Kız arkadaşım hamile kalınca benden gizli çocuğumuzu aldırmış?

Sevgilimi çok seviyorum aramızdada yakınlık var tabii 4 ay önce kadar yine bir kaçamağımız oldu sonra bigün buluştuğumuzda sürekli mide bulantısı falan oldu bende hastalandı diye zorla doktora götürmek istedim gitmedi yok bişeyim falan dedi yine bigün gezerken birden bire başı döndü yığıldı yere bende hastaneye götürdüm öğrendimki hamile biliyordun dimi bana neden söylemedin dedim, gerek duymadım sen öğrenmeden halledecektim dedi nasıl yani dedim başıma belamı alayım kürtaj olacaktım işte dedi senide bu dertten kurtaracaktım dedi ne saçmalıyorsun sen nasıl sevindim bilemezsin dedim ya bırak allah aşkına ne sevinmesi kafayımı yedin ben çocuk falan yapamam ayrıca evlilik dışı olmaz biran önce kurtulcam bundan dedi hayır benden habersiz hiç bişeh yapamazsın dedim ben istiyiyorum evlenelim çocuğumuz dünyaya gelsin dedim ben istemiyorum dedi ayrıca sende bana acıdığın için hamile kaldığın için benimle evlenmek zorunda hissediyorsun kendini dedi, ki ben onu gerçekten çok seviyorum zaten evlenmek istiyordum şimdi hızlanacaktk herşey üstinden fazla geçmedi bana söylemeden termin yapmış hastaneden kürtaj olmuş ben bunu duyunca çıldırdım nasıl benden habersiz böyle bişey yaparsın diye çok kızdım şimdide benden ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötü bir insanım hem doğmamış bebeğe kıydım hem seni üzdüm ben seninle hamile kaldığın için değil gerçekten sevdiğim için evlenmek istedim dedim bana inanmıyor ağladı sonrada beni bidaha arama dedi gitti ne demek bu şimdi
Kız arkadaşım hamile kalınca benden gizli çocuğumuzu aldırmış?