Kalbime ağır geliyor... Sevmedi mi beni?

Tam bir hafta önce 2 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılığı isteyen bendim çünkü ailem onu kesinlikle istemeyecek,şiddetle karşı çıkacaklardı. Ben başta aşarım bunları diye düşünüyordum ama zaman geçtikçe ailemin karşısında duracak,onları ikna etmeye uğraşacak cesareti bulamadım kendimde.Onu çok seviyordum ama sevgim yetmedi...En doğrusu bu diye düşündüm ve ona söyledim durumu.Benden hiç beklemiyordu böyle birşeyi.Çok sinirlendi..Bana kendisini yarıyolda bıraktığımı söyledi.Madem böyle yapacaktın neden başladın dedi..Ben ona kendimi ifade etmeye çalışsam da beni dinlemedi ve hakkını da helal etmedi. 4 gün sonra ben onun msn adresinin gizli sorusunu cevaplayarak şifresini kırdım. .O gece o bir arkadaşına facede mesaj yazmış " ortak aygülü gönderiver" diye.. arkadaşı da o kızın profil linkini yolladı. Ve ertesi gün kızın onun arkadaşlık isteğini kabul ettiğinin mesajı geldi..Kız da kaşar bir kıza benziyor...O gün ne kadar kötü oldum sabaha kadar başım ağrıdı. Beni bir kaç gün önce sevdiğini söyleyen insan hemen arayışa nasıl geçebilir? Sİndiremedim bunu. Belki çivi çivi söker mantığıyla yaklaşıyor kıza ama bu bile çok sinir bozucu,aşağılık bişey.. Facebooktaki tüm mesajlaşmalar maile gelmiyor ama bugün kızdan bir mesaj geldi.."Özgürüm derken :D " diye.O sırada kızla mesajlaşıyorlardı galiba...Çok ağrıma gidiyor ya sizce herşey yalan mıydı? (bu arada o gün ortak bir arkadaşımıza baktırdım herşey oluruna yazmış duvarına)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ailesine(anne,baba,dayılar) benden,ciddi düşündüğümüzden bahsetmişti o..
Güncellemeler
+1 yıl
mesaj atsam mı acaba msnini kırdığımı,iç yüzünü öğrendimi söylesem mi?
Kalbime ağır geliyor... Sevmedi mi beni?