"Sevgilimin bitmeyeceginden eminim ama soğumaktan sıkılmaktan korkuyorum tek bildiğim ayrilmak istememek" diyen bir sevgiliye nasıl cevap verilmeli?

Bir insan neden sogumaktan korkar her erkek aynimidir? Sevgilim bana ben seni deli gibi seviyorum ayrilmakta hic istemiyorum sevgilim bitmeyeceginden eminim ama emin olamadığım tek şey sıkılmaktan korkuyorum dedi bu ne demek oluyo ben neden korkmuyorum sikilmaktan neden insan deli gibi sevdiği insandan sikilmaktan korkarmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ama benim sogumamdan sıkılmamdan korkmuyo ondan emin kendinden emin degilmis sevgisinin bitmeyeceginden ve ayrilmak istemedinden ve cok sevdiginden eminmis bitAma benim sogumamdan sıkılmamdan korkmuyo ondan emin kendinden emin degilmis sevgisinin bitmeyeceginden ve ayrilmak istemedinden ve cok sevdiginden eminmis bitek. ben anlamiyorum uzulmelimiyim suphelenmelimiyim napmaliyim
"Sevgilimin bitmeyeceginden eminim ama soğumaktan sıkılmaktan korkuyorum tek bildiğim ayrilmak istememek" diyen bir sevgiliye nasıl cevap verilmeli?