7 haftalik hamileymisim?

Dogum kontrol haplari kullaniyordum ama cok bosladim bazi gunler icmeyi unuttum. sevgilim baya bagirdi cagirdi kizdi ihmal ettigim icin Son zamanlar midem bulanmaya ve bazi yiyecekleden tiksinmeye basladim. Sevgilim suphelendi test yaptik 2 hafta once negatif Dün yine sevgilimle hamilelik testi yaptik. Ve pozitif cikti. Sonra hemen özel bir doktora gittik 7 haftalik hamileymisim. Aldirdik. Kalp atislarini bile duydum. Kendimi cok kotu hissediyorum. Ama sevgilim biraz tuhaf bugun soguk gibi geldi. Sizce duzelir mi zamanla?
Güncellemeler
+1 yıl
Dogum kontrol haplari kullaniyordum ama cok bosladim bazi gunler icmeyi unuttum. sevgilim baya bagirdi cagirdi kizdi ihmal ettigim icin Son zamanlar midem bulanmaya ve bazi yiyecekleden tiksinmeye basladim. Sevgilim suphelendi test yaptik 2 hafta once negatif Dün yine sevgilimle hamilelik testi yaptik. Ve pozitif cikti. Sonra hemen özel bir doktora gittik 7 haftalik hamileymisim. Aldirdik. Kalp atislarini bile duydum. Kendimi cok kotu hissediyorum. Ama sevgilim biraz tuhaf bugun soguk gibi
7 haftalik hamileymisim?