Aşk İlişkileri Sevgilime siyah kalp attım ama sebebini sormadı sevmiyor mu beni? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uyumak istiyor sürekli iyi geceler diyince hemen iyi geceler diyor siyah kalp attım neden bile demedi sevmiyor mu Sevgilime siyah kalp attım ama sebebini sormadı sevmiyor mu beni? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Darıldıysan ona söyle. Bize yok siyah kalp attım falan deme o anlamadıysa biz ne yapalım 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şaka misinizzz ahahsjdjdjfkfkc slkmsn cemileee:ss 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bayılıyosunuz dimi cevabını bildiğiniz soruları sormaya 0 0 Yorumla
Sulekadir25 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Erkeklerden bu kadar dikkat ve duyar beklemeyin kızlar onların beyni kadınlar gibi degil 0 0 Yorumla
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Bekir ne istiyosun bekir 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kızım senin beynine kan gidiyor mu? 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma düşüncelerden lütfen uzak duralım. 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyah kalp ne 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ergen misin 0 2 Yorumla Sedefffe +1 yıl 😂😂 Yorumla sanki_freud +1 yıl Tanrım neydi günahım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Darıldıysan ona söyle. Bize yok siyah kalp attım falan deme o anlamadıysa biz ne yapalım
Şaka misinizzz ahahsjdjdjfkfkc slkmsn cemileee:ss
Bayılıyosunuz dimi cevabını bildiğiniz soruları sormaya
Erkeklerden bu kadar dikkat ve duyar beklemeyin kızlar onların beyni kadınlar gibi degil
Bekir ne istiyosun bekir
Belki her şeye anlam yüklemiyordur
Kızım senin beynine kan gidiyor mu?
Saçma düşüncelerden lütfen uzak duralım.
Ayrıl
Helal gençler.:D
Liseli asiklar gibi
Siyah kalp ne
Ergen misin
😂😂
Tanrım neydi günahım
Evet
Yeşil kalp at
Mesajlara bak 🤮