Arkadaslae merhbaa kim hakli sizce?

sevgilimij instagram hesabi var bende dunde bir arkadasi tazarken yukardan bildirim geldi *m piercingi dil piercingi hic denedinmi bilmem ne filan diyordu bende sinirlenio baktim sevgilim sadece kiz var hesapta boyle seyler yazma dedi sonra sen ne ara sevgili yaptin dedi cocuk tahmin edicem bekle dedi 2 kisi atti bilemedi sonra ucuncude sevgilimin birtane kiz arkadasi var cok konusmadigubonu atti sevgilim dedi zaten ona kiziyor tanimiyormusun ortaokuldan beri arkadasim dedi sonra biisler gecti oyle aralarinda cocuk buna o kizi ye dedi sevgilim yine salkmisin kiz var hesapta boyle seyler yazma filan dedi sonra cocuk diyor ben sana artik eski attiklarimi atamicakmiyim sansurlu atim boyle ugrenc biri gormedim sevgilim dedi sakin atma kiz var hesapta bende sevgilime bu igrenc yazismalari gordugum icin trip attimnkonusmadim iste cunku basta sert bir tepki gosterseydi ben boyle igrenc yazismalara tanik opmicaktim sabah yine devam etmis igrenc igrenc seylere cocuk sevgilimde neosn kizmis ok yazmis ben ne yapmam gerekiyor sevgilim baskalarinyuzunden artik bana trip atma ben birsey yapmadim filan diyor ama bu yazismalar bana gore normal bir yazismalar degil
Arkadaslae merhbaa kim hakli sizce?