Kız öğrencim var bana soru getirdi şıkların birinde Aşkımı anlatabilmek ümidiyle çeşitli hallere büründüm diyordu amacı ne :D
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılamacı soruyu çözdürebilmek. altında bişey arama öğrencin o...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ve öğrencin kaç yaşında?
094 Yorumla
Soran+1 yılBen 39 o 18 😜😄
Cevap sahibi+1 yılevli değilsindir umarımm. bende buna benzer şeylerle uğrasıyorum senin yasında bir hocamın karısı sürekli bana bakıp duruyor. kıskanıyor galiba. s
Soran+1 yılNe yapıyor ki kimden kıskanıyor? Bu kız bana aşık mı
Soran+1 yılEvliyim
Cevap sahibi+1 yılya hocamın karısı sürekli bana bakıp süzüp duruyor koridordan geçiyorum geçene kadar beni izliyor.. sence neden böyle bir şey yapıyordur? kocasından mı kıskanıyor? amaç ne? soruna gelince hoşlanıyor olabilir karar vermek için yeterli olay değil bu? evli misin peki?
Cevap sahibi+1 yıleşini seviyor musun? çoluk çocuk? buraya yazdığına göre bence sende öğrencine boş değilsin gibi geldi? doğru mu?
Soran+1 yılBen evliyim Karım da aynı okulda hoca eğer Güzelsen kıskanıyor olabilir bence bir de bu kızı bir yere çağırsam gelir mi
Soran+1 yılKullanıp atmak niyetindeyim açıkçası eşimden sıkıldım 2 oğlumuz var o da istiyor soru getirdiğine göre
Cevap sahibi+1 yılöyleyim.. peki eşine benden bahsetmiş midir? ya da kocası ona benle alakalı bir şey demiş olabilir mi? nereye çağırcaksın kızı? kızdan hoşlandığın aşikar umarım sapıkça emellerin yoktur yuvanı yıkma derim? çocuğun var mı? anladığım kadarıyla eşini sevmiorsun
Cevap sahibi+1 yılkız belkide sana aşık oldu böyle alçakça şeyler yapma derim eşini sevmiyorsanda boşan neden aldatıyorsun? hemden kendinden 21 yaş küçük biriyle?
Soran+1 yılEşim çok çirkin gün geçtikçe daha da çirkinleşiyor bence senden bahsetmiş olabilir aranızda birşey var diye düşündüyse ama hoca sana nasıl davranıyor ki sarkıntılık mı yapıyor bir de bu kız ben onunla ilgilenmediğim haftalarda beni şikayet etti sarkıntılık yapıyor diye babasıyla gelip Müdürle konuşmuşlar acaba benden intikam almak için mi yaptı?
Cevap sahibi+1 yılhocamın eşide çok yaşlı duruyor çirkin evet ama eşini seviyor. sarkacak biri değil birkaç kere bana bakısını yakaladım ama sapıkça değil. sence eşini seven bir adam kendinden 20 yas küçük birine aşık olur mu ki? senin öğrenci sakat bence erken davranma bekle derim napıcağı belli olmaz. Bence hiç bulaşma ya
Cevap sahibi+1 yılbu arada görücü usulü mü evlendiniz? yoksa eşinize aşık mıydınız? kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yılO zaman bence Karısını seviyor ama Karısının niye kıskandığını anlamadım çok Saçma hoca öğrencisine bakabilir yani ama her bakış da normal değil hoca kaç yaşında bir de eşini sevdiğini nerden biliyorsun ve eşi sizin dersinize giriyor mu? Belki birşeyler sezmiştir
Soran+1 yıl7 yıllık Evliyim Üniversite'de evlendik birbirimizi beğenerek
Cevap sahibi+1 yılailesine değer veren bir adam. eşinede değer veriyor. ama eşi ondan çok aşlı duruyor ve fiziki olarakta yüz olarakta güzel değil.. adam bana hiç sapıkça bakmadı. arada kaçamak bakışları var ama sapıkça değil kesinlikle.. kadını bende anlamadım dersime girmiyor ama gözleri hep bende sürekli inceliyo bakıyor ne gibi nedenleri olabilir bunun? eşini seven bir adam başkasına aşık olabilir mi ki?
Cevap sahibi+1 yılbence yanlış yollara girmeyin eşinizle konusun daha bakımlı olmasını söyleyin. sonucta size 2 tane evlat vermiş. doğum felan yıpratmıstır onu..
Soran+1 yılAma o kız da beni seviyor olamaz mı getirdiği soruya bakarsak :( onların çocukları var mı peki? belki sen yanlış anlıyorsundur çünkü kadın dersinize girmiyorsa kıskanması anormal öğrenci olarak bir hatanı görmüştür belki sinirli bir kadın mı?
Soran+1 yılKadın da tuhaflık var bence kıskançlıktan değil başka bir nedenden
Cevap sahibi+1 yılçocukları var ama küçükler.. yooo ben çok olgun duran biriyim hiç bir hoca hatamı bulamaz kızamazda. öğrenciden çok hoca gibi duruyorum. yanlış anlama imkanım yok çünkü kadın cidden sürekli bakıyor geçende yürüyorum arkamdan gidene kadar baktı. yansımadan gördüm. her aynı ortamda bulunduğumuzda gözleri üstümde
Cevap sahibi+1 yılkız seviyor olabilir ama olmayadabilir siz onu seviyor musunuz peki? asıl soru bu çünkü kullanıp atmak isteyen biri seviyor olamaz bence...
Cevap sahibi+1 yılkıskançlık değilse ne olabilir ki? ihtimaller neler yani?
Soran+1 yılYanlış anlama ama eşini kıskansa bile bu kadar bakmaz bence eşine falan sorar ama bu kadar bakması kıskançlıktan değildir diye düşünüyorum. eğer düzgün bir öğrenciysen niye Böyle yapıyor olabilir ki? Peki hocan sana ders dışında Bakıyor mu Karısının yanında Arabasının içinden vs.
Soran+1 yılYolda Yürürken falan kesiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılbakıyor evet ama direk değil yani yanından geçerken yüzünü çevirmeden göz ucuyla. Rahatsız edici şekilde değil... karısıda direk bakmıyor zaten dediğim gibi ben yansımadan ordan burdan görüyorum ya da hissediyorum.. teorileriniz neler?
Cevap sahibi+1 yılaynen yolda ya da dışarda dururken felan bakıyor fakat dediğim gibi kesinlikle sapıkça değil zaten öyle bir adam değil
Soran+1 yılNerden biliyorsun sapıkça olmadığını göz ucuyla bakması çok tuhaf belki Karısı öyle gizlice bakarken görmüştür
Soran+1 yılKarısı kaç kere baktı ki 1 kere mi
Cevap sahibi+1 yılyok adamı az çok tanıyorum çok efendi biridir. Sapıkca değil eminim. en fazla bir şeyler hissediyordur aşık olmustur yani. yok kadın 8-10 defa bakmıstır rahat çok karşılasmıyoruz her karsılastığımızda bakar
Soran+1 yılPeki sırıtıyor mu uzaktan kesiyor mu ve Başkalarıyla özellikle başka erkek hocalarla falan Konuşurken dinliyor mu?
Soran+1 yılAnlamadım adam için mi dedin aşık olmuştur diye?
Cevap sahibi+1 yılyok sırıtma felan. Normal bakıyor sadece. aynen baska erkek hocalarla konusurken koridorda bakıyor geçerken dinliyor ama öyle sık değil. Mesela kursun önünde okuldan bir arkadasla karsılaştık yanak yanağa tokalaşıp ayrılırken bir baktım bize bakıyor
Cevap sahibi+1 yılevet adam için dedim
Soran+1 yılKarısı mı Bakıyor hoca mı ben o soruları hoca için sordum sırıtıyor mi diye Karısı için değil
Cevap sahibi+1 yılaynen bende hoca için cevapladım zaten
Soran+1 yılŞimdi iş çözüldü sayılır belki de adam sana aşık gerçekten Karısı sa bunu farketti olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılof hadi ya :/ karısı nasıl farkedebilir ki? peki karısını seven bir adam bana nasıl aşık olabilir? yani mümkün mü?
Soran+1 yılHocanın sana aşık Olduğunu düşünüyor musun peki
Cevap sahibi+1 yılhiç yorum yapamıyorum ya. Cidden bakışlarını yakaladım ama yani karısını seviyor imkan veremiyorum..
Soran+1 yılSen ne hissediyorsun hocaya karşı açıkça söyle seviyor musun
Cevap sahibi+1 yılmesela telefonla mesajlasıyordum konusyordum felan dün şey dedi bana. bu aralar telefon hiç elinde düşmüyor..
Cevap sahibi+1 yılhayır öyle bir hissiyatım kesinlikle yok
Soran+1 yılBelki seviyodur ama karısından korkuyodur kaç Yaşında ki
Soran+1 yılKarısının yanında falan bakıyor mu bir de Başkalarıyla Konuşurken niye merak ediyor ki
Cevap sahibi+1 yıl39-40 galiba emin değilim.. karısından neden korksun
Soran+1 yılSana aşık bence Karısı da farketti ama hoca senden pas alamadığı için adıö atamıyor
Cevap sahibi+1 yılkarısının yanında baktığını farketmedim hiç bende bakmıyorum çünkü onlara... onu bilemicem siz ne düşünüyorsunuz peki? siz ce durum ne?
Soran+1 yılAdım
Cevap sahibi+1 yılaynen çok soğuk mesafeliyimdir. Ama karısını seven bir adam neden bana asık olsun ki
Soran+1 yılKarısını sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki bende seviyormuş gibi görünüyorum mesela ama içimden geçenleri kimse bilmiyor burada bile gizliyim
Cevap sahibi+1 yılyani ne bileyim yolda giderken arada kolunu karısının omzuna atıyor felan... aslında bilmiyorum çocuklarını çok seviyor ailesinede bağlı bayaa
Soran+1 yılO zaman cidden seviyor da olabilir karısını yakın davranıyorsa ailesini de düşünüyordur tabi yuvası var
Cevap sahibi+1 yılaynen illaki seviyordur yani. Ama parçaları birleştirdiğimizde ortaya ne çıkıyor sizce yani kadının sürekli bakması vs
Soran+1 yılBence kadın kıskanıyosur güzelsen çıtırsın falan ya belki diğer kızlara da bakıyodur 😊
Cevap sahibi+1 yılhayır baska kimseye bakarken yakalamadım :/ olaylar biraz garip ama umarım aleyhime dönmez. Adamıda kadınıda anlayamıyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılsize gelince eşinizle severek evlendiniz üstelik daha 7 yıl olmus nasıl bu kadar çabuk soğudunuz? sadee bakımsızlığı yüzünden mi?
Soran+1 yılEvlendikten sonra iyice bozdu kendini bir de kilo aldı hem kız bana böyle bir soru getirmişken kaçırmak istemedim 😃
Cevap sahibi+1 yılkeşke eşinizle bir konuşsanız belki düzelir. Kendine bakmaması ilginç gerçi 2 de doğum yapmış..
Soran+1 yılEvet Konuşmayı düşünüyorum siz lise mi
Cevap sahibi+1 yılüniversite... bencede konusun yuvanızı yıkmaya değmez hele anlık zevkler için. Kıza aşık olduysanız orası ayrı tabi. aşık mısınız?
Soran+1 yılYok vazgeçtim istemiyorum artık onu. üniversite mi gerçekten ben lisede öğretmenim genelde lisede olurdu böyle hocalar
Cevap sahibi+1 yılyok olay üniversitede olmadı kpss kursuna gidiyorum orda oldu..
Cevap sahibi+1 yılöyleyle boşanın aldatmayın..
Cevap sahibi+1 yılsiz benim durumumu kısaca nasıl yorumladınız peki? yani hem adamın tavırları hem kadının o bakışları felan?
Soran+1 yılAdamın tavırları gizlice bakması başkasıyla Konuşurken merak etmesi normal değil Karısı da kıskandığı için bakıyor büyük ihtimal güzelsindir Eşinden kıskanmıştır kpss kursu dersane gibi birşey mi?
Cevap sahibi+1 yılevet dersane gibi... banada öyle geliyor..
Soran+1 yılInşallah Karısı bulaşmaz
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani? napabilir ki?
Soran+1 yılBirşey yapamaz da kıskançlık krizi tutmasın
Cevap sahibi+1 yılbence çoktan tutmuş olabilir. bir insanın bu kadar bakması normal değil. benimle konusur mu sizce
Soran+1 yılMezuniyet gelmedi mi ki zaten bir de uzun bakıyormuş belki konuşabilir
Cevap sahibi+1 yılmezuniyet olmıcak. ne konuşacak ki herkesin içinde
Soran+1 yılHerkesin içinde olmaz zaten kendisi çağırabilir
Cevap sahibi+1 yılçağırırsa gitmeli miyim?
Cevap sahibi+1 yıladam benle konusur mu peki?
Soran+1 yılKadın çağırırsa gitmelisin çünkü senindir suçun yok gitmezsen yanlış anlayabilir sanki öyle birşey var sa ortaya çıkmasını istemiyorsun gibi anlayabilir adam ne konuşur mu anlamadım itiraf gibi bir Şey mi?
Cevap sahibi+1 yıldoğru kadın çağırırsa gitmem lazım. yanlış anlaşılır.. aynen adam bana bir şey der mi? demez gibime geliyor yüz vermiyorum cesaret edemez
Soran+1 yılEğer cidden yüz vermiyorsan kesin gelemez çünkü meslekten Atılma tehlikesi var bir de Karısının duymasını istemez tabi gizli kalmazsa olur bunlar
Cevap sahibi+1 yılyok hiç yüz vermiyorum işin garibi bazen çok yakın davranıyor yani mesela günde kaç sigara içiyorsun felan dedi 6-7 tane dedim abartma felan dedi. bazende ben hiç yokmuşum gibi davranıyor ilginç nedeni ne olabilir ki
Soran+1 yılAllah Allah niye bunu sordu ki Başka ne gibi Şeyler yapıyor?
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi mesafeliyim bir şey diyemiyor.. kursa gelmemiştim bir gün ertesi günü dün yoktun dedi. evet dedim sustu...
Soran+1 yılSende amma mesafeliymişsin hiç şakalaşmıyor musun kızları anlayamıyorum ben ya benimki de soru getirdi sonra yüz vermedi
Cevap sahibi+1 yılşakalaşmıyorum valla baya mesafeliyim azımdan laf aldığına dua etsin. böylelikle benimle konusma ihtimali sıfıra indi
Soran+1 yılSiz yüz vermeyince birşey yapamayız tabi hem aklımızı alın hem yüz vermeyin oh ne güzel 😄
Cevap sahibi+1 yılsen bu kıza aşık mı oldun yoksa başka bir şey mi çözemedim valla?
Soran+1 yılAslında ilgilenmiyordum sorudan sonra ilgilnemeye başladım
Cevap sahibi+1 yılaşık değilsin belli
Soran+1 yılSanırım Değilim belki heves sadece
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimal evet...
Cevap sahibi+1 yılya kadın benle konuscak diye baya tedirginim
Soran+1 yılNiye bu kadar Tedirginsin ya Adama hiç yüz vermedin görünce de başını eğip geç
Cevap sahibi+1 yılorası öyle ama yinede kadının bakışları beni rahatsız ediyor yuva yıkan olmak istemem
Soran+1 yılKadın çatlak da olabilir
Cevap sahibi+1 yılöyle olsa başkalarına da bakar ama. aklı basında biri gibi duruyor aslında belki özgüveni düşük olabilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılakşamdan brazzers öğrenci hocayı izlemiş
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherseyden bisey arama sen cok yanlıs anlamıssın. Ögrencin o ne amacı olsun. Seninde hosuna gitti heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani basbaya zarf attı
+1 yılzarflamış kız seni hacı :)
122 Yorumla
Soran+1 yılVerir mi 😊
- +1 yıl
uuu hemde ne çatır çutur :) sen brazzersa çok baktın galiba
Soran+1 yılVermez mi 😔
- +1 yıl
çok umut bağlama :D
Soran+1 yılNeden hani zarf atmıştı
- +1 yıl
zarf attı evet ama duygusal zarf bu :)
Soran+1 yılHaa öpüşmek için falan mı 😀
- +1 yıl
olabilir ama illa versin diyosan öpüşürken vücuduna el salla belki olumlu tepki verir ilaca :)
Soran+1 yılBen gidip ona soru var mı diye sorsam ne anlar kanka
- +1 yıl
ya kardeş sen evlisin ve yaşın 39, nasıl böyle bişey düşünüyosun cidden?
Soran+1 yılKarım çirkin
- +1 yıl
o zaman ayrıl ondan öyle bu işlere bulaş
Soran+1 yılYok hak ediyor o grizekalı
- +1 yıl
sana laf anlatan suç karaktersiz adam
Soran+1 yılÇok istiyorsan gel sen al karımı beleş
- +1 yıl
adi adam ya utanmadan dediğine bak
Soran+1 yılSende mi istemiyorsun yine kurtulamadım
- +1 yıl
l*n Allahın kahbesi deli etme insanı