Kimsenin sizi sevmediğini düşündüğünüz zamanlar oluyor mu ? Oluyorsa o zamanlarda ne yapıyorsunuz ?
Olmuyorsa cevaba gerek yok. Düzgün cevaplar verin lütfen
Olmuyorsa cevaba gerek yok. Düzgün cevaplar verin lütfen
Kimsenin beni sevmediğini düşündüğüm zamanlar çok oldu , sonra döndüm baktım ki meğer beni sevenleri , az da olsa , reddettiğim için böyle olmuş . En son yaşadığım tecrübelerden birtanesi de , ki kıza çıkma teklif ettim , beni reddetti . İyice bişeyleri ispatladı bana , heralde olduğumdan değerli zannetmişim kendimi , ya da beni beğenecek insanlara gözükmeyi becerememişim . Derken sonuç değişmiyor tabiki , ama yapabileceğin birşey var, asla pes etme , seni olduğun halinle bir prensesmişssin gibi hayat boyu el üstünde tutacak ve sevecek çok insan var , sadece anlamasını bilen , doğru insanla karşılaşman gerekiyor , gerisi çorap söküğü gibi gelir . Sosyal ortamlara bulaş dicem , bi de ben yapabilsem aynısını.
evet bazen oluyor... odana cekilirsin.. niye kimse beni sorusuna cevap almaya calışır durursun.. ama aslında onun bi cevabı yokdur..
aynen o durumdayım .s
bunun olma nedeni ne biliyor musun.. istedigin şeylerin istedigi gibi gitmemesi.. bundan dolayı hayal kırıklıgına ugrarsın.. kendini karanlık bi odaya hapsedersin.. kimsenin ısıgı acmıcagını ve hep öyle kalacagını hissedersin.. işde budur..
en iyi cevap bulundu bile
teşekkürler.. =)... kendini hapsetme .. ters tepki verirsin diye onlar yanaşmıyorlar sana. yoksa yalnız degilsin
sanırım öyle :/ teşekkür ederim :)
rica ederimm herşey diledigince olsun ..=)
sağol seninde :)
sanırım bundan daha önemli işlerim olucak.. örnegin soguk algınlıgımı tedavi etmek gibi
geçmiş olsun :/
saol darısı basına.. =)
Sevdiklerim benisevsin yeter bana , sevmek zorunda da değiller , hiç üzülmem onların kaybı diye düşünür uzun bir boşşşverrrrr der geçerim ...
Oluyor kendi kendimi sevdiğimi hatırlıyorum o zamanlarda.
Cevap
13Cevap
Çok oluyor ve sonuçta aslında başka birşeye bozuk olduğum için agresiflik yapıp etrafımdakileri kırdığımı ve suçlunun ben olduğumu farkediyorum, telafi için baya bi zaman ılımlı olup tekrar gönül almaya çalışıyorum bu duruma öre bazen bir iki hafatyıda alabiliyor ama sevdiklerim olmadan huzurlu olamayacağım için katlanıyorum ve bi süreliğine hep geri vitese takıyorum.
öyle zamanlar oluyormu değil
öyle bir zamanın içindeyim
ailem dışında sevenim yok
bu yetmiyor mu diceksin belki
azla yetinmeyi bilirim
ama bende derim ki
o zaman herkes o sevgiyle yetinsin :((((
Gerçekten sevenin olmadıgını düşündügüm çok oluyo ama ne yapıyorum hiç bişi yapılacak bişi yok çünkü.
Oluyor zaman zaman. ''Çok da önemli değil'' deyip geçiştiriyorum.
böyle bir düşünce içinde olmadım hiçbir zaman. çevresi tarafından oldukça sevilen bir insanım ama kimse sevmese de umrumda olmazdı sanıyorum.
evet oluyor, olduğu zamanlar hiçbişi yapmıyorum sevgiye ihtiyacım yok
yanlış anlama ama arkadaşa katılıyorum o nasıl bi uslüp öyle yaaa :)
bazen kadınların beni kullandıklarını düşünüyorum ama annem beni seviyor
olsa da cevap veririm olmasa da veririm. kimsenin beni sevmediğini düşündüğüm zamanlar olmadı , telefonum susmaz benim, senin gibi asosyal değiliz
Bu nasıl bir hakimiyet kurma çabasıdır düzgün cevap verin.Düzgünsüz cevap veriyorum mutluyum tüm sorumluluğu üzerime aliyorum .
Aferin.
Yürü git dengesiz engeller şimdi : )
O zmnlarda yapıcak hiç bir şey olmuyorr .
düşünmüyorum zaten öyleler
Kimse sevmez beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar