butun bayanlar bundan hoslanırmı?
Sevdiğiniz bir erkeğin sizin için şarkı söylemesi sizi ne kadar etkiler?
Sevdiğiniz bir erkeğin sizin için şarkı söylemesi sizi ne kadar etkiler?
bulunduğu ortama ve sesine bağlı ama sesine güvenmiyorsa yüksek sesli bi ortamda söylesin bence şarkı söylemek değil de şarkının sözlerini konuşuyor gibi söylemek daha etkileyici
mm guzel
hayatımı berbat eden adama benim gözlerme bakıp şarkı söylediğinde aşık olmuştum
demekkı sarkı soylemek etkıleyıcı olabılyor
aynen
BENIM KADAR GUZEL SOYLEYEBILECEGINI DUSUNEMEM. DOGRUSU
ama o benim için dünyanın en güzel söyleyeniydi
sana gore oyle. benım latın soyledıgım sarkıları meksıka federal dıstrıtoda unluler alkısladı. degerını bılemedım o ınsanları halt vardı turkıyeye gerı geldım. benım soyledıgım sarkıları cogu erkek soyleyemez en az ya tenor yada minor olması gerekır. sen cobanda soylese dınlersın ona kalırsa
gözlerime bakıp söylediği herşeyi dinlerim
o senın onu sevmenden ılerı gelıyor. ben sevdıgım bır kız olsa gozlerıne bakıp bır sıır okusam gıtarımla duygusal bır latın sarkı soylesem emınımkı ruhlarımız bulutların arasında dans eder. ben askı derınlerde yasatırım oyle turk erkeklerı gıbı yarım yamalk degıl. sevdıysem sevdırmesınıde bılrım.
Alırım elime bağlamamı içince çalarım ama kim dinlerse. Zaten kafam iyi olur çevremde kim var bilemem.
Sanırım gitar çalarken söyleyebilirsin... Ben bağlamayla saçlarını taramış sın yaptım.. ayrıldık.
pıanoyu daha cok severım dstm.
Cevap
3Cevap
Bana göre değil, hele şiir hiç değil, gülüyorum istemeden
severim şiirleri pastoral şiirleri ama, betimlemelere yer verilcek böyle öyle ki resmini çizebilecek kadar hayal edebilceksin.
Gülmemen için şiiri okumaması lazım yazıp sana okutması lazım yine gülmemen için basit kafiyeli şiirler değil serbest şiir olması lazım..Senin karşına şarkıcıyı bilmemde şairin çıkmadığı besbelli..
çıkmasın mümkünse çok fazla duygusallıktan hoşlanmıyorum
Pek etkilenecek birşey değil. Sesi güzel ya hava atacak :) bizim için değil yani
mmmm enteresan
kahverengi gözlerin adlı şarkıyı söylien olmuştu... çok hoştu gerçekten.. :)
bende bızım hıkayemızı soylemıstım dersteyken ogretmen her derste soyletmeye basladı.
:)) ooo ramantik seni
opera taverna turk halk turk sanat jazz pop latin pop. hepsini soylerım 4 yıl meksikada şan derslerı aldım sadece opera ıcın tabı. eh ıdare edıyorum ama sevecegım kız ıcın saklıyorum soyleyecegım sarkıları
Cok guzel olurdu ya :( olur isallahhh...
eveet kesinlikle. sesi güzel olacak ama yoksa komık duruma dusebılırım. ya düşünsene kerkes bakıyo sevdıgım kişi bana sarkı söylüyooooo wooooow
haklısın gercekten etkıleyıcı olur
hatun bana söylese mesela bir garip gelir hoşlanmam
Dostum sen sabahtan akşama kdar burada yazımı yazıyorsun. aynı anda üye olduk koptun gittin bre.
hee işim gücüm yok ne yapalım.
Napyım sesi kötü olan erkeği ama bi mehmet erdem olursa offfffffff
benim abim dügününde söyledi esine, ben sevincten aglardim
bu kızlar nie böle :S
Thomas, vampir olduğunu düşünüyorum.
vampirler şarkı soylemezlerkı
dusundurucu. artık gecelerı pencerelere tırmanıp kadın mı arıcam kan ıcın
Sesi güzelse her kadın etkilenir bence.
haklısın dostum
etkilemez...söylemesede olur..
kafam güzelken söylemiştim, bidaha görmedim :D
ben hıc hoslanmam ..