Sevgiliyi eve davet etmek hemen kötü algılanabilir mi?

Sevgiliyi eve davet etmek hemen kötü algılanmamalı sevgili zaten aynı zamanda hem arkadaş hem dost olmalıdır o nedenle birlikte zaman geçirdiğiniz yerin neresi olduğu önemsizdir sadece sizinle olmak isteyen kişi bunu dert etmez.
"ama"
Tırnak içinde amamız var!
Soruyu şöyle soracak olursak
Sevgiliyi hemen eve davet etmek kötü algılanabilir mi?
Evet bu durumda yanlış anlaşılma olma ihtimali yüksek onunla birlikte olma nedeninin ne olduğu hakkında sorgulama yaparak cinsellik olduğuna karar verip kişisel bakımı yapıp koşarak da gelbilir 😂😂
Yani hemen çağırmak isteyenlerde amaçları buysa çekimedem söylesin zaten amacım belli kestirme yoldan belki de sonuca ulaşacaksın...
Ben bir ara helva yapmıştım, fotosunu da kıza atmıştım. “ Bize hiç yapmıyorsun” diye hafif bir sitem etmişti. Daha hiç yüz yüze görüşmemiştik. Ben de “ gel sana da yapayım” dedim. Sonra evime geldi, tabii ben de helvayı fırına verdim daha ilk gün. Bunu bilen bir kaç arkadaşım helvacı diye lakap takmıştı.
En azından kendine yakışan birini bulmuşsun ben yıllarca kendimi zorladım konuşmadım.
Şu an sosyal ortamda konuşacak tanışacağım kimse yok.
Anca sanaldan oluyor. Kendimi bu durumdan kurtaramadım.
Erkekler bunda dikkatli olması eve davet ederse kız :D
kızlar da :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Algılanır
Kötü olarak algılayacağın şeye bağlı. Mesela eve çağırıp seks yapmamız benim için kötü bir şey değil o yüzden ben kötü algılamam.
Zinaya kalkışanlar geneli 1 ay sonra ayrılıyor, Evlenince pişmanlık...
Aman bana ne isterse ben kendi zevkime bakarım istiyorsa yatakça parçalarım.
sevgili sonucta ve zaten eve gelse de gelmese de dışsarıda sevişmeler olmuştur sadece yüksek seviyeye cıkmamıstır. normal algılanmalı. sevgili olan ve sevişmeyen kac kişi var ki
Yooo hemen değil bir iki saat sonrada algılanabilir 😂
Evet amacının farklı olduğu bariz belli eder. Ayrılık sebebidir
Ben algılamam. Ayrıca şahsi fikrim nereden tutarsan tut kötü bir tarafı yok
Yanlış anlaşılmaya mahal verebilir yani
Yeni iliskife evet algilanir
Davet edildim ama çekindiğim için gitmedim.
nereye davet edecek ki
Bence algılanmaz
Algılanabilir
Yüksek muhtemel
İçiniz fesat
İçini oyar da bade koyar.
Kişiye kalmış bi durum bence.
Yani ilk etapta
Hayır algilanmaz.
Evet
Evet
Bi’Bot Seçimi