Şimdi şöyle ki biz dört yıldır birlikteyiz ilk bir buçuk yıl her şey iyiydi çünkü ben makyaj yapma tamam onu giyme o saatte gitme şu saatte gel onla görüşme vs yok o la yakın arkadaşı olma gibi bir çok şeye tamam dedim alttan aldım çünkü çocukluğumdan ailemde huzursuzluklar vardı evden okula kaçardım çocukluğumu yaşayamadım babamdan da nefret ediyorum neyse onu hayatımın merkezî yapmıştım tamam vs alttan alıyodum sonra o bi anda benden ayrıldı bir çok kıza yazdı arada beni de arardı napıyosun diye ben dağılmıştım belirsizlik mahvetmişti herşeyime karışıyordu makyaj oyun indirmeme kadar neyse biz barıştık hala devam ediyor bi çok kez ayrıldık ağzımdan çıkacak kelimelere kadar beni çok yoruyo sürekli ikna edilmek istiyor şunu şöyle desene bilmem ne diye beni yoruyo konuşurken bile yoruyo yani konuşma şekline kadar şunu şu kadar söylesene gibisinden anlamasına rağmen daha fazla kelime duymak istiyo kendisinin bana bşyi ikna ettirmek ve kendisininde ikna olmak gibi bi derdi var askere gitmeden önce beni aldattığını öğrendim bu zamana kadar yirmi kez vs ayrılıp barıştık ve artık ciddi anlamda soğudum onu sevmiyorum ama çok alıştım vazgeçemiyorum beni ilişkinin en başından arkadaşlarımdan bile uzaklaştırmaya çalışırdı başardıda hala birlikteyiz ama hiç güvenmiyorumda ne aile ne dostluk kimseden yana da yüzüm gülmedi şu zamana kadar çok üzülüyorum ne olursa olsun beni kırıyo kırıcı konuşuyor hiç yanımda olduğunu hissetmiyorum yoldan geçen insan daha duyarlı olur öyle söyliyim senin iyiliğin için diyip beni kırıyo her seferinde ne hediye alıyo ne gönül alıyor aileler de tanışıyo tabi ailesi bana karşı çok iyi ama ben emin değilim gün içinde onu merak etmiyorum ona karşı bi heyecanım yok soğudum senden diyorum güvenmiyorum diyorum ben ısıtırım diyo bşy yaptığı da yok kararsızlık beni mahvediyor her zaman o haklı her kavgada onu haklı bulana kadar ben o şeyi kabullenene kadar beni kırıyo döküyor sonrada gönül bile almıyo diyelim tartışıyoruz ben ağlıyorum umrunda bile olmuyo umrunda olan tek şey ikna ettirmek oluyo ayrılmak en mantıklısı ama askerde ve yok beni çaresiz bırakıyorsun gibi şeyler söylüyor bu ilişki olacak gibi değil ama olur mu diye diye kendimi yiyip bitiriyorun psikolojim iyice yıprandı etrafımdaki çoğu insana karşı oda dahil buz gibiyim çekip gidesim geliyo ne yapıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Merhaba
Şu an okuduklarım beni geçmişte yaşadığım 3 yıllık bir ilişkime götürdü.
Dünya hayatında bir kadının ya da bir erkeğin zorla bir şeyleri yoluna koymaya çalışması, aküsü ve benzini tükenip yolda kalmış bir arabanın vurdurulmaya çalışılması gibi bir şeydir.
Soğukluk, güvensizlik, saygının yitirilmişliği bir ilişkinin bitmesi için en gereken 3 faktördür zaten.
Alışılmışlık durumu sadece duygusal yönden bakmakla arafta bırakır insanı. Halbuki arafta kalınacak bir tarafı da kalmamış ilişkinizin.
Tamamen bitmiş olan bir şeyin "acaba bitti mi" diye düşünülmesi gibi bir şey bu.
Ben şu anda 4 yıllık askerim. Askeriyenin içinde bulunan tüm duygu, düşünce ve hislerin tamamını ilişki esasında da yaşadım ve "ben askerim beni burada çaresiz bırakma" gibi cümlelerin sadece Demagojiden ibaret olduğunu biliyorum.
Yani acitasyon.
Seni her zaman ki gibi kendi iknasına yönelik ve kendi ruhunu, duygularını doyurmaya yönelik kullanmayı, askerliğin içinde de başarmış.
Aşk, bir insana seni mahvetme yetkisi vermek ve o yetkiyi senin üzerinde kullanmayacağı hakkında ona güvenmendir.
Ama bu yetkiyi sen yanlış kişiye teslim edip daha şimdiden her şey aşikâr durumdayken kendini arafta bırakacak şekilde alışmışlık duygusuna kapılmışsın.
Halbuki Aşk'ta yok.
Bu yüzden sadece kendini düşün, geleceğin ve şahsiyetine de saygısızlık etmeyerek bu saçmalığı sonlandır.
Çünkü buna ilişki denmez.
Partnerinin bu yaptıkları ve senin de bunlara karşı boşu boşuna tahammül edişlerin yalnızca saçmalıktan ibarettir.00 Yorumla
- +1 yıl
Her insan böyle iğrenç çekilmez bi toxic ilişki yaşamıştır eminim, onu terkedip gerçekten seni anlayan üzüntünle üzülen sevincin le sevinen bi insanla tanıştıktan sonra gerçekten bu günlerine bakıp üzülecek sin benim aklım neredeydi diye binbir pişmanlık yaşayacak sın, kendine bunu yaptığın için üzülecek sin. Gayet net söylüyorum o insanın sana karşı en ufak faydası yok bu saatten sonra da olmaz emin ol.. Karşına çok daha iyi insanların çıkacağına inan ve seni en ufak şelilde üzen kişileri hayatından çıkar lütfen, 4 sene 5 sene gerçekten hiç önemli değil hiçbir şey için çabalamak zorunda değilsin bırak onlar seni kazanmak için çabalasın..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
43Cevap
- +1 yıl
Öncelikle sakin ol. Anlattıklarından, büyük bir bunalımda olduğunu anlayabiliyorum. Şahsi fikrimi soracak olursan, kesinlikle hemen şimdi ayrılman gerektiğini düşünüyorum. Karşındaki kişi, yaptığı onca şeyin yanında, bir de manipülatif sözlerle seni kendine bağlı tutmaya çalışıyormuş gibi geliyor. Bu hayatta her ne kadar insancıl olmaya çabalasak da, eninde sonunda, dışarıdan bakıldığında bencilce görünebilecek davranışlarda bulunmamızın da gerekli olabileceğini düşünüyorum. Yani, yaşantımız boyunca 'ben' odaklı olmakta hiçbir engelimiz olmamalı. Hele ki, söylediğin kadarıyla, karşındaki insanın sana yaptıklarının yanı sıra, içtenlikle söyleyebilirim ki, bırakıp gitmeyi tercih edebilirsin. Bunun sonucunda meydana gelebilecek şeylerden de kendini sorumlu tutmamalısın. Çünkü zaten en başta, bu ilişki yalnızca senin sorumluluğunda olduğun bir şey değildi.
Aslında konuşulacak çok fazla şey var. Ama şu an yorgun hissediyorum. Buna rağmen, zaten senin birçok konuda belirli şeylerde doğru çıkarımlarda bulunabildiğini görebiliyorum. Lütfen bunlara kulak ver ve 'o' adımı atmayı başar. Kendini acındıracak o sözlerle, seni 'onda' tutsak etmesine izin verme. Eminim çok daha güzel bir hayatı ve ilişkiyi hak ediyorsun. Karar vermekte zorlanıyorsan, gerekirse psikiyatrik bir yardım al ama illaki bir adım at. İçinden gelen o şeyi yap.
İlişkilerimde, benim de bazen işin içinden çıkmadığım zamanlar olabiliyor. Yani kararsız kalarak, hep bi' "acaba?" diyebiliyorum. Halbuki mantığımla hareket etsem, çok basit ve net bir ayrıma sahip olabileceğimi anlayabiliyorum. Anlattığın kadarıyla zaten ilişkinizde duygusal bir içtenlik kalmamış. Öyle olsa bile, lütfen mantığını da işin içine katarak, 'kendin' için en doğru olan kararı var. Eğer sen, 'ona' göre hareket edip, kendine zararı olacak bir seçeneği seçersen, işin sonunda yalnızca 'sana' ait olan bu hayatta, üzülen kişi sen olmuş olacaksın. Umarım ki böyle olmaz.
Kendine güzel davran.20 Yorumla - +1 yıl
Çocukluğuna ayrı üzüldüm , sevgilinle olan durumlara ayrı üzüldüm. Sevgilinin kişiliğini tanımladım. Bu konuda uzun uzun yazabilirim fakat , bazen insanlara sıkıcı gelebiliyor. Bu sebeple , en özet ifade ile şunu söylemek istiyorum. "Bu kişiyle devam edersen ve evlilik üzerine bir gelecek düşünürsen şayet, zamanında o huzursuz olup okula kaçtığın babaevindeki , huzursuzluğun içindeki huzuru bile mumla ararsın. " cevabım budur. Diyeceksin ki , o zamanda huzur yoktu bende , işte insana özellikle senin gibi hassas ince düşünceli iyi niyetli birine öyle bir aratır öyle bir aratır ki , bu karşındaki kişilik, huzursuzluğun içinde huzuru aratır. Siz zaten hiç sevgili olamamışsınız, sen sevmişsin, onun yemediği halt kalmamış bunu yaparkende, senin , onun yediği haltlardan haberin olmasın diye ve aynı zamanda seni başka biri etkileyip onun elinden almasın diye , seni insan çevresine kapatmış, böylece o her şeyi yapacak ve sen onun için çantada keklik durumunda olacaktın, senin iyiliğini, huzura olan özlemin için olan gayretini , masumiyetini ve temizliğini art niyetli olarak kullanmış. Kullanmayada devam ediyor. Evlenince de bu baskılar daha da artacak , şiddet olayları devreye girecek , her gün dayak yemek zorunda kalacaksın. Demedi deme arkadaşım karşındaki insan çok sıkıntılı bir insan. Dışarıdaki birine nezaket abidesi olur sana gelir yaban... neyse. Bu sebeple duygu sömürüsü adına kaç türlü takla atarsa atsın, intihar edeceğim dese bile, haber gönderse bile , ailesi devreye girse bile sakın ama sakın taviz verme ayrıl bu sayfayı kapat. Engelle heryerden. Yoluna devam et , rahatsız edecek olursa şikayetçi olmaktan da geri durma.
10 Yorumla Kendini bi bok sanan biri bence acil başka insanlarla iletişime geçmeye ve seni kısıtlamayan saygılı kibar insanlar bulmaya bak derim. Buna da yol ver başkasını bul kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz o senin anan degil baban degil hayırdır la mala bak onun ben ya sgsin şerfsiz sen onu nasıl kısıtlamıyosan onunda seni kısıtlamaya hakkı yok herşeyde de kendi haklıymış gibi davranamaz hem hakkını savuncaktın öyle bi durumda ne mal oldugunu anlamış olman önceden bitirmen lazımdı böyle bi ilişkiyi sende de hata var ama olan olmuş yeni insanlar keşfet buna yol vermelisin
10 Yorumla- +1 yıl
Canım bak şimdi sana destek olmayan, sen üzüldüğünde gönlünü almaya çalışmayan (hatasız olduğun zaman), seni sevgi adı altında saçmaa sapannn kıskançlıklar kısıtlamalar yapan bir dağ ayısından ne bekliyorsun? Senin ki alışkanlık. Bir kadın olarak güçlü olman kendi kararlarını kendin verebilmen lazım bir dağ ayısının sözüne göre yaşamamalısın. Tahmin ediyorum ki; arkadaşların sana gerçekleri o çocuktan ayrılmanı söyledikleri için o arkadaşlarınla aranı bozdu :D Baba sevgisi görmeyen kızlar böyle ayıları buluyor çünkü bu tip insanlar iki güzel sözle taklalar atarak kendilerine inandırıp sonrada psikolojik şiddetle kendilerine bağlıyorlar :( BENDEN SANA NOT !! SENİ DEĞERSİZ HİSSETTİREN KİMSEYİ AFFETME!!!
00 Yorumla - +1 yıl
Tam bir narsist yeminle.. herşeyi anladın şimdi terket onu. Kendine değer veriyorsan yap bunu kim oluyor ki sen daha değerlisin. Erkek güçlü olan kadına aşık olur çok özür dileyerek söylüyorum sen herşeyine evet dediğin için aşık olmamış ilişkiyi az seven yönetir bunu unutma. Narsist bi erkek arkadaşın var kendini kurtar narsist le ilgili kitaplar oku araştır demek istediğimi anlıyacaksın emin ol. Hiç vakit kaybetme vallahi bak. Narsist kendini çok sever. Seni sevmez. Narsist insanın içinde gizli bir ezik vardır ve ezikliğini belli etmemek için dışarıya bu şekil davranır. Uzak dur bebeğim. Sen daha iyilerine laiksin. Sen çok değerlisin sen kendine değer vermezsen kimse vermez değer.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. lütfen lütfen kendine bu kötülüğü yapmayı bırak ben okurken nefret ettim sevgilinden sen hala nasıl durabiliyorsun tekmeyi basıp hayatına bakmalısın kendine saygısızlık hala onunla olman bağımlılık diye bir şeyi ben de yaşadım ama eninde sonunda bırakıyorsun zorla kendini. gurursuz olma kimsenin gözünde. kendini sana değersiz hisseettiren yanında olmayan bir insanın hala hayatında olması saçmalığın daniskası
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Toksik bir ilişki. 4 yılın verdiği emek ve ailelerin tanışmış olması ayrılamamanda en büyük 2 neden. Gönlün onu istemiyor ama bu kadar emek verdik gibi bir düşünce var. Ne olursa olsun böyle bir insanla ömür geçmez. Senin için doğru kişi kesinlikle değil bunu fark etmiş olman lazım. Yapacağın şey ayrılmak. Bu ilişki sana psikolojik olarak zarar vermek dışında başka hiçbir şey yapmaz.
00 Yorumla Senden ricam içinden her soruma cevap vermen.
Sen kukla mısın?
Kendi hayatın, benliğin, istek ve arzuların var mı?
insan olarak özgürlüğe sahip misin?
Bu sorduğum soruların cevapları sırasıyla "Hayır" , "Evet", "Evet" ise kardeşim kahkülün varsa sıyır alnından öpeyim. Neden bu kadar geç soğudun bilmiyorum fakat umarım inşallah bir daha ısınmazsın.00 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun yazmışsın fazla okumadım ama anladığım kadarıyla lavuk seni baya yormuş örselemis köy popon tekmeyi. İlla ki birini bulursun ve bunca yıl hayatında biri olmadan da yaşayabileceğini de anlamışsındır.
00 Yorumla - +1 yıl
Nokta kullansaydın arkadaşım ya. O kadar karman çorman ki yazı okurken gözlerime ağrı girdi.
Cevapsa çok açık, soğumuşsun. Bitti, ilişki öldü demektir bu. Ölü bir ilişkiyi diriltmeye çalışma, olmaz zaten.00 Yorumla walla millet uzman uzman yazmış ama ben sana şöyle söyleyeyim hayatın hep bir şeylerle uğraşmakla geçmiş sakin denizlerde gemini yüzdürmek nedir bilmiyorsun. bu cocukta böyle dalgalı deniz gibi aslında seninde alıştığın şey de bu dalgalı denizde kafayı dinlemeye çalışmak bana kalırsa seni sevecek birini bul.
00 Yorumlayaş 24 flörtüm dahi olmadı ulan bimdeki kızla yanlışıkla el teması bile etmedim Tek hayalim birini sevmek değer vermek yok abi yok Ulan kızı geçtim arkadaşım dahi yok ailem yok akraba yok nerden hayat arkadaşı bulucam kendime tamam biraz kiloluyum da yüzüne bakılmayacak gibi igrenç de degilim sempatik güler yüzlü espirili anlayışlı entellektüel biriyim
01 Yorumla- +1 yıl
25 kiloluk dambilla başla ağa YouTube'den lesli vidyolarinin aynısını yap kilo var yoksa olmuyor yani
- +1 yıl
Bence biraz uzak kalmalısın o sana tekrar dönmek istediğinde izn verme bence bi süre sonra eğer aşk varsa ordada özlersiniz. Tekrar olmak için ciddi çanalara düşebilirsiniz yani ben böyle düşünüyorum ve bence seninki soğuk değilde yorulmak eğer cidden soğumuş olsaydın bunu buraya yazmazdın ve onu onun acıtasyonunu dinlemeden ayrılırdın.
00 Yorumla - +1 yıl
Ya neden kendini bosuna yoruyorsun ki birak gitsin bu yaptiklarindan sonra hala ayrilmaman kendine yaptigin en buyuk haksizlik, azicik kendini dusunuyorsan kurtul askerde filan diye dusunme Şu an yalniz oldugu icin oyle soyluyor ilgin icin birak lutfen her gununu kendinden caliyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Kuzum sen niye mutsuz olduğun bir ilişkide yer alıyorsun ki ilişki dediğin iki tarafın da mutlu olmasiyla olur senin sevgilin bir narsist evlenirsen çok kötü olacak hiç bir şeyde alttan almıyor seni umursamıyor bile neden kendine buu yapıyorsun. Kimse bir erkeğin derini çekmek zorunda değil bir ilişkide yer alacaksan o iliskide prenses olman gerek lütfen dediklerimi unutma şu an böyleyse evlilik falan düşünemiyorum bile
00 Yorumla - +1 yıl
valla hepsini okumadım bile ama bu kadar sıkıntı çekmene sebep olan biri neden bu kadar önemli, o kişiden ne bekliyorsun bi anlatır mısın, eğer beklediğin evlenip hayatının mahvolması ve sonrasında boşanma dul kalma gibi şeylerse devam et doğru yoldasın, ama hayattaki amacın sevdiğin kişiyle mutlu olmaksa bu o kişi değil emin ol.
00 Yorumla - +1 yıl
Ailesinde bulamadığı huzuru bir erkekte bulmaya çalışan bir başka Türk kadınısın sen de. Kimseye kendini ezdirmek, kabullendirmek zorunda olmadığını bil lütfen. O insandan kurtulup hayatının merkezine kendini koyduğun günlere geç derim. Bir de acayip imla hataların var, yalnız günlerinde Türkçe çalışabilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence kesinlikle bırak onu. Hayatın zindan olur
Yeni tesadüflere imkan ver hayat devam ediyor daha gençsin sanırım00 Yorumla Ya acilen evlen o kişiyle. ya da ayrıl ve bundan sonraki sevgilin evleneceğin kişi olsun artık. . Çünkü sen olmuşsun artık.
00 Yorumla- +1 yıl
Soğumuşsan ilgin, sevgin duyguların bitmiş demektir bence ayrılman en doğrusu olacak yoksa saygısızlıklar başlayacak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Bu ilişki bir yere varamaz sen de farkındasın. Ona rağmen devam ediyorsan en azında sonu bil. Zamanına ve emeğine daha yazık olur.
00 Yorumlasenin burcun ne onunkine yükseleniniz ne bide ordan merak ettim
13 Yorumla- +1 yıl
😊👍
ilişkinin her yerinden toksiklik akıyor kesinlikle kurtulmalısın bundan kesinlikle.
00 YorumlaKardeş ne yazıyonuz Allah aşkına şunu özet geçseniz de sonuna geldiğimizde başını unutmasak...
00 Yorumla- +1 yıl
Sal gitsin sal hayat geçmez bu adamla çocuğun olur onunea hayatının içine eder kaç kurtul ne deyim
00 Yorumla - +1 yıl
Ondan soğudum bunu aldattım şununla yattım bununla kalktım başka bir şey yok
00 Yorumla - +1 yıl
Bence biraz uzak kal tekrar birleşin vakit geçirin.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Yeni aşklar yeni insanlar demişler yol ver gitsin etrafta bir sürü insan var
00 YorumlaOda aynısını senin için düşünüyo demekki soğumuşun oda sana soğuk inan güven problemi başlamış
00 YorumlaErkekleree herşeye tamam dedikçe üste çıkıyorlar sonra kendilerini vazveçilmez sanıp başka kadınlara gidiyorlar ayrıl gitsin illaki kıymetini bile birisi çıkacak
21 Yorumla- +1 yıl
Bence ara vermek istediğini söyle çünkü onsuz kalınca özlediğini fark edeceksin aynısı bana oldu artık soğumuştum ayrıldık sonra baktım Kİ ona çok alışmışım sen de öyle yap ama eğer hala bir şey değişmiyorsa ayrıl gitsin
00 Yorumla Duygularını bir kenara bırak öyle düşün derim. Alıştığın için mi istiyorsun gerçekten karakterini sevdiğin için mi? Eğer birincisi ise ayrıl derim. Zamanla unutursun ve belki sana değer veren birini bulup bir ömür geçirirsin. Bu şekilde hayat geçmez.
00 Yorumlaİlişkiniz çok toksik en iyisi ayrılmak zaten bu kadar kontrol seven düzgün ilişki yürütemiyor
00 Yorumlaalismisligin verdigi bir hal vardir. ama hayatinda olmasi gereken insanlari alip olmamasi seni rahatsiz edenlere cikarmak sana en büyük hediyedir. unutma sadece 1 hayatimiz var ve bir daha asla bu yasta olamayacaksin.
00 YorumlaAkillanmissin belli ki, seni hayattan engelleyen birisi ile uzatmaya gerek yok bence
00 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıyı okuyunca aynı kardeşimin durumu. Ne yaparsan yap kendini önemde en önemli sensin bunu sakın unutma. Kendinden asla taviz verme. Taviz tavizi dogurur asla mutlu olamazsın.
00 Yorumla Ailen gibi bir ailenin olmasini mi istiyorsun? Yol yakinken guclu ol ve ayril. Seni manipule etmesine izin verme
00 Yorumla- +1 yıl
Duaundugunde duzeltilebilecek bir durumsa ve duzelmesini istiyorsan degerlendir, aa yok diyorsan ozaman yapilacak sey belli
00 Yorumla - +1 yıl
Soğuduysan kırmadan bitir uzayınca ele bir şey geçmiyor
10 Yorumla - +1 yıl
Ruh hastalığı derecesinde kıskanç olan mezopotamya eşşeklerinden uzak durun kadınlar
00 Yorumla Eksten nekst olmaz özgürlüğü bir erkekte aramayın ya yazık değil mi size kuzum
00 Yorumla- +1 yıl
Defolsun gitsin bırak onu arkandan ağlasın tehdit ederse polis çağır
00 Yorumla - +1 yıl
soğuduysan hala seviyorsundur eğerki sevmesen ayrılırdın bence bidaha gözden geçir ilişkinizi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bire bir aynısını yaşadım sonuç koça bir hiç o kadar sevsen de deymiyor boşver önüne bak daha güzel insanlar çıkar elbet karşına sen mutlu ol
00 Yorumla - +1 yıl
ayrıl o zaman uğrasma
10 Yorumla Yok olmaz bu soğumuşsun bir kere
00 Yorumlayazıyı okurken daraladım boşa gitsin
00 Yorumla- +1 yıl
Taviz vermenin sonucu işte. Konuş ayrıl o zaman
00 Yorumla - +1 yıl
Gaç git kurdar gendini
00 Yorumla ayrıl ozaman en ttemızı baska erkek bul
00 Yorumla- +1 yıl
Biraz mesafe iyidir. 👍🏻
00 Yorumla - +1 yıl
seni gerçekten seviyor değer bil bence
00 Yorumla - +1 yıl
ay kurtar kendini
00 Yorumla - +1 yıl
Ya bırak gitsin eşeği.
00 Yorumla TDK sözlüğü göndericem adres ver.
00 Yorumlabayagı yazmışsın cözüm basit yenisinibul
00 Yorumla- +1 yıl
uzatma ayrıl ama dikkat et haberlere çıkabilirsin
01 Yorumla Ayrıl gitsin ya ne uğraşıyorsun.
00 YorumlaBeni bulmalisin
00 YorumlaKırmadan bu durumu anlat
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Yazdıklarınızı dikkatle okudum, sonra bir de tekrar sorunuzu okudum. İkisi birbiriyle oldukça çelişir gözüktü. Yani yazınızda onun size yaptığı haksızlıklardan, kırıcı konuşmalardan ve bolca aldatmalardan bahsetmişsiniz. Ondan tamamen soğuduğunuzu, onu sevmediğinizi fark ettiğinizi, sadece bir alışkanlıktan ibaret olduğunu belirtmişsiniz. Ama ana soruda “ne yapmalıyım?” diye sormuşsunuz. Ve bu soru sanki “ne yapmalıyım da onunla mutlu, huzurlu bir ilişki kurmalıyım?” sorusu gibi hissettiriyor.
Eğer sorunuz gerçekten buysa o zaman siz de biliyorsunuz ki sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Ben “siz” derken gerçek “siz”den bahsediyorum. Yani onun olmanızı istediği “siz”den değil. Çünkü o olursanız, o zaman gerçek siz olmazsınız.
Onun için diyorum ki gerçek siz’in yapabileceği bir şey yok. Çünkü o değişmeyecek. Neden diye sorarsanız değişim arayışında eğer o olsaydı, o zaman ben burada onun bu siteye yazdığı “sevgilime çok haksızlık yaptım, şimdi hepsinin farkına vardım ve geçmişi tamamen silerek ilişkimizde yepyeni bir sayfa açmak istiyorum, nasıl yapabilirim?” sorusunu cevaplıyor olurdum. Ama durum ne yazık ki böyle değil.
Ancak yüzünüze maske takarak bir şeyler yapabilirsiniz, ama onu yapan da siz sayılmasınız.
Bu arada bütün bunları yazdıktan sonra altını kalın bir şekilde çizerek şunu vurgulamak istiyorum ki, lütfen bana kulak asmayın. Kimseye kulak asmayın, ailenize, arkadaşınızın ailesine, en yakın arkadaşınıza. Bu konuda kendi kararınızı gönül rahatlığıyla almak sizin sorumluluğunuzda. Sadece sizin.
Burada yapmanız gereken şey karar vermektir. Nasıl bir hayat yaşamak istediğinize, neler hak edip neleri hak etmediğinize, ideal bir ilişkiden beklediklerinize, kendinizi özgür bir şekilde ifade ettiğiniz bir yaşamın değerine, bir alışkanlığı bırakırken ödenecek bedelin, elde edileceklere değip değmeyeceğine.
Bütün bunlara net bir şekilde karar verdikten sonra da cesur bir adım atın ve arkanıza da asla bakmayın. Bakın yanlış anlamayın, sizi herhangi bir yöne yönlendirmek benim görevim de haddim de değil. Onunla belirli bir ilişki platformunda hayatınızı birleştirmeye de karar verirseniz, geriye dönüp kararınızı tekrar sorgulamayın diyorum. Onun için ileride sorgulamayacak bir karar alın diyorum.
Size kolaylıklar dilerim. Daha detaylı bilgi, yardım ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.