Tesekkurler.
Kızlar, biriniz kuru fasulye tarifi verse de yapsam n'olur?
Tesekkurler.
Akşamdan kurufasülye sıcak suyla ıslancak..
ölcün 2 su bardağı olsun varsayalım..
sabaha kadar dursun sıcak suyu koyunca bi karıştır ve 1 kesme şeker at(tat veriyo) sabah o suyu süz tekrar su koy fasulyelerin üzerini geçsin kaynat kaynayınca orta ateşte kaynamaya devam etsin arada bir karıştır..
Sonra onu kontrol etmen lazım ama sertliği gidip yencek kıvama gelmişse(erimeyecek,dağılmayacak) altını kapa süz..
Ayrı bir tencerede 1 soğan(küp küp) 2 çorba kaşığı sıvıyağla kavur..içine ince kuş başıları at
Kavrulunca salça koy tekrar karıştır.
sonra fasulyeleri ekle tuz ve pılbiber at..
yarım su bardağı su koy.. 5-10 dakika kısıkta bi çeksin o suyu sonra fasulyelerin üzerini geçicek kadar su koy ve orta ateşte pişmeye bırak..
çok pis kuru yaparım valla billa(kemiki et çok yakışıyo ve soğanları kavurduğun yağa bi çimdik tereyağ atarsan mutiş oluyo)püffleride verdim turta gider..
kiz o kadar yorulmus yazmis en iyi cvb sec bari yahu :)))
cogzel aciklamissin valla okudum doymus kadar oldum sitede tatli sorusu ariyim yemekten sonra eyi gider ;)
Çayeli usulü kuru fasulye sütlü olur, sen ondan yapmışın ama ıslatmadan kaynatınca sonra çok fena gaz yapar o yav :)
Ulan öğrenci evindeyim.3 sap kalıyoz bu evde. yediğim şeyleri saymaya kalksam 3 çeşit falandır.(Pizza,Makarna,Lahmacun)
Ama ona rağmen acıdım sana be güzelim.
Dikkat ediniz bilakis gazprom gibi dev bir şirket haline dönüşebilirsiniz.
Cevap
9Cevap
Biraz eglenceli
akşam ıslatmadan babayı yaparsın!
düdüklü dicektim
o da yok
gel beni ye
uffffffffffffssssssssssssss
biri kuru fasulye yapsın beni de çağırsın yiyeyim açım lan :(
pilav ve etli fasulyemi allah adrsi versene kız bana aksam geleyim :)
Allahini seven bir musluman bu kiza bi yemek gondersin yahu yaziktir 6 aydir yemek yapamadi gitti
fasülyeleri haşlayabilirsin. ıslatmana gerek yok illa ki. yapılışına da netten bak.
Büyük ihtimalle o fasülye pişmeyecek taş gibi kalacak.
sutlu su ne be ogkkkk
fasulyenin sutle ne alakasi var kizim kek mi yapiyosun?
hee dubaide her kose basi fasulyeci var zaten :))))
kurufasulyeli sütlaç kurusütlaç ghsgdhfhkdhsgs:)
kahlo bu sağı solu belli oomas
valla tek tek ayrıntılı püf.lü yazdıydım hemide..
Hazır yemek yemeye devam et bence!
le kuru fasulye al ve ye
sana bı suprız ben cok ıyıy bı ascıyım
seni alan koca yandı
sen şizofrenimisin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar