Sevdiğim çocuğun peşinden gitmeli miyim?

Bir çocugu uzun süredir seviyorum. Ama gercekten cok seviyorum. Kendimden eminim. İlk basta platonik platonik takılıyodum. Onu gizlice takip ediyodum. Bütün sosyal hesaplarından. Bu arada cocuk beni tanımıyodu. Yani aynı okuldayız ama bilmiyodu. Herneyse bir süre önce artık ona söylemem gerektigini düşündüm ve bir şekilde mesaj attım. Mesajı gördü cevap vermeyince 2. bir mesajı attım onu da gördü cevap vermedi. Ama okulda hep bakıp duruyodu ki beni bilmeden öncede bakıyodu arada bazen gülümsediği de oluyodu. Bu böyle 2 ay cevap vermedi. Bende belki yanına gitmemi bekliyodur diye düşündüm ve onu yalnız görüp yanına gittim. Konusalım dedim bugun olmaz kötüyüm özür dilerim gibi biseyler söyledi bende cok kötü oldum kosarak gittim. Neyse onun üzerinden de 15 gün falan geçti. Bugün onun dğum günü. Sizce kutlamalı mıyım yani uzun bir yazı yazdım aslında veda gibi bişey oldu.Çünkü öyle... Artık bundan sonra hiçbişey yapmayı düşünmüyorum. Ona söylemek istedigim herseyı yazdım. Ne olursa olsun sizce göndermeli miyim? Lütfen mantıklı seyler söyleyin cok kararsızım benim için bu çok önemli
Güncellemeler
+1 yıl
ya biraz daha fikir verseniz hala kararsızım :(((
Sevdiğim çocuğun peşinden gitmeli miyim?