Ve sevgilim askere gitti dün teslim oldu yardımlarınızı bekliyorum...

Öncelikle çok zor gerçekten çok zor fakat banka staj görüyorum çalışıyorum ben bugün bi kız geldi .. baya konuştuk sen çok iyisin ben ilk günler dağılmıştım ruh gibiydim dedi .. dün teslim oldu erkek arkadaşım ..

:)

Bende sorun yok üzülecek birşey yok gidecek gelecek dedim ... Birazda moralim düzgündü bunu söylemeden 5 dk önce aramıştı çünkü :) Bu sabah uyuyamadım 5 de uyandım aklıma gelince çok kötü oldum tabi bunu kimse bilmez ..

Ama hep ablası ile konuşuyoruz annesi hep arıyor . Asker gecesine gittim beni teyzeleri ile halaları ile yengeleri ile tanıştırdı hepsi zaten çok tanışmak istiyordu :)

Hep birlikte oynadık .. Çok eğlendik kınadan nefret ederim ama onun kınası olduğu için avcumun içinde ki minicik şey hiç gitmesin istiyorum :):)

Ciddi düşünmese zaten beni ailesinin içine sokmaz .. Askere gitmeye 1 hafta kala beni geceleri hiç uyutmadı herşeyi konuştuk . Bana belki inanmazsın ama ben hiç bi kadınla kızla öyle birşey yaşamadım günahtan korkarım .. Şenlede aramızda birşeyler geçer ama o kadar ilerisini asla istemem zinaya girer . Böyleyim ben dedi bende biliyorum benimde öyle olduğumu söylememe gerek yok eminsindir heralde dedim evet hepte böyle olmanı istiyorum yoksa benimle evlilik olmaz dedi . O kadar tatlı tatlı konuştuk ki . İlişkimiz 2 yıllık .. Beni öpmek için 1.5 yıl bekledi .. Annesi ablasına ne yaparsa banada yapar herkes beni çok sever onlardan .. O Kadar da belli ederler ki ..

Sevgilim allahtan korkan değer veren seven hep aramaya çalışan beni hiç yalnız bırakmayan aileme değer veren annemi kardeşimi çok seven biri .. Askerden gelince nişan düşünüyorlar üniversite bitsin devamına sonra bakacağız . Üzülmüyor muyum tabi ki üzülüyorum ... Terminalde ki videoları izledikçe içim parçalanıyor ama geçecek diyorum kendi kendime geçecek ve gelecek bu bi dönem bitecek ..

Erzincan-merkez'de şimdi acemi birlik sizce nasıl geçer orada ... Ve bekleyenlere soruyorum nasıl geçti çok zor muydu ...
Ve sevgilim askere gitti dün teslim oldu yardımlarınızı bekliyorum...