Sevgilimin benden bir şeyler gizlediğini düşünüyorum, acaba kuruntu mu yoksa bişeyler var mı nasıl anlarım?

Sevgilimle aynı okulda çalışıyoruz ben eylülde geldm, o 8 yıldır orda. Orda 7 yıldır çalışan kendiyle aynı yaşta bir bayan var. Ben bir kadın olarak haliyle aralarında acaba duygusal bişeyler olmuş mudur diye düşündüm. Biz 7 aydır beraberiz ve sevgilim ben geldiğimde 3 ay peşimde koştu okulda hep benle ilgilendi. Kızla aramız iyi değildi hiç benle pek muhatap olmuyordu. Ben arkadaşlıklarından artık rahatsız olmaya başladım ve 5 aydır sevgilimle hep sorunluyuz, sana ilgisi var gibi geliyor ilişkimizi anladığını düşünüyorum çünkü bizi beraber görüyor mesajlaştığımızı fark ediyor okulda hep sen nerdeysen orda diyorum hayır diyor saçmalıyorsun o arkadaşım 7 yıldır beraber çalışıyoruz çok paylaşımımız oldu haliyle bir yakınlık var diyor bu tür şeylerle ilişkiye zarar verme diyor. Sevgilim bugüne kadar bana saygılıydı herangi bir kıskançlık kısıtlama çok fazla yapmadı kavgalıyken geceleri uyumaz arar yazar kaybetmek istemiyorum der, son zamanlarda da birbirimizi kaybediyoruz lütfen bana güven sözüme güven bu ilişkiye yazık olacak diyor. ben takip ettim ve kızın biz mutluyken hep mutsuz olduğunu fark ettim, bigün gene bizi izlediği gün çok sinirliydi ve sınıfında sinirli atarlı tel. De konuşuyordu aynı anda sevgilimi aradım bahçedeydi o onun da tel. İ meşguldü. Ama 5 sn sonra beni aradı. O an kıza baktım tel. İ kapatmıştı. Sevgilime sinirle gittim. Onunla mı konuşuyodun dedim, telefonunu göster lütfen dedim, sen bana bu şekilde geldikçe benden sana hiçbişey olmaz göstermem dedi gitti. Şüphelerim iyice arttı. Kız ilişkimizi biliyor çünkü fark etti biçok kez.. Sizce durum nedir ben çok mu kuruntuluyum? Adam benden bu sırunlara rağmen 7 aydır ayrılmadı evlilik planları yapıyor. Çok uzun yazdım ama rahat yorum yapın diye. Yardım
Sevgilimin benden bir şeyler gizlediğini düşünüyorum, acaba kuruntu mu yoksa bişeyler var mı nasıl anlarım?