Kızlar sizin için Yaman mı yoksa Orkun mu daha yakışıklı merak ediyorum ne düşünüyorsunuz?
Yaman
Orkun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hiçbiri. özellikle yaman çok simardi artık hiçbir dizisini izlememe karari aldim
İyi yaptın kız gerçekte hepsi şımarığın teki
2side birbirinden çirkin beğenmiyorum valla :D
rüyamda orkunla öpüşmüştümm :((( ıhııhııhıhı. Yaman daha iyi
Benle öpüşsen intihar etcen heralde :D
olurmu olur :D
Ben de kötü çocuğum ama tipsiz olanlarından ah bide tip olsa bütün iyi kızlar benim :D gerçi boy, vücut hepsi varda surat tırt :D
hahha :D
Hiçbiri ikisi de mal o kadar güzel kız varken embesilin peşinde koşuyorlar ahaha
Yaman bir de eylülü seven varya kumral kısa saclı o
Selim'in karizmasi ikisinde de yok bee
O bira yaşlı değil mi ki? :)
Olsun gençlere tas cikartiyo iste hem olgun erkek iyidir :) sesi bile karizma adamin
Sen olgun seviyon demek :D :)
Kismen :) ama selim begenilmicek gibi degil adamin sesi görüntüsü gel beni sev diyo napalim
Herifi o yaşında kızlar seviyor demek karizma ki diziye çıkartıyorlar , tabi bir kızın bakışı daha farklı olur :) bu karakterler iyice benim özgüvenimi süşürüyor l*n ben niye tipsizim :( ? diye soruyom )
Bak onun dizide ki ogluda cok tatli baba ogul harikalar :) ahah tipsiz degilsindir sana öyle geliyo kendini sev canim sanane herkesten bir sürü güzel kiz var napiyim simdi cok güzeller diye ölek mi? Kendini sev sen özelsin senden başka yokk :D
Biliyom dengesizlikte, eziklikte, fakirlikte eşim benzerim yoktur karizma desen de sıfır harbiden de eşim yok :D
Aa dengesizlikte gecerim seni ama :P ya biraz kendini sevsene be sen sevmezsen kimse sevmez önce kendini sevmeyi öğren ayrıca bunlar hep ergenlikten bence :D
Ne ergenliği 20 yaşına geldim :)
Atlatamadin demek :P
Hala şeklim bozuk lise yıllarında helnderdim ergenlikten sonra vücudum oturcak yakış8klı olcam bir türlü oturamadı gitti :D
Ahahha oturmustur senin haberin yok genelde insanlar kendilerini begenmezler bence normalsin :)
Bir dahaki ankete eğer orkunla yamanın yanına kendi fotoğafımı koyarsam emin ol en çokoyu ben alırım çünkü oy veren her kız tipime acıyıp ay yazık şu şekilsizde bir oy alsın diye bana verir oyunu :D
Abartma ibrahimden daha ni kötüsn ki bence iboda cok tatli sempatik cirkin degil yani bence sen abartiyosun o kadar değilsindir :)
fotoğraflarınıda görseydik?
Kusura bakma ya tanındıkları için atma gereği duymadım :)
ben bilmiyorum :/
izlemedigim icin bilmiyorum
Canın sağolsun :)
Hicbirini tanımıyorum
Bende pek bilmiyorum açıkçası bir kaç karakter sadece :)
Orkun tipsiz bizim cafeye geliyorda nisantasında
Hadi be ciddi misin?
Evet cafe bizim degilde gördüm cafede 2 kere aynı tvdeki gbi yaman yakışıklı ama
Nişantaşı zengin yeri ben ezik kalırım orda :D
Yok be normal cafe iste
Kızım nişan taşının norma cafesi bile beni ezer oralara gelen tipler yeter :D benim de nişanaşında oturan tanıdıklarım utanıyorum nişantaşında onları ziyaret etmeye fakir, tipsiz olmak zor iş :D :)
Starbucks flnda var hacı
Ben oralarada gitmem :D eziğim ben
Bence orkun
Orkun artışa geçti zaten bugün niyeyse
bence o daha hoş. Benim fikrim
2 side çirkin beee
l*n beni görsen napcan o zaman :D
Uzay :D <3
Farklı bir yaklaşım :D
C Kıvanç Tatlıtuğ :)
Neden ben değil :D
C hiçbiri
Beni görsen öldürcen o zaman :D
Biliyom da elden ne gelir işte :(
Ben de hiçbir şey yokki para, karizma, hiçbiri yani )
Orkun nedir ya :'(
Yaman
Yaman.
Orkunnn
Yaman
Yaman
Yaman
Yamannn
yaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar