Eşimden herkesin içinde tokat yedim ve 7aylik hamileyim?

Uzun suredir birlikte olamiyoruz normalde hamileyken 8 aya kadar bile birlikte olunabilir ama benim hamileligim çok zor geciyor. İlk aylar agridan, mide bulantisindan, kusmaktan, bas dönmesinden yataktan bile cikamiyordum bırakın sevişmeyi. şu an 7. ayimdayim ve gecen hafta eşim büyük bir isi kaybetti büyük miktarda bir parayı da. Eve geldi çok sınırlıydı hic sesimi cikaramadim. Evden arkadaşlarımızla yemeğe gittik. Yemekte ele avuca gelmez bir konudan benimle tartışmaya başladı ve herkesin içinde aynen bu cümleleri kurdu."Sik*cem senide iside yeter l*n biktim, şimdiye kadar elli kere atmistim stresimi *mina k*oyayim."(küfürler için özür dilerim aynen anlatmak istediğim için yazıyorum.) Bende öyle diyince dumura uğradim elim ayagim boşaldı birden boyle patlamasina arkadaşlarımizda şok oldu. Bende o an o sözleri duyunca kendimi daha fazla tutamadım."Gitseydin atsaydin stresini o zaman ha döndüğünde ne adam derdim sana ne kocam" dedim. Hemen masadan kalkıp kolumdan kapıya çekiştirmeye başladı tabi rezil olduk millete o an umurumda bile değildi ama kapıda ben kolunu itip durdurmak istedim kolunu itince yüzüme birden tokat attı. Yere yapistim tabi zaten ayakta zor duruyorum. Herkes sustu o an ve kafami kaldirdigimda sepsessiz oda dahil bana bakıyordu herkes. Yerin dibine girseydim demicem girdim zaten o an. Nasıl aşağılanmış hissettim anlatamam.7aylik hamile koskoca 27 yasında kadın herkesin içinde tokat yedim. Sonrada arkadaşlarım kalkmama yardim ettiler gözünün içine baka baka kapıdan zar zor çıktım gittim. Arkadaşımın arabasına bindim hastaneye sur diyince ben, korktular birşeymi var diye. O an direk hastaneye gitmek istedim çünkü sert düştüm odum koptu birşey olur diye. Yirmi dakika sonra oda geldi öğrenmiş hastaneye gittigimi, geldi konuşmaya çalıştı doktor odasına girmek istedi izin vermedim konusmadimda. Ordanda pesimden geldi kovdum. Arkadaslarimin acıyan bakışları eşliğinde teyzeme geldim. Ailemuzakta. Bu halimle oteldede yalniz kalmaktan korkuyorum. Ne yapacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hesabı açtım ama nasıl kullanılıyor zar zor buluyorum. Aileme anlatmak istemedigim icin yardim istiyorum hic iyi değilim. Lütfen esi/sevdiği olan varsa aynı hayvanligi yapmasın sakin. Asla yasatmak ve yasamak istemeyeceginiz bir duygu emin olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap vrmiyrum k. bYazılanları gördüm şyle anlatayim. Daha önce hic boyle birşey yasamadim oda diyordu seni uzecek hiçbirşey yaparmiyim senden önce ben ölürüm sen uzulursen ve bunun gibi bircok yalan. Yaşananlar ortada aklımdan geçmezdi bana el kaldirabilecegi bu yüzden daha yıkıldım zaten. Tyzmdym hala, peşinden geldimi diye sorulmuş evet hatta şu an aşağıda gitmiyor. Teyzem indi konuşmaya, bir kez görmeden gitmem diyormus. Mide bulantm hatsafhada, bebekte durmuyor gorrsem kusarm şu an .
Eşimden herkesin içinde tokat yedim ve 7aylik hamileyim?