ama ne varsa 1 ay sonra attı
Kankamla Barışmak için napmalıyım?
ama ne varsa 1 ay sonra attı
O nasıl bir kankaymış öyle tabi böyle kankayla barismicaksinda kimle barisacaksin haklisin :DDD
Soruyu Güncelledim. bana güvendikten sonra ve geceleri cinsel muhabbet yapıyoruduk
Sıkılmıssa senden demekki.
Küsme nedenimiz var o benim sırlarımı anlatmıştı bir arkadaşına ki Sırrım çok önemli bir sır.
bende onun sırlarını anlattım.
eğer onu incitmek isteseydim zaten cıplak fotoğraflarını yayardım
1. Senle kanka iken ciplak fotosunu atmis
2. Senin onemli bir sirrini baskasina anlatmis.
3. Boyle birinden asla bir halt olmaz.
Iyi geceler
iyi geceler
O nasıl kankaymış haha ben erkek olsam bende barışmak için düz duvara tırmanırdım :D
Ama o sebepden dolayı barışmak istemiyorum. herhalde ona aşık oldum ya.
Cikolata al. Bnde hep ise yarmisti
duygusallıga kaçmadan barışmak istiyorum işte.
Bizim aramızı bozan arkadaşı. ve kankası bana aşık. acaba arkadaşı kankama yalan yanlış söyleyerek aramızımı bozdu çok merak ediyorum beni whatsappdan engelledi.
Evide buralara yakın değil. görüşebileceğimiz bir yer yok aynı okuldada değiliz
gerçekten isteseydin zaten bahanelerin olmaz dı. bn de istemeyerek kalp kırdım ama başka bir şehire gittim aynı gün içinde. geri döndüm lafla peynir gemisi yürümez diye böyle durumlar için söylenmiş bir söz eger çabalarsan çabanın karşılığını alırsın. bu daha etkili olur. çikolataları unutma.
Abi doğru diyorsunda ben yapsam böyle birşeyi gidip özür dilerim kız benim kalbimi kırdı işte. ve ben gururluyum ayaklarına kapanamam
çok sağol yanıtların için yarın konuşucam. inşallah gerçekten sağol iyi geceler.
Yüzsüz gibi olmasında :D konuşmaya calısacam inşallah eğer olmassa sosyalden illaki konusurum ama aramzıdakı bag acaba eskısı gibi olacakmı
merak ediyrom
Gerçekten çok sağol mesaj atarım maalesef. İstanbul'da oturuyorum.
Verdiğin taktikleri kullanıcam :)
Cevap
5Cevap
Bana da böyle bir kanka :D
BİM de sadece 4.99TL.
Kanka ayağı yapma bari
Kankaya bak be asdas :D :D
Rica ettim ve attım şakasına söylemiştim bir baktım meme attı birde bacak :D diğerleride çok açık olan fotoları
Seninle ciddi düşünüyor asdasd a:D
Ama bunlar aramızdaki bağ çok sağlamlaşınca oldu. sdçşgfkdfg
Garip valla anlamadım bişey :D
kankalara bak cok paylasımcılar
Nasıl bir knk mis bu
soruyu güncelledim :D ilk zamanlarda istememişti şimdi nasıl barışırım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar