3 yıl önce şiddetli geçimsizlik sorunuyla boşanmış bi erkekle beraberim ve ilişkimiz evliliğe gidiyor ama babamı bir türlü ikna edemiyorum gerçekten boşanmış olmak veya 2. olmak bu kadar kötü bişeyde benim mi gözüm kör merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne iş yapıyorsun? adam ne iş yapıyor? bak ben haytı daha yeni yeni tanıyorum tecrübem yokken sevgilim olsun evleneyim ömür boyu mutlu bir yuvam olsun istiyodum ama hayatta görüş de değişiyor. şimdi tecrübelerim var ve asla birinin ikinci kocası olamam. biliyorum ki bir işi bir kere yapmış kişi ikinciyi çok daha kolay yapar. örnek vereyim kişi bir kere şampiyon olursa hep olabilir mesela galatasara, barça, real madrid, manu en az 10 şampiyonlukları vardır. hiç olmamış takımların da hiç yoktur. biraz uzak bir örnek oldu ama nasıl anlatsam ki sen olaya duygusal bakıyosun ve gözlerin körelmiş muhtemelen ne anlatsam boş olcak. şimdi de şampiyon olan takımlardan örnek verdiğim için ne alaka saçmalama diceksin eminim. ama şunu kastediyorum o kişyi bi zorla sabrı nereye kadar dayanıyor mesela evini senin üzerine yapsın veya arabasını sana versin bakalım verecek mi? genelde aranızda sorun çıkınca sen altta kalacaksı çünkü o tahammül edemez. eğer çatışırsanız da seni de önceki gibi boşayıverir çünkü bir kez yapmış tüm prosedürü biliyodur. boşanmak basit bir işlem bir dilekçe ve birkaç ay okadar yani yapmayan bilmez ve cesaret edemez ama bir kez yapan daha çabuk kolay ve ucuz yapar.
012 Yorumla
Soran+1 yılikimizde aynı okulda öğretmeniz ama evini arabasını istemekte çok saçma yani öyle maddiyata önem veren biride değil ikimizinde ekonomik düzeyi aynı çünkü
Cevap sahibi+1 yılayrıca boşanma nedeni eminim şiddetli geçimsizlik demişsin yani boşanmanın en basit nedeni. yani seni de basit bir nedenle boşama ihtimali yüksek. daha nice sebepler var ki insanlar boşanamıyorlar. bu geçinememiş boşanmış en azından şundan emin ol senle de geçinemezse nazını çekemezse boşanır. yani sen de nazlanmican ve kul köle olacagın ne isterse emir addedip yapacagın bir eş istiyorsan ona veya herhangi bir erkege koşabilirsin. çünkü böle bir kadını aryıp da bulamıyoruz .
Soran+1 yılya tamamda geçimsiz olmasının sebebi sevgilim değil eski eşi elindeki belgeleride mevcut bu konuda yani erkeğe saygısı olmayan küfürler savuran hatta şiddete varıcak türden bi çok neden
Cevap sahibi+1 yıltamam maddiyata önem vermiyorsa daha iyi isteklerini hemen yerine getirecektir. beni düşün benim herşeyim para hayata sadece para gözüyle bakıyorum ve bu halde evlememize rağmen arabamı , evimi ve maddi anlamda herşeyde önceliğimi sevgilime verdim. eğer o önemsemiyosa üzerine geçirmesin ama ver arabanı artık ben kullanayım de bakalım ne yapacak. her babayiğidin harı değildir bakalım seni ne kadar seviyor.
Cevap sahibi+1 yılmahkemede herşey usulüne uygun olmak zorundadır karar kağıdına baktıgını zannetmiyorum. anladığım kadarıyla sevgilinin idda ettiği şeyleri yazdığı boşanma dilekçesini okumuşsun. istersen bi de TÜRK MİLLETİ ADINA başlığı altında yazılan karar kağıdına bakmanı tavsiye ederim. ama bunların bir önemi yok. sevgilin haklı da olsa bişi değişmez. çünkü biz onu tecrübeli diye suçluyoruz seni çok ezer emin ol ben bütün yaptıklarıma rağmen ayrılsam yeni birini bulsam zınnık koklatmam.
Soran+1 yılkullanıyorum zaten ihtiyacım olan heran anahtarın biride bende zaten
Soran+1 yıltecrübeli olması önemli değil şu zamanlarda tecrübesiz olan erkeğe rast gelmek çok zor zaten bekar evleri birlikte yaşamalar evliliğin birçok yanını evlenmedende biliyo insanlar zaten senin sorununda güvensizlik daha doğrusu aşırı güvenden kaynaklanan güvensizlik
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman evlen anneyi babayı boşver zaten eskinin insanının sözü dinlenmez. evlen ve ömür boyu mutlu ol. sen muhtemelen bakiresin eger değilim çok sevdiğim evleneceğimizi düşündüğüm bi sevgilim oldu onla ilişkim oldu ama sonra çok şiddetli geçimsizliklerimiz başgösterdi ve ayrıldık de bakalım ne yapacak(yani eşit olcaksınız)?
şimdi sen bana sen ne diyosun terbiyesiz felan diceksin ama ben olaya objektif ve karşı tarafı zorlamanın mantıklı olduğunu düşünen biriyim
Cevap sahibi+1 yılcevap veresene ya tartışmak istiyorum:)
Soran+1 yıl:) kafam yeterince karışık ama ben çok insana güvenmem şuanda aynı ortamda çalıştığımızdanda kaynaklı birine ilkkez güveniyorum ama konuya babam gibi yaklaştığından babmla tartışıyomuşum gibi hissettiriyosun:)
Cevap sahibi+1 yılbaban akıllı adam sevdim valla.sen bilirsin hayatta herşey olabilir ana göe hareket et. yani isteklerini yapmayacak bir adam için kendini ve aileni üzme. eger ikna olduysan seni hiç bırakmicana sen bilirsin artık.
Soran+1 yılkesinlikle bende böle düşünüyorum kardeşlerim ve annemle sıkıntım yok ve onu çok sevdiler ama benim tek sorunum babam
En İyi Cevaplar
+1 yılkesınlıkle degıl ve aılene de asla katılmıyorum bunun nesı yanlıs adam hayatında bır kez enlenmıs ve bosanmıs dıye bır daha evlenemeyecek mı nasl br mantıktır bu anlamam senı sevıyorsa ve ona ınanıyorsan vazgecme
22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekküür ederim böle düşünen tek kişi olduğumu falan düşünücektim az kalsın
- +1 yıl
kesınlıkle hayır kardesım ınsan sevdıgınden hayat arkadası olmayı goze aldıgı kısıden vazgecmemelı aıle tamam da nereye kadar kımse kusura bakmasn senn yalnızlıgını yuregının acısını ıkı kelıme dındırmez sadece sevdgın yapabılır bunu
Ahhh Ahhh o duyguları bende yaşadım! Ama ben işi ciddiye bindirmeden dur dedim duygularıma. 1. boşanmış bir erkek için kadın çok basittir ve bir o kadar ürkütücüdür bu nedenle adımlarını emin atmak ister ve yavaş ilerlemeyi tercih eder buda senin açından problem olabilir. Bunları atlatmak için yeterince sabrın ve ona güven sağlayabilecek kadar gücün var mı ? benim yoktu.
2. Evliliğin farklı sorumlulukları vardır belki ilk evliliğindeki gibi şiddetli geçimsizlik yaşamayacak ama ilk evliliğinde bulduklarını sende bulamayacak !
3. Evliliğin ilk aylarında yaşayacağı adapte sorunu ? Unutma o tecrübeli..
Önemli olan senin boşanmış birini taşıyabilecek kadar olgunluğun var mı ?00 Yorumla
En yakın arkadaşım yaşadı aynı olayı kendisi 18 yaşında sevdiği 28 yaşında ve boşanmıştı hatta 3 yaşında bir kızı vardı. Arkadaşımın annesi ve babası ayrıydı iki tarafta kabul etmedi görüşmelerine bile izin vermiyorlardı. En sonunda kız kaçtı evlendi. İyi olduklarını da gördüm kötü olduklarını da her evlilikte olduğu gibi. Bire bir duygularını bilemem ama benim gördüğüm kız çok zorlanmıştı olgun olmak zorundaydı. 18'lik kız saçlarını koyu renklere boyatıp değişik tip elbiseler giyiyordu. 25 yaşında gibi görünüyordu. Davranışlarını filan hep tartmak zorunda kalıyordu. İyi yanı da adam tecrübeliydi duygularını düşüncelerini daha iyi anlıyordu.
02 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel olarak bi sorunumuz yok bizim aynı yaşta gösteriyoruz ve inanın ben yaşıma oranla daha olgun bi yapıya sahibim bu yüzden zorlanmıyoruz ve çocuğuda yok
- +1 yıl
O zaman kötü denilecek bir durumda değilsin canım evlilik daha önce başından geçmiş adam tecrübeli normal bir evlilikte yaşanan her sorunu yaşamazsınız. Ama neden boşandığını iyice öğren kesinlikle emin ol. Boşanmak hiç iyi bir şey değil sorun ondaysa aynısını sana da yaşatabilir emin ol.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
40Cevap
Yazık ya mantığa bakarmısın? Kendini onun yerine bi koy. Onları ne kadar zor durumda bırakıcaksın haberin varmı? Eş dost akrabaların ne diyecek bi düşünsene. Evlilik yapıp boşanmış biriyle nasıl birlikte olabilirsin abi, Ailen için bu utanç kaynağı. Onların başını yere egdirmeye hakkın yok !
Onlar sana emek vermiş bu yaşına kadar getirmiş. Bu konularda rızalarını almak zorundasın. İstemiyorlarsa, Sende kesiceksin ilişkini. Düzgün birini bulacaksın. O kadar herif var,bula bula boşanmısınımı buldun . Yazık ya02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar herif var evet bende bula bula boşanmışını buldum arkadaşım... yazık olan bişey yok ortada...ama etrafımızda bukadar boşanmış kişi varken onları dünyanın en kötü suçunu işlemiş gibi düşünüp yorumlamakta ne kadar doğru bunuda düşünmek lazım kimsenin başına ne geleceğini bilemeyiz veya benim başkasıyla evlenipte boşanmayacağımı...umarım başına gelmez...
- +1 yıl
Ben kınamıyorum. Sadece ailenide düşünmeni istiyorum. Onların rızası olmaması doğaldır. Neden evlenmiş boşanmış biriyle seni evlendirsinlerki. Akıl var mantık var. Lütfen onların rızalarını al, alamazsanda, yapıcak birşey yok. Onlar seni bu yaşına kadar getirmiş,emek vermiş. Bu konuda dikkat et lütfen.
+1 yılgercekten sıddetlı gecımsızlık mı... buna ınanıyormusun yada hıc onu karakterını arastırma geregı duydun mu... bence aıleler genelde ılerıyı gorur... onları kaybetmeden hareket etmelısın... bende daha once bosanmıs bır bayanla bırlıkteydım onu aıleme kazandırmak ıcın cok mucadele ettım sonunda ıkna ettım herkesı ama bır cocugu vardı ve cocuk yuzunden ayrılmak zorunda kaldık... sunu unutma cocugu varmı yok mu? cocuk varsa kı annesınde dır... yarın anneye bısey olsa o cocuk babası bakacak ve kendını buna yanı onun coucuna bakmaya hazır hıssedıyormusun... kendı oz cocugun gıbı esıt davranabılecekmısın...
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ona kesinlikle inanıyorum ve aynı okıulda öğretmeniz karekterini 1 yıldır yeterince araştırdım annem ve ablam onu çok sevdiler ve çocuğu yok sorun sadece babam
- +1 yıl
baba bedduası cok kotudur uzerıne alma derım... anlamıyorum ben bekarım ve sende bekarsın neden bosnmıs ınsanalra kalplerımızı kaptırıyrouz yanı bu kotu bısey degıl herkesın basına gelebılır ama bosuna davul dengı dengıne calar demıyorlar
Soran+1 yılBen neden bu kadar ağır tepkiler verildiğini anlamıyorum ama ve aşk bu işte nereye konacağını bilemezsin
- +1 yıl
neden tepkı verılır cunku o kadar buyutuyorlar murvetını gormek ıstıyorlar... ve allı pullu gelın olsun dıyrolar... yanı baban haklı bır yandan dugunde kulaktan kulaga damatın ıkıncı evlılıgı bosanmıs vsss dedıkodular olacak... allah kımseye gostermesın herkesın basına gelebılır fakat bu bıle daha ılk gunden ımajdır... kımsenın agzı torba degıl... o adamı babana sevdırmeden evet deme... cunku yarın babanın evıne getırdıgınde babanın ona bakısından sen rahatsız olursun...
Soran+1 yılhaklısın... teşekkürler
+1 yılYaşın Daha 23 Evli VE 6 Yaş Büyük Biri Yerine Kendi Yaşına Uygun Evlenmemis Biriyle Olmak Varken Siddetli Gecimsizlikten Dolayı Ayrılan Biriyle Birlikte Oluyorsun Bu Adam Siddetli Gecimsizlikten Ayrıldıysa Ve Senle Evleniyorsa İlerde Sende Olmıcağı Ne Malum ? Adamın Günahını Almak İstemem Ama Bu Olayı Yaşayan Biri Sende Yaşatmıcağı Anlamına Gelmez Ondan Evlilik Bu Yapıcaksan Adam Gibi Sıfırdan Yap Sevdiğin Adam Akıllı Birini Bul Ona Kapılma Derim İlerde Çok Üzülürsün Gencliqine Yazık Edersin Yinede Karar Senin Ben Sadece Üzülmemen İcin Bi Arkadas veya Kardes Olarak Tavsiyeyi Göz Önünde Bulundurmanı Rica Ediyorum ..
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:(
- +1 yıl
Üzgünlük ?
Soran+1 yıldiğer yorumlar malesef üzdü beni
- +1 yıl
Gercekler Ama Millet Senin Kötülüğün Hakkında Birsey Demiyor Okudumda Öyle .. Ondan Üzülme Lütfen ..
+1 yılNadiren de olsay aileler yanıla bilir ama genel anlamda baktığında ailenin bunca yıllık hayat, evlilik tecrübesi, bu yaşlarına kadar gördükleri duydukları...
Yani bunca yıllık bir birikim ve deneyim bir konuda seni uyarıyorlarsa elbette bir bildikleri vardır ve o yüzden bence onları dinle.
Tam tersi olamaz mı? Tabi ki olur ama bu gerçekten de çok nadir olan bir şeydir.
En basitin den aradan kaç yıl geçerse geçsin en ufak bir tartışma konusunda eşine "ilk karına şunu yaptın ama bana yapmadın" diyeceksin. Eşinde bu olaya aşırı tepki verecektir. İşte buna benzer bir durumdan sonra olaylar bambaşka bir boyuta geçecek ve tartışmalara, huzursuzluklar artacak.
Ama bunlara rağmen mutlu yaşayan ve doğru kişiyi ikinci evlilğinde bulan bir çok insanda var olduğunu unutma.00 YorumlaBu kişiden kişiye değişir baban senin sonununda diğer kız gibi olmasında korkuyor ne malum sana da kötü davranmayacağı tabi bu kesin bişey de değil yanlış anlama ve sen ilklerini bu adam la yaşıyacaksın ve o önceden yaşamış tecrübeli belki tecrübesizliğinden dolayı ona istediği heycanı veremeyeceksin evlilikle ilgili hiç bir bilgin yok şu anda mesela ama o bişeyler biliyo yine aynı durum fikirleriniz ters düşebilir evlenince sen dersin bu o der doğrusu bu öyle yapılmaz falan filan işte ama mutluda olabilirsiniz tabiki
00 Yorumlamesela ben kendi durumumdan örnek vereyim, geri getirme büyüsü yaptırmıştım medyum ali gürses diye bir medyuma, bir haftada yaptı gönderdi, sonrasında bana geri döndü özürler diledi ben affetsem gayet mutlu bir ilişkimiz olacaktı ama ben istemedim tek istediğim hatasını anlamasıydı ders olsun istedim gayet de işe yaradı ondan sonra sırf ben istemedim diye herkes kendi yoluna gitti
medyum ali hoca zaten destek veren bir medyum hoca destekten kastım sorularına falan cevap veriyor detaylı şekilde, merak ettiklerini direk kendisine sorabilirsin, yasak mı bilmiyorum ama mailini ve numarasını bırakayım yine medyumalibey@ gmail. com maili 0535 590 62 75 numarası kendisinin, bana sormak istediğin bişey olursa yanıtla akşamları bakıyorum cevap veririm :D :D <300 Yorumlaşiddetli gecimsizliğin nedeni adam değil de kadın olduğuna inanıyormusun ki ? inanmıssın belli .. birisi le beraber olmak sorun değil. herkesle beraber olabilirsin ama ailenin de hassas oldugu noktalar var ise bunları da dikkate almalısın. yasın gecn galiba bu yuzden mantıklı kararlar vermen biraz zor. tecrubelendikce bazı seyleri daha iyi anlayabileceksin.
00 YorumlaAileni dinle derim .. Seni de birakmayacaginin GARANTISINI mi veriyor? Birde kiyaslama boyutu var tabiki... Her ne kadar aralarinda artik hicbir bag olmasa bile bir bayanin en nefret edicegi seylerden birisi esinin kendisini, eski karisi ile kiyaslamasidir bence konu her ne olursa olsun..
Gunun birinde pisman olursun, uzulursun..00 Yorumlagelsinler adam gibi istesinler seni, adam düzgün biriyse zaten baban ikna olacaktır ikna olmassa bikaç kez daha gelirler sen de içten içten ikna edersin babanı.
bunun yanında şu riski de göze almış oluyosun ki, Allah korusun evlenip sen de boşanırsan bu heriften ömür billah kafanı düdüklerler sizinkiler yani bunu da yaparlar yani01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya...
Bence sorun yaşarsınız. Mesela benim çevremde de öyle biri var. Evlenip boşanan biriyle evlendi. Şimdi sürekli huzursuzlar. Hep eskiler mahvediyor onların huzurunu. Yok eski eşi,eski baldizi,eski kaynansı felan filan. Ama tercih senin. Her insan bir değil sonuçta.
10 Yorumlabence evlılık yapıp ayrılmıs olası sorun degıl neden ayrıldıgı sorun bunun nedenını aılene bır sor hangı acıdan ters bakıyorlar olaya ne yazıkkı bızım toplumumuzda erkegın bakıresı olmuyor...
10 Yorumlabi insan birşeyi bir kere yaptıysa ikincisi ona daha kolay gelir düşüncesi ve sonuç olarak işin içinde şiddet cümlesi geçtiği için genelde erkek hareketi olarak algılandığından ailenin böyle düşünmesi çok normal zor bi durum ama o sevmeninde sonuçta bi sebebi var onu da bi tek sen biliyosun bunu onların anlamasını bekleme... kafana koyduysan yap yada vaz geç onların seni anlama ihtimali sıfır üzgünüm ama bu böyleee...
00 Yorumlariskli bir evlilik olacağından ben olsam bende izin vermezdim adam şiddetli geçimsizlikten boşanmış aynı duruma sende düşersin diye tedirgin durumdalar hem daha yaşın genç acele etmene gerek yok başka birini bul. birde aileni seviyor olmalısın elin adamı için ailene sırt çevirme kaçma falan ayakları olmasın aman diyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılhhayır canım niye kaçayım ikna etmeye çalışıyorum ben sadece
Seversin,önüne yaş farkını koyarlar.yok dul olmaz derler.bunlarıda aşsan din derler,ırk derler..
Neyse!,yaşanmamış aşklar ülkesinde seninki ilk değil..110 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ne ilk nede son olucam biliyorum...ama çok zor bir durum kesinlikle...
Soran+1 yılkaç yaş var aranızda?
Soran+1 yılya 20 -36 farklı 30-46 farklı karşılanıyo biliyosun
Soran+1 yılevet aynen babama bağlıyız...
Soran+1 yılişte 20 yaş küçük görülüyo ama 30 olgunluk olarak kabul ediliyo aradaki fark burdn kaynaklanıyo valla arkadaşım inşallah sizde ikna edersiniz seni çok iyi anlıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılablam evlendi babam ilk baş kabullenemedi ama zaman herseyn ilacı diye boşuna denilmiyor şuanda 2 yıldır evli ve hamile kararını sen ver..
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...teşekkürler
nedenn boşanmış birr erkekklee beraberrsinn Öncee bunuu kendinee sorr oncaa bekarr hiç evlenemmişş erkek varkenn ? bencee baban haklıı kimsee bakire birr kızıı boşanmışş birr erkeklee beraberliğii olsunn evlensinn istemezz..
00 Yorumla1. Boşanma sebebinden emin ol.
2. Senin yaşın daha çok küçük, senin yaşın 40 onun ki 56 olsaydı anlardım, ancak şu gördüğüm portre hoş değil.
3. Boşanmış biriyle evlenmek kötüdür diye genelleme yapamayız, 1 ve 2 nu.lı maddelere dikkat.12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım ben 23 o 29 yaşında bizim aramızda 16 yaş fark yok aşağıdaki yorumlara bakarsan başkasıyla karıştırdığını anlarsın evet boşanma sebebinden eminim
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. evlenmiş boşanmış olmak bu memlekette adı konulmamış suc zaten yada bulaşıcı bir hastalık kafalar böyle malesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bosanmis bir erkekle evlilige dogru ilerliyodum.. ailemi ortada bi cocuk olmsina rahmen ikna etmek kolay oldu.. olmaz olaydi...
bosanmis erkekler cok zor... onu söyleyim.
ailenin sözünü dinle derim.03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi zor oldu?
Cevap sahibi+1 yılsöyle zor... sende ki kusurlari eski karisiyla karsilastiriyo... kücücük bi hatan olsa bile onu kocaman edip büyütüo.. ve sonunda elini ayagini cekiyo senden.. ayrilmak istiyo.. cok dikkatli olman lazim.
Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. İlk eşiyle geçinemeyen senle ne kadar geçinecek ? Ayrıca ailene hak ver herkes evladını dengi biriyle evlendirmek ister.
10 YorumlaBen boşandım, tekrar evlensem esime “Gül gibi bakarım “
İyi birisiyim.
Alin size karşı cepheden bakış açısı10 Yorumlaçok bilgi vermemişsin, sanırım arada yaş farkı ve çocuk var ki baban bu kadar celalleniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır 6 yaş var ve çocuk yok
+1 yılaileni dinle bence. onlar her zaman her şeyin en iyisini bilir. kimse de vazgeçilmez değildir. yaşın daha genç. sana daha uygun daha iyisini bulabilirsin.
00 Yorumlaneden kötü olsun efendi temiz çaliskan biriyse seni mutlu edebilecekse niye olmasin hayat bu herkesin basina gelebilecek seyler
08 Yorumla
Soran+1 yılbende böle düşünüyorum herkesin başına gelebilir ama yorumları okudukça toplumun genelinde kötü karşılandığını düşünmeme sebep oldu
Soran+1 yılevet annemede aynen böle sölediğimde beni anladı ve tanışıncada çok sevdi ama babamı ikna edemiyoruz
Soran+1 yıloda ben konuşayım diyo ama babmın tepkilerinden korktuğum ve babamın onu terslemesinden ve üzmesinden çok korktuğum için ben istemiyorum
Soran+1 yıloda aynı böyle diyo küfretsin dövsün gerçekten sesimi çıkarmıcam ama en sonunda sadece beni dinlesin diyo sonunda sen varsın diyo bunların hiçbiri seni kaybetmiş olmaktan daha çok acıtmaz beni diyo
Boşanmış olmak veya ikinci olmak , benim bütün büyüklerim tarafından "evet okadar kötü olan birşey" şekilnde yorumlanmış bir durumdur .
00 Yorumlasıkıntı çekebilirsin en önemlisi şiddwtli geçimsizlik ama asıl nedeni sorun neymiş evlenince senlede şiddetli geçimsizlik olabilir
00 YorumlaBence evlenme.
Cunku, erkek esini biraskiyorsa guvenilmez
Kadin daha yumusaktir ama, erkek sabittir. Pek degismez.
Evlilik cok farkli bir ortam.00 YorumlaNiye bosanmis biriyle evlenmek istiyosunki , o gitsin bosanmis birini bulsun evlensin, Zaten o gecimli biri olsaydi ilk karisiyla gecinir giderdi, senlede ayni olmayacagi ne malum...
00 YorumlaKötü değil ama şiddetli geçimsizlikten boşanmışlar. İyi düşün.
10 Yorumlaşiddetli geçimsizlik yaw .s ben güvenemem açıkçası .s
00 Yorumlaaileni asla ve asla klak ardı etme , kaybeden sen olacaksın.. her zaman aileni yanında bulamazsın , başka birini bulursun ama başka bir aile yoktur...
00 YorumlaÖnyargılar ve tabular üretmekten başka bir şey üretemeyen toplumun başka bir saçma tabusu daha!
00 Yorumla
+1 yılBana kalırsa iyi bile. Çünkü boşanmış bir erkek tecrübelidir ve karşılıklı hatalardan gerekli dersleri almıştır. Ama çocuğu varsa çok iyi düşünülmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılBence hata değil saygı sevgi varsa ailenide ikna et ama onların rızası olmalı sonuçta adam evlenmiş diye yalnız kalmaya mahkum değil aklına yatıyorsa seviyorsan olabilir neden olmasın
00 Yorumlaaranızdaki yaş farkkı ne
14 Yorumla
Soran+1 yıl6 yaş farkımız var ben 23 o 29
Soran+1 yıltoplumumuzun ortak sorunu işte elalem ne der sonralardan nefret eder durumdayım elalem için yaşar olduk
+1 yılboşanınca damgayı yiyor insan ikinci bir şansıda kolay kolay herkes vermiyor inanıyorsan kararının arkasında dur geri adım atma
00 YorumlaBende bosanmis biriyim yillar once senin gibi birisi ile yenidenutlu olmayi denedim ailesine kabeul ettiremedi bitirdik olmayinca zorlamayacaksin
00 YorumlaValla beni bilemem fakat aileni üzme derim çünkü aile çok önemli senin ilk varlığın ailendir ve seni sonsuza denk ailen destekleyecektir.Ailenle anlaşmaya bak ve onları kırma derim.Hakkında hayırlısı olsun
00 YorumlaEğer sen gerçekten sevdiğine inanıyorsan ve aynı duyguları onunda taşıdığına inanıyorsan senin gözün flan gör değil ilk evliliği bir hata olmuş olabilir sen kararından vazgeçme
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle çok seviyorum ve ona çok güveniyorum...
senin iyiliğin için ikna olmuyorlardır boşanan erkekten hayır gelmez üstelik senden başka şeylerde saklıyor olabilir
10 Yorumlaannenin ve babanın sözünü iyi dinle sonra baban ben uyarmıştım demek zorunda kalmasın . yoksa yüzüne bile bakmaz .
10 Yorumlahayır bu gayet normal birşey ailenin tabularını birşekilde yıkmalısın kim ne der diye düşünüyolar şuan
00 Yorumlasonuçta ailevi bir sorun yaşamış bir bireydir. önyargılı olma, genelleme yapma ama iyice tanımadan olmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılToplum baskısı. İkinci şansa herkesin ihtiyacı olabilir. Adamın boşanma sebebi neydi.
00 Yorumla
+1 yılBir bekarla bir dul birlikteliğini toolumumuzun geneli hoş karşılamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. olmak kötü değil
ama babanın rızasını almanı tavsiye ederim00 Yorumlao erkeğin kızlığı bozulmuş daha sen neyin kafasını yaşıyorsun canım
00 Yorumlagözünün kör olma ihtimali daha yüksek.anne baba rızası almadan evlenme.
00 Yorumlahmm ilginç bişey hiçmi sevişmedinizz isim ne senin...:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. önyargıları yıkmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerde de dul yazmalı...
00 Yorumlaailen ikna olmuyorsa gayet iyi bişey
00 Yorumlasendende boşanır die kaygılanıyodur baban
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir.
00 Yorumla kısmet işleri bunlar
10 Yorumlasen hiç evlendinmi
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır evlenmedim
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmış bir erkekle beraberim ailemi ikna edemiyorum bu kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler