Annem hamile benden gizliyor?

Arkadaşlar. Benim annem bir kaç gündür adet olmuyorum diye şikayet ediyordu. Geçen hafta korona olmuştu. Yani karantinası bitmişti. Sonra kan sulandırıcı ilaçlardan olduğunu düşündü. Ertesi gün babamla ilişkiye girmeleri hakkında benim duymadığımı sanarak konuşmaya başladılar. Annem hani sen bazen çıkıp ovup tekrar giriyorsun ya kalıntı kalmış olabilir mi dedi. Ben annem gilin seks yaptığını zaten biliyordum. Hem prezervatif bile buldum banyoda. Annem hastanede çalışıyor. O yüzden kontrole falan gidip test yaptırmış dün. Bugün de kontrole gidecekmiş. Peki ben bunları nereden mi öğrendim? Annemin hal ve hareketleri garipti. Sürekli biri arıyor biri mesaj atıyordu. Telefonuyla ne zaman oynamak istesem mesajlarıma bakma falan diye tembigliyor. Normalde böyle yapmaz. Bende tabi okudum mesajları:) Çoğu arkadaşına hamileyim falan yamzış. Ama annem bana ve kardeşime tek bir şey bile söylemedi. Ama ben anlattım kardeşime. Benim korktuğum şey ise annem çok fazla ilaç içti korona sürecinde ve annem bununla ilgili araştırma yapıp babama armış. Bebeğin gelişiminde sorun olabilirmiş. Ve en kötüsü de annem sigara içiyor. Ve hamilelik döneminde de içmeye devam edecekmiş. Geçen arkadaşıyla konuşurken duydum. Ne yapacağımı bilemedim.
Annem hamile benden gizliyor?