yeni geldim ve hoşlandığım biri vardi ılk görür görmez ama asla pas vermedim yani neyse sonra çocuk birkaç gün önce geldi yanımdaki kıza dersle ilgili bisey sordu sonra bana dediki çıkışta satranç oynayalım mı (ben ders aralarında bazen satranç oynarım ama satranç oynadığında bahsetmedim acaba beni tenefuslerde izliyo falan ondan mı dedi) kabul ettim okul çıkışı siniftan birini gorduk kimi bekliyosun diye sordu benimki cocukta dedki kitaplarimi almaya geldim benimkide dediki bende kitaplari almaya geldim cocuk gidince biraz daha yanima ust kata ciktik geldi satranc oynarken pek birsey söylemedi arada konu açmaya calisti biraz stresli gibiydi ilk tur ben yendim dedimki istersen sen beyaz ol dediki olur ama taşların yerini değiştirelim beyazların olduğu kısımda sandalye yok o yüzden ayakta kaliyo taşları ters çevirirsek bozulur dedim geç otur bisey olmaz dedim tamam dedi oturduk taşları dizerken ellerimiz ust uste geldi sonra maç bitince kalktık bana dediki eve neyle gidiyorsun metrobusle dedim himm peki o zaman birlikte gidelim (bunu dedikten sonra onunda benden hoşlandığını anladim) 1sn annemi ariyim diyip annesini aradı anne matematikten 98 aldım dershaneye gitmem gerekmiyo değil mi diyip telefonu kapatıp bana doğru döndü gülüp dediki normalde dershane olunca metroyla gidiyorumdaa dershane olmayınca hem metro hem metrobusle gidebiliyorum dedi sonra yolda bana sınıfla alakalı kim kimle ne yapmış dedi biraz heyecanlı gibiydi hızlı hızlı konusuyodu metrobuse bindik biraz sıkışık olduğu için içersin kolunu kafamın yanındaki yere yasladı ve sorular sordu alkol sigara kullanma hakkında ne düşünüyorsun bisiler dedim bence alkol bazen olabilir ama sigaradan nefret ederim dedi hangi takımlısın he gerçi Fenerliydin değil mi ilk duyduğumda üzülmüştüm burdan hatırlıyorum dedi evet sen hangi takımlısın dedim gs dedi arada böyle sırıtıyordu sence fiziksel ya da bedensel olarak güçlü ya da nasıl desem üstün olsan bunu diğer insanlara göstermeye çalışırken miydin diye sordu pek sanmıyorum özellikle fiziksel olarak vücudumu göstermeyi sevmem sen ne düşünüyorsun diyip aynı soruyu sordum bende sevmem falan diyip açıklamasını yaptı sonra birisi metrobusten indi bir koltuğa baktım bir yanımdaki başka kadına birde cocuga göz göze gelince bana otur sen fazla durak gideceksin zaten gibi biseyler dedi oturdum güldüm güldü aramıza bir kadın girdi sadece gözlerini ve ellerini gorebiliyordum ordan arada dışarıyı izledim kulaklığını cikardi ve elinde tuttu ama takmadan dikkatlice bana bakıyor gibiydi ama tam emin olamadım birsey düşünmeye dalmışım sanırım sonra benim ona baktığımı görünce tekrar sırrıtti ve önümdeki kadın çekildi biraz zaman geçince neden bu okula geldin diye sordu eski okulumu pek sevmiyordum hocalar kötüydü ver herkes birbirine satasiyordu gibi birsey söyliyordum sözüm yarıda kaldı benim benim inmem lazım sonra konuşuruz deyim baya bir güldü sesini ufak bir kıpırdama duydum ama gozleride gülüyordu el sallayarak metrobusten indi ve akşam istek attim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer emin değilsen hoşlanmıyordur
Abla niye css kodu yazdın emin değilim ama aynı zamanda eminimde
Ben yazmadım ablası sitenin hatası o. Ben söyleyeyim sevmiyor bunu belki birkaç ay sonra anlarsın. Kadınlar hisseder
Nerden hissetin abla yaa
Ablam erkekler kötü peşinden koşmayan, sevgisinden emin olmadığın erkeklere yol ver gitsin zaman kaybı
Ya ama cocukta ne yapsın anında gelip açılsın mii
Detayı okumadım özet geçersen yorum yaparım
Çocuk beni satranç oynamaya davet etti sonra çıkışta birlikte gidelim diye dershaneye gitmedi benimle geldi yolda sürekli konu açmaya calisti metrobustede güldü konuştuk sonra sohbet açıldı sürekli gülüyordu zaten
İlgisi var gibi ama dikkat et kendini çok kaptırma seni elde etmek için numara da yapıyor olabilir umursamaz tavırda ol
emin değilsen belli olmaz
Abi Allah aşkına 1dk önce attım nasıl hemen okudun yeme beni
ben okuma şampiyonuydum deme öyle alınırım
Aynen ayneenn
yerim seni