2 yıllık sevgilim benden soğumuş ne yapmam lazım.?

2 yıllık Sevgilim ayrılmak istedi sıkılmış istemiyormuş birden bire ve kimseyi istemiyorum hayatımda suan dedi. Bana zaman ver uzun bir süre mesaj atma arama vs ben kendimi topladığımda sana döneceksem dönerim Allah kerim dedi.2 gün mesaj atmıyorsun sonra yine atıyorsun 3.cu gün dedi Ve beni seviyomusun dediğimde sana bunu defalarca söyledim dedi yani sevdiği anlamına geliyor. başka birisinin olmadığınıda biliyorum acaba sorun nedir benim ne yapmam gerekiyor.? İstemiyor görüşmek son kez görüştük diyo o da ayrılmak için di orda da zaman istemişti. başkalarıyla olursa daha mı mutlu olucaz diye sordum. Ben kimseyi istemiyorum Seni bilemem dedi. Tamamen bitirse deniycez zaman göstercek demezmiydi? Benim ona bağlı olduğumu biliyor bu yüzden başkasıyla olmuycai bildiği için Seni bilemem dedi çünkü Sende başkasının olamazsın dese kendini zorda bırakmış gibi olacaktı ve istediği zamanın hiçbir anlamı kalmayacaktı bunlar yanlışmı kendimi mi kandırıyorum ben böyle çıkardım?bu :( Arkadaşlar bence sevgilim benden soğumuş zaten konuşurkende çok kısa kısa ve soğuk çevaplar atıyordu. Siz durumu ve bana ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen canım arkadaşlarım.. :((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bence sevgilim benden soğumuş zaten konuşurkende çok kısa kısa ve soğuk cevaplar atıyordu. Siz durumu ve bana ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen canım arkadaşlarım.. :
2 yıllık sevgilim benden soğumuş ne yapmam lazım.?