Aniden seninle konuşmayalım dedi anlayamadım

arkadaşlar bugün kız arkadaşımla mesajlaşıyorduk.sonra ben derse giirdim 8 tane mesaj attı ancak yazdıklarına cevap vermeye fırsatım olmadı.sonra ders bitti ben dışarı çıktım tekrardan sınıfa geldim o da orda oturuyodu.ben bi kızla öyle şakalaştım sonra benim erkek ark.ın yanına gittim yaptıklarım sadece bu.ve ben sınıfa girmeden önce de mesaj attı gıcıklığına yaptım falan dedi güldük.ama ne olduysa ben sınıfa girdikten sonra oldu.sınıftakiler konuştuğumuzu bilmesinler diye sınıfta pk konuşmayız sonra kız sınıftan çıktı ben de mesaj attım işte yazdıklarına cevap yazdım.sonra birden konuşmayalım dedi.ben de yazamadım mesaj derste fırsat olmadı dedim.onla alakası yok dedi.peki nie konulmuosun onu söyle dedim.gerek yok dedi.naptıysam söyle dedim yok dedi sonra hadi söyle falan dedim hayır ısrar etme iyi günler dedi.nqptığımı bilsem keske dedim hayır cevap da atmayacam dedi 2 saattir 3 4 tane mesaj attım cevap vermedi.ne olmuş olabilir sizce ve ne yapmalıyım ben
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi bu geceye kadar barışmak için mesajla neler demeliyim sizce normalde bu saate kadar 100tame mesaj atardı şimdi hiç atmadı.neler demeliyim baya şey dedim özledim özür vs vs
Aniden seninle konuşmayalım dedi anlayamadım