebilirler ve buyuk ba$arilara imza atabilirler. evlenme konusunda kararsizlardir. renkleri mum mavisi, madenleri titanyumdur.. toprak elementidir.."
+1 yılÖküz
04 Yorumla
Soran+1 yılideal burcun:inek
- +1 yıl
Ama yok !😓
Soran+1 yılbakmayı bileceksn jshkjd
- +1 yıl
Cesaretimi toplayıp baktığım gün buzağ gördüm 😖😄
+1 yılYay. Koç
03 Yorumla
Soran+1 yılMaceraya bayılırsınız, Yay ile birbirinizi bulmanıza şaşırmamalı. Artık birlikte Afrika'da safariye mi çıkarsınız, ortak bir konuda birlikte ders mi alırsınız, ne yaparsanız bu ilişki çok eğlenceli olacaktır. İkiniz de ateş elementleri olduğunuz için tükenmek bilmeyen fikirleriniz var ve etrafınızdaki dünyayı merak edip durursunuz. Her açıdan çok uyumlusunuz. En sonunda kendiniz gibi idealist birine kavuştunuz. Ateşli fikir alışverişlerinizle beraberliğiniz renkli olacaktır. Yay'la birlikte dünyayı iyileştirmek üzere ortak bir amaç için çalışabilir ya da sıfırdan bir ise başlayıp onu devleştirebilirsiniz ama ikiniz de pratik sayılmazsınız. Doğum haritalarınızda toprak burçlarından biri yani Başak, Oğlak, ya da Boğa varsa çok daha fazla başarılı olabilirsiniz. Yay sizden daha esnek ve uyumludur. Siz ise uzlaşmayı beceremezsiniz. Aranızda bir anlaşmazlık olduğunda genelde Yay alttan alacaktır ve de bunu fazla dert etmeyecektir. Gene de çok ileri giderseniz açık sözlülüğü ile sizi anında
- +1 yıl
Yay burcu olan benim. Hoşlandığım çocuk Koç :(
Soran+1 yılaralarında çok güzel bir uyum vardır. patlamaya hazır bir doğaları olmasına rağmen, kavgaları kısa sürer. yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. koç, kalbindekileri dışa kolayca vurur ve eğer aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. ilişkinin yönünü koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. "kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşün" onun parolasıdır ve ysy kadınları da bu şartlar altın da onunla ilişkiye girerler. çünkü koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. buna karşın yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir. diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusun da onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır. koç, özgürlükçü bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. evlendikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. çünkü bu yönden koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir. yay kadını ve koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler diye bilinirler.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslan--akrep
10 Yorumla Sağol
00 Yorumlaboğa sevdiğim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılcanıım burçtasım :)
benm aslan onun yay
02 Yorumla
Soran+1 yılay amma yay erkeği seviyrmusuz :) zorlar anamm yaylar
Soran+1 yılyay erkeği gerçekten engel tanımaz. daima macera ve meydan okuma arayışındadır. gittiği her yerde gözüpek girişimlerde bulunabilir. cesaret ve atılganlığı aslan kadınının hoşuna gider. bunun yanı sıra, sorumsuzluk ve duyarsızlığın da söz konusu olduğunu görecektir.
ikisi de aynı mizaca sahiptir, çoğu konuda aynı düşünceyi paylaşır ve çok iyi anlaşırlar. ikisi de çok heyecanlı olduğundan, bazen tabakları kırabilirler. kinci değillerdir. yay erkeği, açık fikirli, yaşamdan zevk alan, aslan kadınının beraber çok iyi eğlenebileceği bir tiptir. ancak dışa dönüklüğü, arkasında güvensizlik ve kendinden emin olmama duygusunu gizleyen bir aldatmaca olabilir.
çok yüce gönüllüdür ve aslan kadınının çılgınlığa olan eğilimini paylaşır. ama dikkat! ciddi finansal zorluklara düşebilir. aslan kadına bu konuda sınırlara dikkat etmelidir. çocukları olduğunda, sorumluluk sahibi ve ayakları yere basan birine dönüşür.
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler-İkizler
03 Yorumla
Soran+1 yıl"iyi ki beraberler, bu şekilde dört kişi mutsuz olacağına sadece iki kişi mutsuz oluyor." gibi bir söz etmişti bir hocam zamanında. neredeyse eminim ki bu söz iki burcum insanı için söylenmiştir. işte bu yüzdendir ki iki ikizler insanlığın selameti için birlikte olmak zorundadırlar. ya da değildirler, ne bileyim ben.*
zö edit: burcum insanı diyorum dikkat edersen, iğneyi kendime batırıyorum da, olmayan çuvaldız bu arada kime giriyor o merak konusu. mafyanın eline mi düştük nedir.- +1 yıl
Ya çok tatlısın sen :D:D
Soran+1 yılben değil sen tatlısın asgafsj
o* burcu onunkı
01 Yorumla
Soran+1 yılhdjsgdhjgsa
+1 yılOğlak😌
03 Yorumla
Soran+1 yılgözlerinden herşeyi anlayabileceğiniz kadındır.
mantıklıdır, azimlidir, zekidir, temelde şanslıdır. ancak karşılaştığı aksaklıklar o kadar fazla olabilir ki (bkz: satürn); içindeki şansını görmesi epey zorlaşır. etraftan "vay be" duyduğu anda farkına varır kendinin ve bulunduğu yerin.
çılgındır. kendiyle inanılmaz çelişebilir görünebilir. oysa ister öyle ister böyle tutkudur onu büyüten. ortaya çıkış anları aşık oldukları zamandır.
güvenmek ister, belki de zayıf noktasıdır. karşısındaki erkek tutarlı olmalıdır.
bir nedenle başladığı olayları sonuna dek götürmek ister. bazen sonu olmayan şeyleri asıl hedeflerinin arkasına saklar ve karşındakini yanıltır.
çok güzel sever.
çok güzel aşık olur.
ama eğer ki tutarsız, adaletsiz bir duruşunuz varsa hayata karşı sakın derim! işiniz olmasın.
zarif, tutkulu tavrını çok keskin bir şekilde üzerinize doğru salar. eğer ki çok absürb birşeyle karşısına çıkmadıysanız her daim dostunuzdur, kalbinde yeriniz durur. valla kızdırmayın derim ben,- +1 yıl
Yalnız olduğumu eklemeyi unutmusum. Guzel yorum tesekkurler😂
Balık burcuyum
03 Yorumla
Soran+1 yılsezme kabiliyetleri aşmış durumdadır, karsılarındaki erkegin aklından gecen "hmm ne guzel kızmıs" dusuncesini daha erkek pratige dokmeden sezerler ve bunu sezdikten sonra da eger erkek afet-i devran kabilinden bir sey degilse heyecanları anında kaybolur. balık burcu kadınına yalan soylemeyin, kesinlikle anlarlar ama karsılarındakini kırmamak icin bunu belli etmezler. siz "hohoho nası da kandırdım hatunu, bir b*k cakmadı, amma da safmıs be" diye gerinirken onların aklından "bu da salak cıktı" dusuncesi gecer.
asla ayran gonullu degillerdir, cok secicidirler ve zor severler ama sevgilerini de kolay kolay ölduremezler, bu yonleriyle sömürülmeye cok müsaittirler, sömürülürler de zaten.
soyle de bir soz var belki alakalidir:
'the fish doesn't think, because the fish knows everything"
Soran+1 yılarada tutuyor işte ricalar :)))
+1 yılAkrep ^^
06 Yorumla
Soran+1 yılbir kitaptan alıntı:
"harap edercesine çekici, güçlüce cinsel dürtülü ve becerikli bir sevgili, herhangi bir kadın daha fazla ne isteyebilirdi? akrep erkeği yatakta seks fırtınası gibidir. fakat yüzeyde, soğuk gibi durursa da kararlı bir aşıktır. ilgi çeken ve gizemlilik yaratan bu erkekte tehlikeli bir hava vardır. hiç kimse akrep erkeğinin, şeytanca seksi olduğunu inkar edemez. sabit bir burç olarak akrep erkeğinin bir eşe inanılmaz vefası olduğundan, bir akrep erkeği ile beraberlik uzun bir zaman sürecek demektir.
bir çok çekingen ve dikkatli oğlak bayanı, akrep’in kollarında çılgınca coşkuya sürüklenmişlerdir. onun bu çekingenliği, bunu bir fırsat olarak gören akrep’e çekici gelir. duygusal bir aslan erkeği, bir oğlak bayanını yılmaz bir şekilde şehvetin içine iter ve bu işlem sırasında kendisi bir epeyce tatmin olur.
akrep diğer venüs güdümlü burçlar olan ve akrep’in dayanma gücünün kıymetini bilen boğa ve terazi’nin de şehvetliliğinin de tadını çıkarır.- +1 yıl
Bu nedir ya çok seks var :D Olmadı bu :D
Soran+1 yılakrep diyoruz orda durcan :DDD
- +1 yıl
Bu kadar olduğunu ve olduğumu bilmiyordun :D :D :D
Soran+1 yılhaşin sjkhdkjsh
- +1 yıl
kelime dağarcığıma yeni bir kelime eklendi. Haşin :D :D teşekkür :D :D
Boğa :);
011 Yorumla
Soran+1 yılboğaar candır :)
Soran+1 yıl:) öncelikle inanılmaz erkek modeli genellikle boğa burcundan çıkar... geniş, rahat, umursamaz bir hayat sürdüklerine inanılsa da aslında çok ayrıntıcıdırlar, ince düşünürler ve duyarlıdırlar. gülmeyi severler, güldürmeyi de severler. yardım etmeyi severler ancak kendilerine yardım edilmesinden nefret ederler. her şeyi kendileri yapmalıdırlar, sorunlarını ise tek başına çözerler. sorumluluklarını çok iyi bilirler. inatçılıkta üstlerine yoktur, sabit fikirlidirler, sevdikleri insanlar için yapmayacakları şey yoktur gibi, aksi durumda yani sevmedikleri insanları alt etmek için de yapmayacakları şey yok gibidir, hediye vermeyi severler, yemek yemeği çok severler, kolay aşık olurlar, aşkı adına yaraşırlılıkla yaşarlar ancak en ufak bir kırgınlıkta, kızgınlıkta ya da yolunda gitmeyen olayda çok kolay da vazgeçebilirler. müthiş azimlidirler. çalışmayı severler en önemlisi mutlaka sevdikleri bir işle meşgul olur ya da meşgul oldukları işi severler.
burç geyiği kitaplarına göre en iyi başak, oğlak ve boğa burcu insanları ile iyi anlaşılar...
güzel bir renktirler hayatın içinde...
niye benim hiç boğa burcu bir sevgilim olamadı bu güne kadar beee dedirten türde insanlardır...
Soran+1 yılricalar bence en iyileri boğalar dan :)
Soran+1 yılben tesekkur ederm :)
Soran+1 yılo ne
Soran+1 yılha ok iyi geceler :)
+1 yılKoç Burcu
01 Yorumla
Soran+1 yılenelde suratı asık olsa dahi küçük bir kıvılcımla çok çabuk patlar, espri yapar, eğlendirir.
abest esprileri veya saçma diyologların adamıdır. her işe elini atar doyduğu an bırakır.
önemli olan uğraştığı etkinlikteki kendi belirlediği zirvedir. bir işe girmeden önce "ahanda şuraya kadar gelsem bana yeter" derler ve oraya gelene kadar uğraşırlar ve de gelirler... sonra da bırakır başka bir uğraş bulurlar. önemli olan çevresindekilerin zirvesi değil kendinin belirlediği küçük zirvelerdir.
çok zor aşık olur. beynindeki mükemmel'i bozamazlar. sonraları o mükemmelin bozulması gerektiğini, bozulmazsa mutlu olamıyacaklarını anlayana dek pek kızları umursamazlar.
süper bencil insanlardır. tek başına mutlu olabilirler. biraz narsistlerdir.
dostluğa da çok değer verirler, vefalıdırlar. arkadaşlarının doğum günlerini bilirler ya da unutmamak için çaba gösterirler.
Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Başak
01 Yorumla
Soran+1 yılmükemmelliyetçi, detaylara önem veren, savunduğu konuyu ya da olguyu sonuna kadar taviz vermeden savunan, titiz ve düzenli, don quijote, dış görünümüne de oldukça önem veren, çok kitap okuyan, insanlarla çok fazla içli dışlı olamayan/olmayan, haksızlıklara hiç gelemeyen, zaman zaman sinirlenen ve bu yüzden kırıcı olan, oldukça espritüel, yalnız yaşamayı seven/sıkılmayan, gerçekten sevdiği ve yakın duyduğu kişilere son derece sadık, dışardan bakıldığında çok soğuk ve mesafeli görünen fakat yakından tanındığında bunun tam tersi olduğu görülen, ince ruhlu, mantıksallık ile duygusallığı çok iyi harmanlamış, yemek seçen, çok çalışkan, her fırsatta insanlara yardım etmeyi seven, analizci erkek.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşak
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşak kadını, tertipli, iyi giyimli ve bir şekilde dizginlenmemiş şekilde seksidir. bu topraksı niteliğini göstermekten korkmayan bir kadındır. fakat onu nerede ve ne zaman ortaya koysa dikkatli olur. onun için seks daha çok, devam edip giden uzun süreli bir ilişkinin bir parçası olmaya namzettir. doğru bir eşle şaşırtıcı bir şekilde seks isteklidir fakat bir erkek onun biçtiği standartları enine boyuna ölçmek zorunda kalacaktır. bu kadın erkeği için yüksek standartlar koyar ve onun kendi ideallerini yaşamasını bekler. bu oldu mu başak kadını hayattan zevk alır." der seks ve burçlar isimli kitap.
seksüel uyum içinse şunlar yazmaktadır: "başak kadınının onu tahrik edecek birine ihtiyacı vardır. bir yengeç erkeği, hassasiyeti ile bu oyunu oynayabilir; bir oğlak erkeği de keza. ve akrep’in ateşli şehveti onu çabucak nadir bir şehvet anına sürükleyebilirdi. eğer birinin de onu anlamasını istiyorsa balık en uygun erkektir.
başak hizmet etmeye derin arzusu olan bir burçtur. en olmayacak birleşim aslan erkeği ile başak kadınıdır. fakat bu aslan’ın mükemmel bir servis umduğu yerlerde işe yarayabilir ve başak kadını bu burcun azgınca fantezilerinden tahrik olabilirdi.
bir boğa erkeği kesinlikle bir başak kadınının değerini bilecektir fakat başak yaratıcı özelliklerini ortaya koymadıkça onu biraz hımbıl bulabilir."- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılricalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen başak o yengeç
00 Yorumlaaslan
03 Yorumla
Soran+1 yıl"aslan
evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım... "
kaynak:inboxtaki "astrologunuz depresyonda" konu baslikli e-mail..
Soran+1 yılgfsaghfha
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Burcunuz ne? Sevdiginizin burcu ne gelin size taktik verip yorum yapayim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler