Kızlar-erkekler lütfen bakın.. :(( Üniversitemizde aşık olduğum çocuk çok popüler ve tüm kızların gözü onun üzerinde. Ne yapmalıyım?

çocuk bu kızlar lütfen yardım edin hakkında bildiğim tek şey izmirli olduğu ve umursamaz bir yapıda olduğu ve egolu olduğu kıvanç tatlıtuğa benzetiyor herkes herkesin gözü üzerinde olduğu için tüm kızların bir farkım olmalı kızlar lütfen taktik verin, erkekler sizde nasıl bir erkeğin kalbini çalarım popüler birinin yardım edin lütfen :(

Kızlar-erkekler lütfen bakın.. :(( Üniversitemizde aşık olduğum çocuk çok popüler ve tüm kızların gözü onun üzerinde. Ne yapmalıyım??

Kızlar-erkekler lütfen bakın.. :(( Üniversitemizde aşık olduğum çocuk çok popüler ve tüm kızların gözü onun üzerinde. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar özel mesajlara tek tek cevap veremedim araştırmak istemişsiniz adını merak etmişsiniz Murat Batuhan adı instagramı da muratbatuhan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çevresinde güzel bulunan bir kızım ama reddedilmek benim asıl korkum ve bu insan da çevresindeki kızların hepsine ilgisiz yani mini etek giy yanına otur cilve yap oralı olmaz egosu bu yüzden zirvede olan biri ve de bunu öyle yapan da hep kızlar, İzmir'li olduğundan oradaki hayatını da araştırdım çok hızlı bir yaşamı varmış fakat ciddi olarak sadece 1 kızı sevmiş ve kız buna güvenememiş hızlı hayatından dolayı acaba bu ilgisizliği kızlara karşı oradan mı geliyor?