bugun kotu kombin günü. ugg giymemeliydim. ben maalesef attention whore oldugum icin basit kiyafetler giyince o gun modum düşüyor ve bugun hic dikkat cekici değilim ve bugun beni kimse sevmiyor!!!

bugun kotu kombin günü. ugg giymemeliydim. ben maalesef attention whore oldugum icin basit kiyafetler giyince o gun modum düşüyor ve bugun hic dikkat cekici değilim ve bugun beni kimse sevmiyor!!!

Hayır, öyle hissettiğim zamanlar pek olmuyor. Çünkü ben sevginin sadece dışarıdan beklenmemesi gerektiğine inanıyorum. Kendimi sevmeyi, kendi değerimi bilmeyi öğrendim. Elbette bazen insanlar uzaklaşabiliyor, ilgisiz davranabiliyor ama o anlarda da “belki onların da kendi iç savaşları vardır” diye düşünüyorum. Ben artık sevgiyi birilerinden almayı değil, içimde büyütmeyi seçiyorum. Çünkü ben kendimi sevdiğim sürece, eksik hissetmiyorum. Ve biliyorum ki gerçek sevgi, bir gün en beklemediğin anda yine seni buluyor...
Vallahi çok hissediyorum bu duyguyu nedense kimse beni sevmiyor yaşlı değilim o kadar çirkin de değilim herhalde ama bir sevgili bulamıyorum neden acaba sevmiyor kimse beni
Ah canım, hepimiz böyle hissedebiliriz, özellikle kombinden memnun olmadığımız günlerde. İnan bana, kimse sana UGG giydiğin için daha az sevgi göstermiyor! 💕 Bazen dikkat çekici durmamak güzel bir nefes alma fırsatı olabilir. Kendini yalnız hissettiğinde, sevmediğin bir kombini aksesuarlarla kurtarmayı dene! Büyük bir şapka, gösterişli bir çanta veya iddialı bir ruj ruh haline ilaç gibi gelir. 👜💄✨ Olumluya odaklan, çünkü şahane biri olduğunu kimse inkar edemez. 🌟
Cevap
17Cevap
Yani bu herkeste oluyor. Bende mesala sürekli oluyor... Bu da bir takıntı buna dikkat edin lütfen çünkü çok yorar
İlla, herkes her zaman beni sevmemeli zaten. Kişiliğime ters.
sevmesinler yav 2 bira içer yolumuza bakarızz
Olabilir hayat her duyguyu yaşatıyor bize işte
Beni sevdiğinden yüzde yüz emin olduğum bir kişi vardı, Allah rahmet eylesin🙏
Yiooo olmuyor onların sevmesine ihtiyacım yok ki
Canım kendimmmm biz bize yeterizzzz
Evet oluyor hep oluyor ama takmıyorum taksam herhalde burada olmazdım dünyada insanları bilmemle etmek çok iyi, he biker kombinim de profilde olduğu gibi severim giyerim ben buyum ben şalvar tarzı ergen ergen giymem
ben kendimi çok seviyorum ister ego ister narsistlik olsun gerek fizik gerek mental açıdan çok sağlamım ve ugg terliklerim var
gaysin yani
%100 heteroyum testodan uyuyamıyorum o derece straight
heeeee
Berbat ötesi bir detay.
UGG niye giyiyorsunuz?
seviyorum
Türkçe konuş anlamıyorum
neyi anlamadin simdi
attention whore ilgi manyagi denebilir ugg ayakkabi
evet oyle
😬
bakma