Eski sevgilimle arkadaş kaldık ama onu hala istiyorum nasıl kazanabilirim?

Bu konu hakkında baya soru sormustum. Ama bilmeyenler için tekrar anlatcam. bir çocuk var üniden biz basta arkadastık sonra ben buna daha önce biriyle ilşkiye girdiğmi filan anlatmıstım. her neyse başta bunu kabullendi gibiydi. sonra benden hoşlandıgnı belirtti deneyelim dedim. olmazsa arkadas kalırız diye karar aldık. denedik hersey guzel gidiyodu. bir gece bunun kafası karısmıs işte sürekli önceki ilişkimi düşünüyomus gururuna yediremiyomus filan. zaman istedi tamam dedim. sonra benim mesajlarıma cevap vemez oldu beni takmaz oldu ama okulda sürekli bana baktığnı farkediyorum neden bakıyo? bu bana cevap vermiyince konusmak istemiyosan söyle dedim o da ben sık sık konusmayı sevmiyorum senlik bişey değil filan dedi. sonra uzun bir yazı yazdım galiba kendi kendime gelin güvey oluyorum senden umudumu kesmeliyim filan diye. o da sen iyisin ama sana umut vermek istemiyorum ben ciddi ilişki istiyorum sen iyisin ama ilerde cok sorun olcak bu durum ikimizde üzülcez bu yuzden arkadas kalalım filan dedi. onayladım. simdi yeni tanısmıs gibi muhabbet ediyoruz.. ona dokunmak onu hissetmek istiyorum onla sadece sevgili olmak değil gelecek kurmak istiyorum mücadele etmek istiyorum. konuştugu kızda yokmus arastırdım. onu geri istiyorum. onla arkadas sevgili kardeş hersey olmak istiyorum. onu kendime nasıl baglayabilirim? bana aşık olması için? ve hoşlanıyo mudur hala?
Tahrik et
Bakımlı ol
Gözlerinin içine bak sonra gözlerini kaçır ve gülümse
Dokun
Sende takma bağlanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Öpüşme elele tutusma da olmadı aramızda ama mesajlasırken bu tür şeyleri konustuk
Eski sevgilimle arkadaş kaldık ama onu hala istiyorum nasıl kazanabilirim?