Oturmaya öyle baş başa olacağımız eve davet etsem evde kimse yokken tabi ne düşünür?
Gelir mi bide :d
Gelir mi bide :d
Yanlış anlayabilir. Öncellikle sana güvenmesi lazım, yanlış bir şey yapmayacağına yani. Ondan sonra gelebilir ama güven oturmadıysa daha amacının farklı olduğunu düşünüp ayrılabilir bile.
Bence düşünmez kardeşim açık açık söyle yani yanlış bişey düşünmedigini gelmezse zaten o kızdan bir cacık olmaz
gerek yok öyle şeylere dışarda buluşun kardeşim, kızın gelip gelmemesi de kişiliğine bağlı. kimisi davetsiz gelmek ister kimisi davet etsen dünyanı başına yıkar ;)
hehh iştee bende o yüzden çekiniyorum biraz davet etmeye. Dışarda her zaman buluşuyoruz zaten değişiklik olurr gerek var bence
4-5 aydır sevgiliyiz daha önce 1-2 aylık konuşmamız da var
cinsellik falan hiç konuşmadık konusu bile açılmadı ben bir kere açıyım dedim hemen konyudeğiştirdi
bak eğer seviyosan ve kendinden eminsen ona pat diye bize gel diyerek değilde daha yuvarlak cümlelerle film izleriz aklına kötü bişey gelsin istemiyorum falan de ki sana güvensin. Önce cümlelerinle ifadenle ona guven vermelisin çagır bakalım belkı gelır hayır der elbette ama dedıgım gıbı ıkna etmek senın elınde
Ev konusunu bir tarat Ne düşündüğünü anlarsın kızların Niyeti cinselliğe evet değil değilse
Cevap
2Cevap
Et dostum bişi olmaz yanlız ediş tarzın çok önemli ederken ne diyeceksin?
Bende burdaki görüşleri anlamıyorum. Kız kezban değilse sende anlattığın gibi masumca başbaşa kalmak istiyorsan o da buna inanıyorsa kabul. eder.
Sen bu yazdığına önce kendini inabdır.. :D
Biraz cesaret alsam söylücem telefonda ama siz anca köstek oluyosunuz işime :d
Sen+Kız+Başbaşa kalma=Şeytan... Ateşle barutu yan yana koysana..
ya ne yanlış anlyacak
korunun ama!
Bakarız :d
düşünür bence
Gelmez mi acaba çekiniyoru mdavet etmeye. Senin sevgilin böyle bir davet etse gider miydin
gitmem tabiki de
Neden ki masum bir yemek falan yenilir sadece kötü bir şey olmayacak ki
severim ama güvenemem :D
güvenememek ne ya sanki çine yemeğe götürüyorm 2 mahalle ötesinde evlerimiz.
yanlıs dusunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar