Hayır ne alaka seviyorum seni aşığım sana falan diyor.
Sizce vicdan mı yapıyor yavaş yavaş mı gitmeye çalışıyor yoksa ben mı kafam da kuruyorum. (yoğun bir şekilde ders çalışıyor bunu da biliyorum)
Hayır ne alaka seviyorum seni aşığım sana falan diyor.
Sizce vicdan mı yapıyor yavaş yavaş mı gitmeye çalışıyor yoksa ben mı kafam da kuruyorum. (yoğun bir şekilde ders çalışıyor bunu da biliyorum)
Sadece şunu söylemek istiyorum gerçekliğinden emin olamam ama seni umursamıyorsa senin gitmeni istiyordur sen sorduğunda aksini söyleyebilir ilişkiyi bitiren kendisi olmayabilir çünkü kötü adam konumuna düşmek istemeyebilir senin bitirmeni istiyordur bırak gitsin
Hayır yazınca tüm ilgisini gösteriyor sevgisini gösteriyor seviyorum seni aşığım sana diyor canımın içi bebeğim diyor. Ama eskisi kadar yazmıyor bana sınava hazırlanıyor biliyorum ama ben bana uzaklaşmış gibi hissediyorum onu. Hala da dediğin gibi mi düşünüyorsun acaba
Her gün konuşuyoruz ama geç cevap verme huyu var tusa çalışıyor. Ama ne bilim bazen gerçekten çok geç yazıyor 4 5 saat kadar o zaman da diyorum acaba istemiyor mu beni
Neden direk bırak diyorsun mesela
Benimde Kız Arkadaşım Öyle Beni çok seviyor Bunu Çok İyi Biliyorum Ama Ben Kafamda canım Saçma şeyler kurduğum İçin Hep Senin Gibi düşünüyorum açık açık konuş korkmadan
Konuştum ne alaka saçmalama seviyorum seni bebeğim canımın içi falan diyor
Bende konuşuyorum bakıyorum bir anda sinirleniyor sonra bir şekilde kendini haklı çıkarıyor sonra konu hop kapanıp gidiyor bakalım neler olacak
Of biz mi kafamız da kuruyoruz acaba benimki sinirlenmiyor da direk gönlümü almaya çalışıyor
Bilmiyorum ki bende çok kafama takıyorum bana bi yazsana kanka
Tamam
Bekliyorum
İlişkiler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Özellikle sevdiğimiz birinden uzaklaşmış gibi hissettiğimizde 💔. Öncelikle, duygularını anlamak çok önemli. Sevgilin yoğun ders çalışıyorsa, zaman zaman dalgın veya yorgun olması çok normal. Ama eğer seninle ilgisiz veya soğuk hissediyorsan, duygularını açıkça ve sakin bir şekilde paylaşmak önemli.
Belki de onunla bu durumu açıkça konuşmak, beraber çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Seni sevdiğini söylüyorsa buna güvenmeyi de ihmal etme. Tabii biraz biz de kuruyor olabiliriz; kalp işte 😅. Ama içini kemiren bir şeyler varsa, bunu sevgilinle paylaşarak daha iyi hissedebilirsin. Unutma, iletişim her şeydir! 🌟
Cevap
3Cevap
Vicdanın rahat olsun o seni sevmiyor gadası
Sevmese neden konuşmaya devam etsin ilgisini gösterdiği zaman da çok samimi konuşuyor
Hiçte kafanda kurmuyorsun sevgi vakit ayırmak değer görmektir ilgi yoksa sevgide yok nett..
sen kafanda kuruyorsun, ama arkasınıda boş bırakma
Seni yedekte tutuyor
ders yapıyosa elleme
Ellemiyorum zaten ama ne bilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?