Sevgilim benden bir şeyler saklıyor?

yargılanacağımı bile bile yazıyorum çünkü arkadaşlarıma anlatamıyorum bu durumu. çok çaresiz hissediyorum. sevgilimle aynı üniversitede aynı fakültedeyiz, bu sayede tanıştık. çok ortak dersimiz ve arkadaşımız var. o hep çok soğuk biriydi, fazla mesafeli ve ciddi. ben de sessiz sakin biriyim. aramızda bir elektrik oldu işte, sevgili olduk. ben yurtta kalıyordum, o tek başına evde kalıyordu. yurt fiyatları artınca bana teklif etti. ben de kabul ettim. onunla aynı evde yaşayınca ilişkimizin geldiği boyutu anlamışsınızdır. ondan kopamıyorum, gerçekten çok aşığım ama o... garip biri. çok içiyor, az konuşuyor. çok sık ortadan kaybolurdu ama aynı eve çıkınca bu çok dikkatimi çekmeye başladı. eklem yerleri sürekli kırmızı kırmızı, bazen çenesinde ya da yanağında morluklar oluyor. belli kavga ettiği. soruyorum, hatta yalvarıyorum anlatsın diye ama anlatmıyor. bana kızıyor. bir kere kızdığında çok bağırdı bana, korkuttu beni. bazen onun soğukluğundan irkiliyorum ama her şeyimi ona vermişken geri de dönemiyorum. nolur yardım edin, yargılamanıza değil, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sevgilim benden bir şeyler saklıyor?