Aslında hepimiz her zaman için maddi incelikler bekleriz mutlu edilmek ve hediyeler almak hoşumuza gider, peki hayatınızda olan sevdiğiniz kişinin Fizy paylaştığım gibi bir şarkı ya da farklı bir şarkı armağan etmesi sizleri ne kadar mutlu eder?
Şahsen beni fazlasıyla mutlu ederdi.Mesela aşağıdaki şarkıyı nasıl buldunuz?
12 Mayıs 2021 Çarşamba Saat 13:32
Sevdiğiniz insan size bir şarkı yapsa ne hissedersiniz?
Aşağıdaki ki solo gitari kötü buldum açıkçası. Sevdiğim kişi bana bu şarkı seni hatırlatıyor dese de mutlu olurum. Şarkı yapsa zil sesim falan olurdu sanırdım.
Benimki besteledi ama bestelerini hesaba biraz fazla şarkı koyduktan sonra paylaşacak. Yani tüm yapım aşamasında yanında olduğunda çokta birşey hissedemiyorsun :D
Videodaki şarkı bana ait elektro, Bas, klasik, akustik gitar bateri ve piyonada çalıyorum yıllardır kulaklıkla dinlemenizi tercih ederim Nota ve Arpej bana aittir Dinleyenlere teşekkür ederim
Hoşuma gitmezdi, beğenmem. Eğer karşımda bunu yapmaya kalksa başlamadan son vermesini isterdim ya da hazırladığını telefonuma yollasa ne olduğunu anladığım an dinlemem silerdim.
evet benim Elektro, Bas, Klasik akustik gitar bateri ve piyano da biliyorum Bu Classical Arpej solo dinleyenler icin cok anlamli bir sarki aslinda ilgi alani olmayip duz dinleyenler icin sikıci gelebilir biraz
@yavuzjcw şarkına bişey demedim gayet güzel, simetrik bir müzik yapmak cesaret ister ve sen bunu yapmışsın ama biraz da bi tık çıkış yerleri olmasını beklerdim
Evet, Ben de çoğunlukla birden Nabız yükselten sarkilar çalıyorum anlık sololar Inisli cikisli ritimler ama Bu seferlik Dedigin gibi simetrik bir sarki yapmayi tercih ettim kulaklikla Bastan sona tekrar dinleyip yorumlarsan sevinirim
@yavuzjcw Dediğim gibi çok bir iniş çıkış beklemezdim ama çok çok minik bir iniş çıkış beklerdim orta- son arası bir yerdeki kısım favorim mesela Bu arada Spotifyda var mı bu?
hayır Hazirana kadar Bass Ve Elektro sololarıyla Studyoda kayıt yapıp Bi kisisel album yapmayı düşünüyorum 18 yaşındayım bu arada Henuz o kadar acilmadim muzik grubum var ama daha cok metal üzerine