Sevgilim Beni Fena Kırdı bee sizce haklı olan kim lütfen bakın?

LÜTFEN OKUYUN Bİ AKLA İHTİYACIM VAR. Arkadaşlar 8 aydır beraberiz.. Kız arkadaşma 2. Aydan beridir beraber uyumak istiyorm sennle ama en uygun zamannda ve bana güveniyorsan dedim oda tamam ama hemen olmaz istiyorsan sabırla beklemelisin dedi.. Bende tabiki beklerim ben seni bir ömür beklerim dedim ve ben 20 yaşndaym ilk defa sevgilim oluyor. Herneyse işte ben okulumuzun sonuna yaklaştıgı için artk ne diyosun gibisinden düşüncesini sordum oda bana geçen hafta dediki senn snavlar. 29. Da biticek benm 3. De ve sen gidiceksin yani o istediğini yapamıcaz dedi sonrasında bende cidden cok istiyorm beklerim dedim ki bizim sınavmz onlardan daha sonraya ertelendi dün bitti.. Ben 2-3 gündür kalacak yer bakarken ona sordugumda geçiştirip yarn konuşuruz yarn konuşuruz diyip durdu.. Bıgün sordugumda ise henüz erken biz 2 yıllık sevgilisi felan olsak tamam ama şimdi erken daha ne olcagımız belli değil dedi kızını ya da kardeşini koy benm yerime ben ailemn yanndayken aklıma bu uyumak olayı gelince huzursuz olucam dedi biliyorm ben benmle dalga geçilmesini hiç sevmem ama resmen sennle dalga geçtim dedi ama kocaeline sen benm yanıma gelnce uyuruz dedi.. Benm sınavm bitmesine ragmen onnla daha cok olaym diye eve gitmeyi erteledim.. Bende beni cok kırdın felan dedim gözlerimden yaş geldi sonrasında ben haklıyken o sustu kaldı ne desen tavır yapsan haklısın dedi.. Yagmur yagıyordu onu yurta bıraktm akşam yağmazsa çıkarız dedi yagmadı ama çıkmadkta haber etmedi cünkü haber beklediğimi bile bile.. Msjda atmadı twittere ( elimde değil, ve kırıldıgın zamanlarda bile hiç kırılmamış gibi davranıyorsunya en çokta o koyuyor yazmış ) bende mesaj atmadm insan bir merak eder napıyosun diye felan arkadaşlarm gitti tek başıma kaldm msjda atmıyr bende atmıyorm cünkğ cook fena hevesim kırıldı baştan olmaz erken deseydi hiç üzülmezdim gene haklı kız olarak ama buraya kadar sürüklememeliydi tek üzücü ve sinirlendirici noktası bu oldu.. Sizce mesaj ataym mı bekleyeyim mi?
Sevgilim Beni Fena Kırdı bee sizce haklı olan kim lütfen bakın?