2 taraf karşılıklı konuşarak sakin bir şekilde bu işi bitecekken
ayrılmak isteyen tarafın size düşmanmış gibi yaklaşımıyla çok kötü bir sonla bitmesi
konuşmamız lazım deyip konuşulsa zaten bitecek bir ilişki. neden kötü bitsin istenir ki
Genelde yaşanan bütün güzel günler unutuluyor. Ayrılık Zamanı akılda kalıyor ve o kişiden nefret ediyorsun zamanla
ilişkinin son zamanları zaten berbat zaten bitti toparlanması imkansız
ayrılmak isteyen tarafın size düşmanmış gibi yaklaşımıyla çok kötü bir sonla bitmesi
konuşmamız lazım deyip konuşulsa zaten bitecek bir ilişki. neden kötü bitsin istenir ki
bitise gore cunku kotu bittiyse o yasananlarin cani cehenneme keske yasanmasaydi denir
iyide bende bastan oyle diyodum.. ama sonra o kotu anılar siliniyor
zaten içinde tuytku ve aşk olan ilişkiler nedense cevremde sahit oldum kotu bitiyor
sebebide bana gore kotu hatırlamak.
guzel gunleri anımsayip acı cekmemek
Guzel gunleri hatirlayabilirsin ama o bitisi unutamazsin brnim. mukemmel bir . iliskim vardi sonra uunsa surdu en son tatile gitti ailesiyle beni aldattiginibogrendim Tatili bitti geldiginde ayrildim tabi guzel yasananlarda hatirlaniyor ama o an hic unutulmaz duygu asla unutulmaz umurunda olmasa bile bak boyle anlatirsin
aladatma filan yoktu bizde sadece bitti
ama hayal kırıklıkları vardı biterken oturp konusrak bitirsek sorn yoktu ama o kavga ne ofke ile aurilamyi secip benide içine cekti o kaosun. bombok bir sekilde bitirdi ilişkiyi
barışma ihtimali imkansız bizim kötü bitiş derken bitme süresinde yaşananlar diyaloglar iletişimin kopması
barışma olamaz artık
aynen aklıma takıldı dıun gece
yoksa şu an baska biriyleyim
ve o aklımda mesela hem kotu anılar hem ıyı anılar
kolay mı unutmak unya kadar anı paylasilmiş seyler sevişilmş geceler mektuplar
adama dokunan yanı bitiş sekli. karsilikli oturıp konusabilsek guzelce bitecek ama işte nedense bunu ıstenmeyen ve benide işin içine cekerek herseyin inailmaz kotu bitmesi, ni sagladı bir de aksilikler girdi işin içine mupry kanunları dusun
unutlur mu ::::::::D
Cevap
1Cevap
Yaşanmamış varsayılır.
nasıl onca yaşanmışlığı yok sayacaksın
her şeyin yaşandığı ciddi bir ilişki (tatiller yaşanmışlıklar anılar)
hayaller , yaşanmışlıklar sevişilmiş geceler onca anı nasıl hasır altı edilir bir gün bir yerden patlak verir bence
ayrılmak isteyen tarafın size düşmanmış gibi yaklaşımıyla çok kötü bir sonla bitmesi can yakması yaşananları inkar etmesi..
böyle bir son istemesinin sebebi o zaman bu
bende sadece neden böyle bir son olmasını istedi üzüntüsü var
ama bizim aramızda bazı engellerde vardı sonradan giren mesafe şu bu baya bir.
yani bir araya gelmemiz zordu... (bence önceden kurulan hayallerin gerçekleşmemesi her şeyin yalan olması ya da bir daha bir daha eskisi gibi olamayacağımız için canının acısıyla onunda etkisiyle böyle davrandığını düşünüyorum..
yoksa bana dese tamam bitti buraya kadar yapamıyorum olmuyor dese ama sakince yapsa bunu hiç sorun olmayacak
aslında cevabi belli.. böyle olmasını istedi
çünkü güzel değil kötü olarak hatırlamak istedi
güzelliklerin üstüne kötü anları ekledi
ve bunlar kalsın istedi zihninde
Yasanan seyler
peki neden o zaman ayrılmak isteyen kişi ayrılığın kötü olmasını ister ki...
karşılıklı konuşularak zaten ayrılık gerçekleşecektir. ama olayı bu noktaya getirme sebebi ne olabilir ki madem yaşanmışlıkları hatırlayacak
bitişine göre
sence ilişkide yaşananlara haksızlık olmaz mı bu?
5senenin sonunda aldatılma yaşadım yaşadıklarıma bakabilir miydim sence?
bende o olmadı
bizde biterken yaşananlar çok kötüydü son dönemler söylenenler
Aynı şeyi yasayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar