Çok zengin bir sevgilim var ve kendisiyle evlilik kararı aldık.

Arkadaslar benim cok zengin bir sevgilim var ve kendisiyle evlilik karari aldik.Aileside onayliyor bu iliskiyi.Birbirimizi cok seviyoruz yani onda problem yok.Fakaat problem surada ortaya cikiyor ki normalde bende zenginim yani ailem varlikli ve kulturlu insanlar ama beni cok mutevazi yetistirdiler o ayri.O yuzdende sevgilimle anlasiyoruz tabi ama onlarin kanun kadar zengin olmalariyla benim ailemi karsilastirsak ben onun yaninda fakir gibi kaliyorum.O da bunun farkinda*ne ailesi ne kendisi konu etmiyorlar bu olayi.Yani herseyimle beni kabul etmis durumdalar hersey guzel gidiyor yani ama ben gecenlerde saevgilime seni zengin zuppesi olmadigin icin seviyorum dedim(ki kendisi oyle simarik ve baba parasi yiyen bir insan malumunuz) ve sevgilim bana zenginligin acilimini sordu benim bakis acimla bende ben mutevaziysem sende iyi kalpli ve aynisisin dedim.Sonra da beni kaybetme korkusu duyup bana yaptigi evlilik tekliflerini yineledi ve beni cok sevdigini benim de onu sevip sevmedigimi ogrenmek istedigini soyledi.Bende evet dedim ama sorum su yani ben kotu bir laf mi ettim simdi ve uzulmus mudur simdi?Birde niye boyle kaybetme duygusu gelipte tekrar evlenme teklifi falan ediyor yani anlayamiyorum!Sizce nedendir bana bir akil verseniz?...
Çok zengin bir sevgilim var ve kendisiyle evlilik kararı aldık.