Onu çok seviyorum çok acı çekiyorum, ne yapmalıyım sizce?

merhabalar. ben sevgilimden yakın bi zamanda ayrıldım. bundan birkaç ay öncesinde beni ettiğimiz kavgalar yüzünden terketmişti ve o aralar beni ondan önceki sevgilim aramıştı. ben de onun mesajlarına cevap verdim. ancak sürekli sevgilimin beni neden terkettiğine bir anlam veremediğimden ve diğer çocukla konuşmayı kendime yakıştıramadığımdan ona dön çağrısı yapıyordum. 20 gün ayrı kaldık , çağrılarıma cevap verdi ve barıştık. ama mesajları gördü ve haliyle büyük bir olay çıktı. beni aldattın dedi ben de dönmeyeceğini düşündüm yardıma ihtiyacım vardı yaptığım onursuzluk evet ama yerine koyamayınca kimseyi hatamı anladım diyerek ikna ettim ve yaklaşık 1.5 ay kadar aradaki imaları dışında bi sorunumuz olmadan yürüttük. sonra haftada bir ayrılalım sana güvenemiyorum seni bu yüzden daha çok üzüyorum demeye başladı ve her defasında beni sevdiğinden barıştı. geçen gün artık yapamam beni biraz olsun seviyosan git dedi arkamı dönüp yürüdüm ona son bi kez bakayım dedim ki hüngür hüngür ağlıyor.yanına gittim bana sarıldı. ama seni isteyemem seni sevemem dedi ve ayrıldık. attığım mesajlara seni unutunca çok mutlu olucam falan diye cevap veriyor. onu çok seviyorum çok acı çekiyorum. sizce napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ilişkimiz 3 yıllıktı
Onu çok seviyorum çok acı çekiyorum, ne yapmalıyım sizce?