Sevgilim beni abimden kıskanıyor ne kadar haklı sizce?

Benim babamın önceki eşinden oğlu var. Aramızda 6 yaş var ve ben Çocukken soğukluk vardı aramızda ama liseye başladığımda abi kardeş gibi olmuştuk artık. Bana kız arkadaşlarıyla ilgili sorunlarını anlatıp dertleşiyorduk. O bana ve kıyafetlerime karışıyordu. Evin içinde de pek kıyafetlerimize dikkat etmeden dolaşabilirdik. Abim boxerla üzeri çıplak filan dolaşabilirdi ben kızardım evde kız var nasıl dolaşıyorsun diye ben de bazen yazın askılı kıyafetlerle veya şortla yanında bulunduğum olmuştur. Amcamın düğünün de dansa kalktığımız da oldu. Ama ben hiçbir şey hissetmedim abimin de içinde öyle bir duygu oldugunu düşünmüyorum hiç.19 yıllık abim sonuçta. Neyse aramızda tartışmalar da oldu güzel günler de oldu ben üniversiteye gitmeden önce daha yakınken artık eskisi gibi karışmıyor hiç bana pek şaka da geçmiyor aramızda hala sohbet ediyoruz ama. Bunu böyle sevgilime anlattığımda o araya sonradan soğukluğun girmesinden süphelendi ve abimin br şey hissettiği için mesafe koyduğunu düşündü. Artık ben de büyüdüğümün farkındayım o yüzden kıyafetlerime ve davranışlarıma dikkat etmeye çalışıyorum eskisi gibi rahat olamayacağımın da farkındayım ama yine de sevgilimin canı çok sıkıldı bu konuya. Sizin yorumlarınız nedir bu konuda?

Sevgilim beni abimden kıskanıyor ne kadar haklı sizce?