O kısıde aynı seylerı yasıcak korkusu olur ihanet gorduyse her an ihanet görecek gıbı Supheli davranır biraz zor zmaanlar gecırılebılr ama karsıdakı ınsana cok ıs duser o kısıye o sıcaklıgı ve guvenı ıctenlıkle hıssetırmesı lazım ancak boyle suphelerden kurtulabılır
Bakın şöyle anlatayim ki bir ilşki kötü gitmiş ve bitmiş ise o zaman bir sonraki ilişki için büyük olumsuzluklar olur güven kavramı biter ve kız yeni sevgilisinin yaptığı çoğu hatayı diğeri ile karşılaştırarak yok sayar halbuki yok sayılacak kadar basit değildir yani olumsuz etkiler
Böyle bir sekilde bittikten sonra kisi kendini dinlemeli dinlenmeli.. Ama biz napariz böyle bisi olur hemen baskasina sariliriz sirf acilarimizi dindirmek icin ama napariz onu kullaniriz felan filan.. En iyisi dinlenmektir.. :/
Haliyle bir korkuyla başlarsın ister istemez. Kalbin kırılmıştır güvenin sarsılmıştır çünkü bir kere aynı şeyi yaşamaktan korkarsın. Ama aynı zamanda bir tecrübe kazandırır sana ayni hataya düşmemeyi de öğrenirsin
Tecrübe oluyor bir yerden sonra ve daha emin adımlar atıyorsun ama yine de insanın aklında şu kalıyor acabaa? İçin içini yiyor huzursuz oluyorsun istemsizce beynine işliyor geçmiş ne kadar geçmişte kalsa da kuşku endişe her zaman oluyor
olumlu da olumsuz da etkiler daha dikkatli olursun kendini daha fazla korursun ama bunu yaparken da belki de senin için dogru insanı hayatına almayabilirsin
Seviyorsan aşılamıyacak engel yokdur diğer ilişkiyi etkileyecek tek bir şey var güvenemezssin hep bir acaba ihanet ediyomu yalan söylüyomu korkusu olacakdır içinde 😊
bir sonrakinde acaba buda oyle hep bir suphe oluyor onun yuzunden artik kimseye guvenemiyorum her genc kiz gibi bende evlenmek istiydm ama hevesim kalmadi mutluluk benim icin cok uzaklarda
güven kalmaz tecrübe kazandırır güven kalmaz derken yarı yolda bırakılan biri buda beni bırakırsa diye korkabilir ya da menfaat için seviyor numarası yaptığını düşünebilir...
Etkilemez tam tersi daga iyi olur cunku yanlislarla yapilan tum yanlislar insana bir tercubedir ee tercube edindiysen 2ciyede yanlis yapmaman gerek tabiki anliyana
En İyi Cevaplar